Acties

BEELDEN VERKOOP ANNIE, opbrengst voor AMAZONES Aankondiging van de actie | €4.000,00

BEELDEN VERKOOP ANNIE
opbrengst voor DE AMAZONES

Deze actie heb ik gestart september 2011.
Vanwege het gebruik van de chemo XELODA is de actie juli 2012 gestopt, omdat xeloda hand/voet syndroom geeft en ik mijn handen wilde ontzien. Nu is het bijna sept. 2013 en ben ik weer begonnen met het maken van beeldjes voor de actie.

Om steeds de laatste updates te lezen, scrol helemaal naar beneden. 
Het waarom van mijn actie lees je hieronder in mijn eerste bijdrage.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sept.  2011

In de afgelopen jaren heb ik veel keramisch werk gemaakt. Zowel beelden als objecten.
Sinds ik weet dat ik uitzaaiingen heb, heb ik nagedacht over een goede bestemming voor de beelden die nog hier thuis staan. Die heb ik gevonden in een ( internet) verkoop van mijn beelden, waarbij ik de opbrengst helemaal ten goede wil laten komen  aan DE AMAZONES. Hiermee wil ik uitdrukking geven aan de waarde die het lotgenotencontact via ‘de amazones’ voor mij heeft. En tevens wil ik hiermee graag, samen met de kopers van mijn beelden, een financiële bijdrage leveren aan het voortbestaan van deze steunende en informatieve lotgenoten - community.

De verkoop gaat als volgt.

 Klik op onderstaande twee links ( zie verderop) om de te koop aangeboden beelden en objecten te kunnen bekijken. Zie je direct iets wat je al via internet wil kopen, mail mij dan via Annie at samenmeer punt nl de titel van het werk en je naam. Dit beeld reserveer ik dan voor jou.  Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Beelden kan ik niet via de post versturen. Dus je haalt het beeld op op één van de kijk – koop - ophaal dagen die hieronder ( zie verderop) genoemd staan.  Je kunt het combineren met een dagje ’s-Hertogenbosch. In Den Bosch cultuurstad is altijd wel iets leuks te beleven. We betalen dan hier bij mij via de ideal - knop bij de actie het bedrag wat ik bij overhandiging van het beeld aan jou van je krijg. Zo zien we beiden tegelijkertijd het bedrag bij de actie - aankondiging lekker oplopen! Vraag via  PB op de site van DE AMAZONES of via mijn email hierboven  mijn thuisadres op.  Noem je naam + nickname als je die ook hebt. Breng dekens, kussens, doeken, bubbeltjespapier mee om met het beeld heel thuis te kunnen komen. 

Wil je het beeld wat je zou willen kopen eerst zien kom dan naar één van de kijk – koop - ophaal dagen. Laat mij via de email weten wanneer je komt, maar kijk de dag van te voren wel of het door jouw gewenste beeld inmiddels al niet verkocht is. Je kan natuurlijk opnieuw kijken of er nog iets anders van je gading bijzit. Je steunt er immers DE AMAZONES mee. Aan opties op een beeld kan ik niet doen, dat wordt te ingewikkeld. Koop je een beeld nadat je hier bij mij thuis rondgekeken hebt dan volgt de betaling zoals hier boven al uitgelegd is.

Het wordt gauw Sinterklaas, kerstmis, er is vast gauw iemand jarig die je graag een mooi uniek cadeau wil geven. Elk werk is namelijk  een UNICUM. Tegen een heel schappelijk prijsje is het van jou. Iets extra’s er bovenop is natuurlijk altijd welkom. Met een koop doe je vast jezelf of iemand anders een groot plezier. Vooral STICHTING DE AMAZONES.

Nadat ik in mijn omgeving ging vertellen dat ik deze actie zou gaan starten heb ik al enkele beelden verkocht. Goed voor € 260,- Dus de verkoop is al begonnen. Ook ben ik nog met nieuw werk bezig. En ik hoop nog meer nieuw werk te kunnen maken. De actie inspireert me namelijk enorm.  Ik zet dat nieuwe werk dan in de galeries erbij en doe er hier dan melding van dat er nieuw werk te koop is.

