Header
 
Header NIEUWSBRIEF
22 januari 2011 |
 
 
 

Nieuw jasje voor de Amazine

Daar vliegt hij dan eindelijk je mailbox binnen! De eerste Amazine van 2011.

Boordevol informatie en nieuws als altijd. Maar ook in een nieuw jasje, helemaal  in de kleuren en stijl van de website. Niet dat het oude jasje niet goed zat, maar nu www.de-amazones.nl helemaal in het nieuw gestoken is, kon de Amazine natuurlijk niet achterblijven. We hopen dat jullie de nieuwe nieuwsbrief net zo mooi vinden als wij.

 
 

Amazones4kids 2011

Amazones4kids 2011
Aandacht van de Amazones voor de kinderen van overleden Amazones. Dat is de gedachte achter Amazones4kids. Gewoon een cadeautje, niet een zwaar beladen herinnering aan hun mama, maar gewoon een aardigheidje, waarvan ze zich later misschien realiseren dat wij hen niet vergeten zijn. Of misschien zien ze het gewoon als een cadeautje en dat is dan ook prima.

Lees verder
 
 

Onzichtbare betrokkenen 4: de klinisch patholoog

 ‘Het stellen van een goede diagnose is heel erg belangrijk voor de patiënt’, vertelt dr. Hester van Boven, klinisch patholoog in het Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (NKI-AVL) in Amsterdam. ‘Als patholoog krijg ik ook een terugkoppeling over het ziekteverloop van de patiënt. Dat is weer belangrijk voor ons wetenschappelijke onderzoek. Bepaalde groepen patiënten doen het goed en andere minder goed. Het mooiste is als je ontdekt hoe dat komt.’

Lees verder
 
 

Wist je dat “Wit” een Poolse jongensnaam is, die “leven” betekent?

Afscheidsbrief aan 2010

Amazone @lex schreef een afscheidsbrief aan 2010. Een jaar dat wit begon en wit eindigde. Wit, de kleur van het leven en de kleur van de hoop.
Lees en reageer: Afscheid van 2010.

 
 

Minder Moe bij Kanker

Helen Dowling Instituut biedt internettherapie bij vermoeidheid

'De training heeft me geholpen uit de piekerstand te komen en te genieten van wat er NU is' ' ', zegt een deelnemer aan de internettherapie "Minder Moe bij Kanker" van het Helen Dowling Instituut (HDI) in Utrecht.

Lees verder
 
 

Nieuwe website Stichting Amazones officieel gelanceerd

Vrijdag 10 december 2010 was het dan eindelijk zover: de officiële lancering van de nieuwe website van Stichting Amazones. Tijd voor een feestje dus!

En een feestje was het. Een zeer gevarieerd publiek vulde café Prachtig te Rotterdam. Amazones, partners, collega-organisaties, professionals, website-ontwerper, websitebouwer en anderen die Stichting Amazones een warm hart toedragen..

Lees verder
 
 

Activiteiten Stichting Amazones

29 januari 2011: Gezellig meeten tijdens een etentje
22 maart 2011: Amazone Saunameeting

 
 

Bezoek onze website

Schrijf de redactie van de Amazine

 

Steun de Amazones

@unsubscribe