Header
 
Header NIEUWSBRIEF
22 maart 2011 |
 
 
 

Lentekriebels

Heb jij de zon al op je gezicht gevoeld vandaag? Zonlicht doet wonderen. We worden vrolijker en energieker. Lentekriebels heet dat. Energie over? Help het Amazonepromotiefilmpje te verspreiden en laat heel Nederland weten wie we zijn. Of meld je aan voor onze minicursus fotografie. Trouwens, wist je al dat je op www.de-amazones.nl je eigen actiepagina kunt aanmaken? Lees de blog van Big Red over haar lentegevoel en de wens genezen te zijn. Of het interview met de websitebouwer en hoe hij de Amazones ziet. Ja, hij is weer uit, de Amazine. Geniet van de lente!

Lees verder
 
 

Het Amazonelint – Hou vast, geef door!

Twintig meter roze lint, swingende muziek  en een stoet Amazones die iets te vieren hebben. Voeg dat samen en wat krijg je? Kijk en luister. En voel  de Amazonepower.

Het Amazonelint - Hou vast, geef door!

Dit bruisende Amazonefilmpje werd gemaakt tijdens de lancering van de geheel vernieuwde website www.de-amazones.nl, voor en door jonge vrouwen met borstkanker.

Lees verder
 
 

Vandaag ben ik genezen

Klaar...

Genezen, het is een beladen woord onder Amazones. We willen allemaal graag genezen zijn, maar alle behandelingen ten spijt, aan het eind van het traject kan geen arts ons garanderen dat de kanker echt weg is. De test die dat zou kunnen bewijzen bestaat niet… Genezen tot het tegendeel bewezen is. Dat is het beste wat men ons te bieden heeft.

Lees verder
 
 

Steun Stichting Amazones - Start een actie

Het waren spannende weken voor Amazone Mika. Wordt het Parijs of Amsterdam? Want dát Mika een sponsormarathon gaat lopen voor Stichting Amazones staat vast. Maanden training zitten er al in. De vraag was alleen welke marathon. Lees er alles over op Mika's actiepagina.

Wist jij dat je op de website van de Amazones je eigen actiepagina kunt aanmaken? En zo je sponsoractie voor Stichting Amazones kunt promoten en je sponsors op de hoogte houden? En dat hoeft echt niet meteen een marathon te zijn.

Lees verder
 
 

Onzichtbare professionals 5: de websitebouwer

‘Sterke vrouwen met een duidelijke mening’. Dat is volgens websitebouwer Michiel Nelissen van Madcap wat het meest opvalt als hij de Amazones met andere klanten vergelijkt. ‘Andere klanten twijfelen veel meer over wat ze willen. De Amazones zijn door wat zij hebben meegemaakt zelfstandig en hebben een duidelijke mening’.

Lees verder
 
 

Zet de wereld even stil - minicursus fotograferen voor Amazones

Op zondag 15 en 29 mei organiseert Stichting Amazones een tweedaagse minicursus fotograferen speciaal voor Amazones. Er zijn maximaal tien plaatsen, dus meld je snel aan!

Lees verder
 
 

Activiteiten Stichting Amazones

22 maart 2011: Amazone Saunameeting
15 en 29 mei 2011: Zet de wereld even stil - minicursus fotograferen voor Amazones

 
 

Bezoek onze website

Schrijf de redactie van de Amazine

 

Steun de Amazones

@unsubscribe