Is iets al verkocht dan zie je bij het beeld staan:
verkocht 
voor actie amazones

Ook familie, vrienden en kennissen krijgen per email de link naar deze actiepagina. En ik maak ook een link er naar toe in mijn BK dagboek op mijn eigen website www.samenmeer.nl .  Jij kunt een link naar deze ACTIE pagina natuurlijk ook doorsturen naar mensen van wie je denkt dat ze ook wel belangstelling hebben.

En wil je geen beeld kopen, maar heb ik je door dit schrijven wel geïnspireerd om de actie toch te steunen maak dan rechtstreeks een bedrag over via de IDEAL-knop op deze actiepagina. Of geef het mij. Dan maak ik het voor je over.

En dan nu  de twee links om te kunnen gaan bekijken wat ik te koop aanbied:

beelden:   www.samenmeer.nl/page_553.asp

objecten:  www.samenmeer.nl/page_554.asp

En de eerste kijk / koop / ophaal dagen zijn op:
8-16-22-30 oktober van 10.30 tot 16.00 uur.

Ik hoop op een succesvolle actie - verkoop.
 

Actie Updates: 

ONGEKEND SUCCESVOL

maandag 19 sept.2011 - 20.07

Gisteravond rond deze tijd ben ik de beelden-verkoop-actie gestart. Sinds die tijd is mijn mailbox hier vol gestroomd.
Volgestroomd met mailtjes van mensen die een beeld kochten. Amazones, andere lotgenoten, familie en vrienden, kennisjes. Sommigen kochten zelfs  meerdere beeldjes/objecten, want die werden er kooplustig van ;-). 
En enkelen betaalden bovenop het koopbedrag zelfs wat extra's voor DE AMAZONES.  DANK JULLIE WEL.
Ik wilde een nieuw beeldje af schilderen die avond. Maar door alle administratie die de verkoop vroeg, ben ik daar nog helemaal niet aan toe gekomen. 

Dat het al meteen zo snel zo succesvol zou zijn had ik totaal niet verwacht.
Mijn beeld was dat ik wel een half jaar of nog langer nodig zou hebben voor de actie-verkoop.
Als het zo doorgaat als nu ben ik alles wel in een week kwijt.
 
In totaal zijn er nu bij elkaar 31 beelden/beeldjes/objecten verkocht. Zelfs vanmiddag op het symposium van het Jeroen Bosch Ziekenhuis over ZELFHULP/ZELFZORG kocht iemand nog een object. De tam tam had goed gewerkt!

Maar er zijn nog dingen te koop. Kijk gerust weer rond.
En twee nieuwe beeldjes staan te drogen en worden over ong. twee weken gebakken. Die plaats ik dan weer op de site om te verkopen. En ik hoop dat ik ook de komende tijd nog meer nieuw werk kan maken voor de actie. Dus zolang ik kan houden we de actie open. Dus kom regelmatig hier kijken wat er nog te koop is. Zet ik nieuw werk op de verkoop pagina's dan doe ik er hier melding van.

WE GAAN VOORT!!!
 

We gaan voort

Maandag 26 sept. 2011

De verkoop van de beelden gaat nog steeds voort. Na de eerste stormachtige verkoop worden nu de nog niet verkochte werkjes verkocht. Wat een mooi resultaat.   Daarnaast doneren mensen een bedrag omdat ze het zo'n mooie en bijzondere actie vinden. Het ontroert me, het sterkt me, het stimuleert me. Dank je wel Lily en Johan, voor jullie geweldige bijdrage aan mijn actie. 

Jammergenoeg moet ik mensen regelmatig ook teleurstellen omdat beedjes die zij graag hadden willen kopen al verkocht zijn. Het liefst zou ik iedereen die me vroeg nog een of meer beelden voor hen te maken  bedienen. Maar omdat ik weer aan de chemo moet kan ik natuurlijk niks toezeggen. Wel hoop ik op de goede 'witte' dagen toch nog regelamtig wat te kunnen doen. Kleine beeldjes maken, niet te ingewikkeld, maar wel mooi. Dus houdt de actiepagina maar goed in de gaten.

Vrijdag kochten vrienden van ons de 5 torsjes die ik nu aan het maken ben. Ze zijn klaar maar nog niet beschilderd en gebakken. Ze wilden/durfden  ze ( persé )  al te kopen. Bang weer achter het net te vissen. Dat is natuurlijk mogelijk als je tot mijn directe kring behoort. Maar ik hoop echt voor amazones die nog graag iets willen in de toekomst nog dingen te kunnen aanbieden. 

