Header
 
Header NIEUWSBRIEF
19 mei 2013 |
 
 
 

Leesvoer

Bij de Amazones ben je nooit alleen. Iedere week komen er 10.000 mensen langs. Ze zijn op zoek naar informatie en ervaringen of willen hun verhaal delen. Dan ben je bij de Amazones aan het goede adres. Op de website is van alles te vinden.

Een forumdiscussie over privacy. Ervaringen van Amazones met een nieuw medicijn. Een Amazoneblog over ernstig lymfoedeem. Lees het in de Amazine. En lees daarna vooral verder op de site. Bij de acties, bijvoorbeeld, of de activiteitenagenda. Leesvoer in overvloed!

 
 

Amazoneverhalen en Vraag maar Raak favoriet

Aandeel mobiele bezoekers al meer dan 40%

Even bijlezen bij de Amazoneverhalen. Dat is het eerste wat veel Amazones lijken te doen als ze de website bezoeken. De verhalenpagina is in ieder geval de meest bezochte pagina op www.de-amazones.nl. Op de voet gevolgd door het forum, waar de vraag-maar-raak-rubrieken favoriet zijn.

Lees verder
 
 

Nieuw medicijn Afinitor remt groei uitzaaiingen - eerste ervaringen Amazones

Het nieuwe medicijn Afinitor (everolimus) remt de groei van uitzaaiingen, zodat chemotherapie langer kan worden uitgesteld. Sinds begin dit jaar is het beschikbaar in alle Nederlandse ziekenhuizen.

Afinitor  is een aanvulling op bestaande hormoontherapie en wordt gegeven in combinatie met exemestaan (Aromasin).  Het geeft Amazones met uitgezaaide, hormoongevoelige borstkanker hoop op betere resultaten en een extra behandelmogelijkheid.

Lees verder
 
 

Je ziekenhuisdossier en je privacy

Wachten op uitslagen kan zenuwslopend zijn. Je arts weet het al, maar jijzelf nog niet. De dagen voor het ziekenhuisbezoek zijn stressvol. Maar wie kunnen er eigenlijk allemaal bij je dossier?

Dat vroegen de Amazones zich ook af in deze forumdiscussie over nieuwsgierige schoolpleinmoeders en behulpzame familieleden, die wel 'even kijken' of de uitslag er al is.

 
 

Reductie-operatie bij lymfoedeem aan de arm

Het verhaal van MariekeH

In 2012 onderging MariekeH een intensieve oedeembehandeling in het specialistische centrum Nij-Smellinge in Drachten vanwege ernstig lymfoedeem.  Het onder controle houden van haar lymfoedeem bleef moeilijk, ook daarna. Uiteindelijk koos ze voor een reductie-operatie door middel van liposuctie.

Lees verder
 
 

Neem ook eens een kijkje bij de acties voor Stichting Amazones!

Lopende acties: Stukje lopen - 400 kilometer voor Stichting Amazones en Headwear Webshop.

Regelmatig beginnen bedrijven of betrokken Amazones een actie voor Stichting Amazones. Hartstikke lief en ontzettend welkom, want Stichting Amazones ontvangt geen structurele subsidies en is voor het draaiende houden van haar community afhankelijk van giften en donaties. 

Lees verder
 
 

Activiteiten Stichting Amazones

Amazones aan de start! Lekker hardlopen in Leiden
Zondag 26 mei: Hardlopen met en voor Stichting Amazones
Zondag is het zover: dan gaan we hardlopen in Leiden. Steun de Amazones die gaan rennen. Ze hebben er maanden voor getraind. Ze verdienen het!

Vrijdag 28 juni: Workshop Mijn Vrouwelijkheid - Utrecht

 
 

Bezoek onze website

Schrijf de redactie van de Amazine

 

Steun de Amazones

@unsubscribe