Header
 
Header NIEUWSBRIEF
25 juli 2014 |
 
 
 

Zomer in het land

Hartje zomer. Tropische hitte, zon en regen wisselen elkaar af. Bij de Amazones gaat alles gewoon door. Nora vertelt haar verhaal. Uitzaaiingen direct bij diagnose, wat doet dat met je? Leysje68 wil na de borstkanker graag weer werken. Dat valt niet mee. Toch heeft ze hoop dat het lukt. En Stichting Amazones? Die bezint zich deze zomer op de toekomst, wie weet wat die ons brengt. Voor nu wensen we iedereen zonneschijn en een beetje wamte op je gezicht.

 
 

"Ergens is de kanker altijd in mijn gedachten"

Leven met uitgezaaide borstkanker - Het verhaal van Nora

Nora is een drukke dertiger met een fulltime baan en propvolle sociale agenda. Ze is biologe en maakt lange dagen in het plantenlab van de universiteit, waar ze werkt aan haar promotieonderzoek. Haar weekenden zitten weken vooruit al vol. Met concerten, kroegafspraken, etentjes, spelletjesavonden met vrienden.

Lees verder
 
 

Nieuwe blogger Leysje68

Klaar met de behandelingen – het leven gaat weer door

“Hoe naïef.” Zo typeert Leysje het gevoel dat ze had toen ze haar behandelingen voor borstkanker had afgerond. “Zo dat was het dus. Klaar met de behandelingen. Ik ben weer beter en het leven gaat door.”  

Lees verder
 
 

Oproep Amazonebloggers - ben jij de blogger die we zoeken?

De Amazones zijn op zoek naar nieuwe webloggers die hun borstkankerverhaal via een Amazoneblog willen delen. Zou jij lotgenoten en andere lezers een kijkje willen geven in jouw leven met borstkanker? Vind je schrijven leuk en gaat het je goed af? Misschien ben jij dan de blogger die we zoeken.

Lees verder
 
 

Volg jij de Amazones al op twitter?

Volg jij de Amazones al op Twitter? In 140 tekens blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, de meetings, het forum, nieuwe blogs en andere zaken!

 
 

Yvonne van Ingen - Palliatieve zorg en levenseinde

De vierde webinar van Stchting Amazones staat online

"Palliatieve zorg en levenseinde" is een onderwerp dat van belang is voor Amazones met uitzaaiingen, maar natuurlijk ook voor anderen, die in hun omgeving te maken hebben met iemand die niet meer beter wordt.

Lees verder
 
 

Activiteiten Stichting Amazones

Maandag 4 augustus: Ontmoet Amazones bij de Maarten Memorial Rotterdam-Zandvoort

Donderdag 7 augustus: IJscoupemeeting Overloon

Zaterdag 6 of zondag 7 september: meeting Amazones met uitzaaiingen Utrecht

 
 

Bezoek onze website

Schrijf de redactie van de Amazine

 

Steun de Amazones

@unsubscribe