Tussen en na al die nare boodschappen, uitslagen en behandeladviesen van de laatste weken door is het hartverwarmend dat deze actie zo fantastisch loopt. Het voedt op een heel bijzondere manier mijn levenslust! 


 

NOG TE KOOP, OPBRENGST VOOR STICHTING AMAZONES

Maandag 3 oktober 2011

Er zijn nog enkele beeldjes en objecten TE KOOP.
Om wat sneller te zien wat er nog te koop is heb ik de pagina's anders ingedeeld. Bovenaan staan nu de nog te koop aangeboden beeldjes. Daaronder staan de al verkochte beeldjes. Leek me overzichtelijker en vraagt minder zoektijd.

Wie helpt MIJ van de nog te koop aangeboden beeldjes af.
En wie wil hiermee graag nog een mooie donatie doen aan STICHTING DE AMAZONES.
   
Blijf deze pagina volgen.
Want er staan nog beelden te drogen om gebakken te worden. En gisteren heb ik twee nieuwe beelden opgezet.
Ik hoop er, ondanks de chemo die ik vanaf dinsdag ga krijgen , op mijn goede dagen aan verder te kunnen werken.
Aan mijn inspiratie zal het niet liggen, nu straks nog de energie.  

 

GESTAAG DOORLOPENDE VERKOOP.

Goede morgen allemaal.
Het is nu 05.44, en ik ben al enkele uurtjes klaarwakker. Het zal wel van de dexamethason komen die ik gisteren in het infuus kreeg als voorbereiding op mijn eerste AC-kuur. Dus nu maar eens wat nuttigs doen, zeker omdat ik me nog prima voel. Wanneer komt DE MOKERSLAG?

Zoals jullie in de reacties kunnen lezen loopt  de verkoop gestaag door.
Gisteren aan mijn zwager nog de kleine abstractjes verkocht.
De te koop aangeboden beelden worden minder.
Dus wil je nog via een koop-donatie iets doen voor STICHTING DE AMAZONES, en ook nog een herinnering hebben aan mij, ga dan vlug kijken of er TOCH  nog iets voor je bij zit. 

beelden:   www.samenmeer.nl/page_553.asp
objecten:  www.samenmeer.nl/page_554.asp


Maar er kan meer.
Want misschien vind je mijn actie wel zó mooi
dat je zonder een koop toch de actie wil steunen.

Doe dat dan zo:
Klik op de idealknop OP DEZE ACTIEPAINA
Vul bij BEDRAG het door jou te doneren bedrag in
vul bij VOORNAAM je naam in.
vul bij achternaa, in : steundonatie beeldenverkoop Annie

De IDEALKNOP vind je links boven of helemaal onderaan op deze actiepagina. Stort dus echt VIA DEZE IDEAL-KNOP.
Want alleen dan word je donatie rechtsstreek hier op de pagina bij het al bestaande bedrag bij geschreven.
Kun je niet internetbankieren, dan kan je mij het bedrag geven of via de bank toesturen en stort ik het ovv je naam hier via ideal. annie@samenmeer.nl

En ik meen uit fluistergesprekjes in de wandelgangen al gehoord te hebben dat er al iemand anders door mijn actie geinspireerd is geraakt om ook dingen te gaan maken voor een actie-verkoop. Dat zou een prachtig en hopelijk nog lang doorrollend effect zijn. En voor mij heel fijn om te voelen dat ik, samen met Priscilla's sieradenverkoop, deze motor aangezwengeld heb.

En nu ga ik al maar even mijn kermiekkamertje in.
Slapen kan ik toch niet meer.
Bovendien,  er moet gewerkt worden voor de actie;-) 

Verslagje eerste kijk-koop-ophaaldag

Zaterdag was mijn eerste kijk-koop-ophaal dag.
De teller staat daarmee inmiddels op € 1.067,50
Het was een bijzondere ervaring de mensen te mogen ontvangen. 

Hoe ik me voelde was helemaal anders dan ik verwacht had ( zwak ziek en misselijk na de eerste AC chemo-kuur ) .
Ik voelde me juist heel goed : niet meer mistig in mijn hoofd ( vrijdag wel) en best wel energiek. Hierdoor kon ik ook aandacht geven aan de mensen die kwamen.

