Binnenkort nieuwe website voor de Amazones!

Binnenkort nieuwe website voor de Amazones!

Onderstaande schreven we in februari. Het heeft iets langer geduurd, maar binnenkort is het dan toch zo ver. De nieuwe webite komt eraan. Meer nieuws volgt!

=========

Beste bezoeker,

Het forum van de Amazones bestaat sinds 2004. Het is een plek speciaal voor vrouwen die op jonge leeftijd te maken krijgen met borstkanker. Een plek om ervaringen en informatie uit te wisselen, en om lotgenoten te ontmoeten.

Momenteel zijn we achter de schermen druk bezig met het realiseren van een technische vernieuwing van deze website. Een vernieuwing die het gebruiksgemak zal verhogen. En met nieuwe (technische) mogelijkheden. Ook krijgt de site een volledig nieuw jasje.

We verwachten dat deze vernieuwde website dit voorjaar ‘live’ gaat. We houden je via deze berichtgeving op de hoogte van de vorderingen. Ruim voordat we overgaan, laten we je weten wat er precies gaat veranderen en hoe de overgang in zijn werk gaat.

Vanwege de werkzaamheden achter de schermen, kan het helaas gebeuren dat momenteel niet alles naar behoren werkt. Wij vragen hiervoor je begrip.

Heb je vragen? Stuur ons dan een mailtje! Dat kan naar communicatie@borstkanker.nl.

Met vriendelijke groet,

Expertgroep jonge vrouwen – de Amazones