Header
 
Header NIEUWSBRIEF
17 juni 2013 |
 
 
 

Zomer?

Zou het dan eindelijk zomer worden? Er is zon beloofd voor de komende dagen. Dus misschien kunnen de strandstoelen eindelijk tevoorschijn gehaald. Goed nieuws in ieder geval voor de wandelaars die een stukje gaan lopen voor Stichting Amazones. Verder in deze Amazine zomaar wat getallen en ander wetenswaardigheden over het websitebezoek van de afgelopen drie maanden. En een gedicht van Athena. Ook brengen we de fotogalleries graag nog eens onder de aandacht. Veel leesplezier.

 
 

Stukje lopen - 400 kilometer voor Stichting Amazones

BorstkankerAPK

‘Hoe gaat het met je?’ vraagt mijn chirurg, die bijna acht jaar geleden mijn borst amputeerde en bij wie ik sindsdien ieder jaar op controle kom. ‘Hartstikke goed’, zeg ik, ‘het leven lacht mij toe’. En dat is ook zo.

Lees verder
 
 

Ik wil leven

Ik ben niet meer ziek maar ook niet beter
Ik ben hersteld maar nog niet genezen
Ik ben door de ziekte getekend
En voor altijd geketend

Maar ik ben aan het accepteren
Ik ben aan het leren
Ik ben
Ik leef

Athena

 

 
 

Fotogalleries - Wat doet borstkanker met je lichaam?

Fotogalleries van Amazones voor Amazones
Nog maar één borst. Of geen borsten. Hoe ziet dat eruit? Een nieuwe borst met een inwendige prothese. Of één van lichaamseigen materiaal, zoals vet uit je buik of een rugspier. Wat moet je je daarbij voorstellen?
 
 
 

Activiteiten Stichting Amazones

Andere Amazones ontmoeten? Neem eens een kijkje bij de Amazonemeetings. Sluit je aan bij een ijscoupemeeting, de Midzomernachtcross of Maartenmemorial. Zelf een suggestie doen voor een meeting kan ook!

 
 

Bezoek onze website

Schrijf de redactie van de Amazine

 

Steun de Amazones

@unsubscribe