De eerste die op kwam halen was een lotgenoot van fitness, wel met een ander soort kanker. We stimuleren elkaar daar steeds om zo lang als het gaat te fitnessen. Ze was heel blij met haar aankoop en vond de amazones ook een mooi doel. Dus de actie kreeg ook nog een extra donatie van haar.   DANK JE WEL.

De tweede was een BK. lotgenoot. We kennen elkaar  al van nog vóór de tijd dat we BK kregen.  Ze was ook zo blij met haar gekochte beelden. Later kreeg ik nog van haar een mail dat ze ze thuis mooie plekjes had gegeven en dat haar vriend ze ook heel mooi vond.  Dat doet goed.

En geheel onverwacht stonden er daarna plotseling twee oud-klasgenootjes van mij ( vroegere kweekschool  , heet nu PABO) voor de deur. Wat een verrassing. Echt veel te bekijken was er eigenlijk niet meer, maar ze kwamen ook om mij even te zien en te steunen.  Het was leuk bijpraten en ze blijven kijken op de site wat er in de toekomst nog te koop aangeboden wordt. De mogelijkheid van een donatie was voor hen ook nog een optie als ze te lang zouden moeten wachten op nieuwe beelden. Want ze vonden het een geweldig mooie actie.

Toen kwam de dochter van mijn jongste broer die aan darmkanker is overleden.
Het voelde zo fijn om juist ook haar  een mooie kleurrijke vaas te mogen overhandigen. En het voelde voor haar zo fijn om te zien hoe ik oa. via deze actie zin en betekenis weet te geven aan mijn ziekte.
 

Eén iemand kon door omstandigheden niet komen. Daar is nu een andere dag mee ingepland.

Het was een dag vol warme ontmoetingen, mooie, diepgaande gesprekken, lieve omarmingen en een mooie opbrengst.
Zulke dagen mogen er meer komen. Ook al lag ik 's avonds al vroeg uitgeteld in bed.

Op naar  16 oktober.


 

BIJNA ALLES VERKOCHT

Bijna alles wat ik enkele maanden geleden te koop aanbood is verkocht. Het was ' oud ' werk, wat hier opgeslagen was in huis. Hoewel ik volgens mijn leermeesters eigenlijk nooit van 'oud' mag spreken. Het heeft al iets meer dan 1750,00 euro voor de amazones opgebracht.

Er is nieuw werk in de maak. Maar het afmaken gaat erg langzaam. Dit heeft ermee te maken dat ik aan de chemo ben en net ook nog even opgenomen ben geweest met een longembolie. Maar nu gaat het weer goed met me en volgende week hoop ik weer gestaag verder te kunnen werken. Inspiratie genoeg.

Mijn nieuwe werk gaat wel wat meer kosten dan mijn oude werk. Dat oude werk heb ik eigenlijk voor een prikkie aangeboden. Hierdoor verklaarden mensen die verstand hebben van kunst mij wel een beetje voor gek. Maar ik sta er zelf helemaal achter dat ik het zo gedaan heb. Maar ik sta ook helemaal achter mijn besluit nieuw werk voor een hoger bedrag te verkopen. Hoewel dat nog steeds niet voor de ' marktwaarde ' zal zijn, dan koopt immers niemand. Winstoogmerk heb ik nl niet, wel beoog ik een mooi bedrag voor de amazones bij elkaar krijgen. Dus zolang ik kan ga ik door met deze actie.

Wil je ooit nog iets kopen en daarmee de amazones steunen, hou de berichtgeving over mijn actie dan in de gaten. Mensen die gekocht hebben heb ik gevraagd me een foto op te sturen van hoe het gekochte werk bij hen in huis geëxposeerd staat. Er zijn al een aantal foto's bij mij binnen gekomen, maar nog niet van iedereen. Tevens nu dus de oproep aan de anderen om mij een foto toe te sturen. Dan kan ik het fotoalbum gaan maken en hier er naartoe linken.

Weer 3 beeldjes verkocht voor stichting Amazones

12 februari 2012

Sinds ik 6 chemo- kuren te verwerken kreeg heb ik minder tijd in mijn keramiek kamertje door kunnen brengen dan me lief is. Toch is het me gelukt 3 beeldjes te voltooien. Ze staan nog niet met foto op de website, maar dat komt in de loop van de week. Net is 1 beeld opgehaald en heeft €100 opgeleverd: € 75 voor het beeld en €25 donatie. Dit beeldje is verkocht aan kennissen. Half klaar bestelden ze het al. Dus dat sloeg ik niet af.

