Header
 
Header NIEUWSBRIEF
08 maart 2014 |
 
 
 

Wat doen de Amazones deze lente?

Heb je zin om andere Amazones te ontmoeten in het voorjaar? Ga eens naar een meeting. Op 22 maart kun je lentewandelen en op 7 april  gaan de Amazones weer naar de sauna. Voor de snelle beslissers is er de retraite  'Leve je lijf!', een week in Frankrijk om helemaal tot je zelf te komen. Aanmelden kan tot 15 maart.

En dan is er nog een beregoeie bereneactie en de virtuele Amazonemarkt Amazoneemmee. Neem er eens een kijkje. Wie weet vind je iets van je gading.

 
 

Lentewandeling

Amazone Annie organiseert een Lentewandeling op 22 maart.

"Ik heb zin in een Lentewandeling. En op een gezellige meeting met jullie. Wie ook? "

"Vanuit mijn huis is kun je een heel mooie wandeltocht maken. 
Het is een tocht van ongeveer twee uur. Met een lunchpauze halverwege (lunchpakketje zelf thuis klaarmaken en meenemen)."

ZIn om mee te gaan? Meer info en aanmelden: ga naar het Amazoneforum.

 
 

Beregoeie actie!

Gepimpte beren te koop!
De Amazones hebben hun creatieve handen uit de mouwen gestoken en zijn aan het 'berenpimpen' geslagen. Met onweerstaanbaar resultaat.

IJverige Amazones hebben de traditionele Amazonebeertjes uitgedost met truitjes, mutsjes, sjaaltjes en andere leuke versieringen. Niet een is er hetzelfde. En allemaal zijn ze op zoek naar een nieuw huis.

Doe jij mee aan de Beregoeie actie?

Koop een gepimpte beer! Klik hier voor alle info !

Lees verder
 
 

Amazoneemmee

Veel Amazones hebben 'borstkankerspullen' liggen die ze niet meer gebruiken. Slaals, buffjes, pruiken, een bikini of prothese die je niet meer nodig hebt en die alleen maar stof liggen te vergaren.

Op het Amazoneforum kun je deze spullen aanbieden aan anderen. Zodat ze een tweede leven krijgen bij iemand die er wel nog iets aan heeft.

Lees verder
 
 

Bezoek onze website

Schrijf de redactie van de Amazine

 

Steun de Amazones

@unsubscribe