De andere twee beeldjes , die ik VRIENDINNEN genoemd heb, heb ik in een soort pre-view nog kunnen laten zien aan Esmuis. Nog wel ongeglazuurd, daarna nog 1 beschilderd met glazuur. Ik wist dat zij heel graag twee vriendinnen van haar een beeldje wilde geven. Ook al wilde ik niet op bestelling maken, deze twee waren zo precies wat zij wilde dat ik toen besloot haar een preview te geven. En ik mocht ze absoluut niet in de algemene verkoop doen. Ze vond ze op voorhand al prachtig. Ik handel nu met Roland alles af rondom de twee vriendinnen beeldjes. Ik ben heel blij dat ik dit nog heb kunnen doen voor Esmuis.

Hou de berichten in de gaten. Als de beeldjes in de galerie staan maak ik hier weer een update zodat jullie ze kunnen bekijken. Ik hoop dat ik, als mijn CT scan die ik eind deze maand krijg geen gekke dingen laat zien, 3 maanden behandelings vrij ben. Dan kan ik hopelijk nog wat nieuw werk maken.

NIEUWE BEELDJES TE BEKIJKEN

18 febr. 2012

In mijn vorige posting schreef ik over de drie nieuwe beeldjes die ik gemaakt én ook al verkocht heb voor mijn beeldenactie waarvan de opbrengst naar  STICHTING AMAZONES gaat.

De TWEE VRIENDINNEN  kocht Esmuis nog om twee van haar beste vriendinnen cadeau te geven.
De DANCING QUEEN is verkocht aan kennissen.

Deze drie nieuwe beeldjes zijn nu te bekijken in het  beelden fotoalbum :

www.samenmeer.nl/page_553.asp


Ik hoop op enkele maanden ziekenhuis vrij na mijn AC kuur. In die tijd hoop ik nog wat nieuw werk te kunnen maken. Op dit moment beschilder ik een beeld (tors) en een vaas. Hou de actieberichten in de gaten. De teller staat al op een mooi bedrag. Daar komen de komende weken de 150 euro van ' de vriendinnen '  nog bij. De teller staat al op een mooi Bedrag

Bovenaan op de beelden en objecten pagina heb ik nu ook een link gemaakt naar een fotoalbum  met foto's van hoe de beelden bij de mensen die een beeld gekocht hebben geëxposeerd staan. Ook van sommige mensen die op kwamen halen heb ik een foto erin staan. Jammer genoeg waren we hier thuis niet zo alert om van iedereen die een beeld kwam ophalen een foto te maken.
Nogmaals een oproep aan diegenen die een beeld gekocht hebben om het beeld thuis bij jou mooi op foto te zetten (jpg graag) en mij toe te sturen. Ik plaats de foto dan in het album erbij.


We gaan nog steeds voort! 

' TWEE VRIENDINNEN ' OPGEHAALD

6 febr. 2012

( derde poging om de update geplaatst te krijgen , grrrr en sorry)

Vandaag heb ik Roland, de partner van Esmuis, hier mogen ontvangen. Hij kwam de beeldjes de 'TWEE VRIENDINNE' ophalen. Het zijn beeldjes voor twee vriendinnen van Esmuis. Roland vertelde hoe blij Esmuis was geweest dat ik haar de preview van de beeldjes gegeven had zodat zij nog enigszins meegekregen heeft hoe ze er uit zien. En Roland heeft haar beloofd dat hij er zorg voor zou dragen dat ze op de plaatst van bestemming komen. Wat volgende week gaat gebeuren.

Het was heel fijn om met Roland herinneringen aan Esmuis op te halen. maar ook best wel emotioneel natuurlijk. Maar het was ook fijn te merken hoe je door gedeelde ervaringen snel tot een zekere vertrouwdheid komt. Want Esmuis deelde natuurlijk met Roland verhalen over  'haar lotgenoten ' van de Amazones.

Manlief heeft van het overhandigen van de beeldjes aan Roland enkele foto's gemaakt. De twee mooiste heb ik in het expositie foto album geplaatst. Je kunt ze gaan bekijken door op onderstaande link te klikken. Het zijn de twee laatste foto's.

Je kunt ze gaan bekijken in het fotoalbum wat bovenaan op de beelden en objectenpagina  staat. klik hieronder op de link

www.samenmeer.nl/page_553.asp

 

De teller staat nu boven de € 2000,-
Zolang mijn inspiratie en vooral mijn energie het toelaten ga ik voort!
 

Enorm grote Steundonatie

25 maart 2012

Oh, ik zie ineens in het betalingsoverzicht dat (Um), vriendin van Esmuis , met het enorme bedrag van € 250,- mijn beeldenactie steunt. Ik wil jou , vriendin van Esmuis , heel hartelijk hiervoor bedanken. Ik ben er stil van. Je bent een geweldige vriendin. En jouw steun donatie geeft me veel energie om tijdens mijn behandelvrije maanden mooi nieuw werk te maken.

Het duurt nog wel even voor het op de actiepagina te koop staat. Keramiek heeft een lange ' doorloop tijd ' nodig. Bovendien wil ik straks alles in een keer naar de oven brengen. Dus ik verzamel al het nieuw gemaakte en nog te maken werk nog even hier thuis tot ik een volle oven heb. Maar nu eerst even enkele dagen wandelen en fietsen op de Veluwe. De werken waarmee ik bezig ben staan goed ingepakt zodat ze niet uit kunnen drogen.

Na onze vakantie weer eraan verder werken!

Nog even geduld aub

16 mei 2012

Ik krijg vragen via email wanneer er weer werk te koop is. Heel mooi om de achtergrond van de vraag dan te lezen. Zo schreef iemand me graag iets te willen kopen als eerbetoon aan haar zusje die 10 jaar geleden is overleden aan BK. En er zijn ook vragen om iets speciaals te maken, een opdrachtvraag dus. Jammer genoeg moet ik dan de vragers teleurstellen, hoe moeilijk ik dat ook vind. Ik wil nu ik met uitzaaiingen hebt te leven niet werken naar opdracht. Ik weet nl nooit wanneer ik weer aan een behandeling moet beginnen. En tijdens een behandeling heb ik niet voldoende energie en inspiratie om te werken in het atelier .

De werken die ik de afgelopen twee ziekenhuisvrije maanden gemaakt heb zijn nu gebakken. Aan sommige werkjes daarvan moet nog wat gebeuren, daaraan leg ik nu de laatste hand. Eind volgende week gaan we op vakantie naar Engeland . 3 juni zijn we weer terug. Dan ga ik alles op foto zetten en in fotoalbumpjes plaatsen en die op de actiepagina zetten van mijn website. Dat kost allemaal tijd. Ik neem er ook de tijd voor. Want wat ik zeker niet wil is me opgejaagd gaan voelen .

Dus: graag nog eren maandje geduld aub.

test update

TEST UPDATE

Marielle en ik testen even de update in mijn actie pagina. 

In de hoop het probleem met plaatsen van de update op te lossen. Wat we moeten blijven zien is de bladindeling.
En wat we ook op moeten lossen is het probleem van de voorbeeldweergave.
Als ik dat nl aanklik schiet mijn hele tekst weg en moet ik weer opnieuw beginnen. Laten we hopen op een goede afloop nu! 

HOU HET MAAR GOED IN DE GATEN!

BEELDEN TE KOOP

21 juni 2012

Met trots kondig ik aan dat er vanaf nu weer een aantal beelden en objecten van mij te koop zijn.
De opbrengst is voor DE AMAZONES.

Ik heb de afgelopen behandelingsvrije maanden zowel nieuwe beelden als objecten gemaakt. En enkele nog af te maken werkjes afgemaakt. Ook heb ik mijn twee keramiekdocenten gevraagd of ze werk wilden doneren voor mijn actie. Dat hebben zij gedaan. Ik bied 1 werk aan van mijn docente / kunstenaar Kathinka Roovers en twee werken van mijn docente/kunstenaar Ietje van de Griendt. Bij het werk wat zij gemaakt hebben staat hun naam en een link naar website/cq pagina waar je meer werk van hen kunt bekijken.
Koop je iets van hen dan heb je dus werk van een gerenomeerd kunstenaar in huis!
Al het andere werk is van mijn hand.

Zie jij iets wat je graag wilt kopen, stuur dan een mail naar annie@samenmeer.nl
Wie het eerst komt het eerst krijgt .
Noem het werk wat je wil kopen en geef aan of je zelf betaalt via de idealknop of dat we dat samen doen als je het beeld hier bij mij thuis op komt halen. Zelf betalen doe je met de idealknop OP MIJN BEELDENVERKOOP ACTIEPAGINA. Want alleen dan wordt het bedrag wat jij overmaakt bijgeschreven bij het bedrag op mijn actiepagina.

Een extra donatie boven op de gevraagde prijs is natuurlijk altijd van harte welkom.
Of wil je niks kopen, maar toch de actie steunen, dan kan je via de idealknop een donatie overmaken.
Lees hiervoor nog eens goed de aankondiging van de actie en de daarop volgende updates door om te weten hoe alles precies in zijn werk gaat.


En dan hieronder de twee links om te kunnen gaan bekijken wat ik nu te koop aanbied:

beelden: www.samenmeer.nl/page_553.asp

objecten: www.samenmeer.nl/page_554.asp

ophaaldagen van 11.00 tot 16.00 uur
7 juni, 15 juli, 28 juli, 5 aug.
Laat me per mail weten wanneer je komt dan stuur ik je mijn adresgegevens.

Veel kijk en koop plezier!
Ik hoop op een succesvolle verkoop met een mooie opbrengst voor stichting DE AMAZONES
 

 

NOG ENKELE BEELDEN TE KOOP

2 juli 2012

Er zijn nog enkele beelden te koop. Heb je de vorige aankondiging van mijn beeldenactie gemist kijk dan gauw wat er nog te koop is. Met een aankoop steun je de Stichting  AMAZONES, want de opbrengst is helemaal voor hen.

Misschien ben je op zoek naar een cadeau voor iemand in je familie, een vriend of vriendin, een kennis of collega. Dan is een beeldje van deze actie wellicht een goed idee. Bovendien kan je je cadeau gepaard laten gaan met het verhaal achter het beeldje.

Lees en kijk bij de updates hierboven hoe je de beeldjes kunt gaan bekijken, kopen en hoe je ze bij jou thuis krijgt.

De € 3000,- bereikt !

03- juli 2012

Door een gift van € 2,50 door lotgenote EllenK om het bedrag rond te maken hebben we met deze actie nu al de € 3000,- euro bereikt! Ik had nooit kunnen vermoeden dat mijn actie zo succesvol zou zijn. Maar wat ben ik blij, wat geeft het me veel spirit en kracht om de weg te gaan die ik moet gaan. Het is nu zo belangrijk betekenisvolle dingen te doen, en deze actie is er een van! 

Van de groep BEELDEN  van de tweede ronde in mijn beeldenverkoopactie is met de verkoop van LOTGENOTEN  alles verkocht. Nu zijn er enkel nog objecten te koop. Het is vakantietijd, maar ik hoop dat dat de verkoop misschien wel wat vertraagd, maar toch niet stillegt. Dus nog maar eens:

Zoek je een mooi kunstwerkje, voor jezelf, als cadeau of zomaar  voor iemand in je familie, voor een vriend of vriendin, een kennis of collega. Dan is een KERAMISCH BEELD van deze actie wellicht een goed idee. Bovendien kan je je gift of cadeau vergezeld  laten gaan met het verhaal achter deze actie.

En ben jij blij met jouw lotgenotencontact hier op de site van de amazones en wil je iets doen voor het voortbestaan van  de stichting attendeer dan mensen die met jou meeleven en iets zouden willen doen ook op deze actie: je buren, je baas, je collega's, enz . Met iets kopen wordt een goed doel gesteund! 

Op naar de verkoop van de laatste beelden vamn deze ronde. 
Of er nog nieuwe komen zal de toekomst uitzwijzen.
 

ACTIE NIEUWS

10 juli 2012

De eerste beeldjes van deze tweede actieronde zijn zaterdag 7 juli opgehaald. Het was hartverwarmend om Monique met haar vriendin, die net haar laatste chemo gekregen had, te mogen ontvangen. Een beeldje was voor deze vriendin van haar die het hier bij mij thuis door Monique overhandigd kreeg. Een heel ontroerend moment. Daarnaast hebben we veel ervaringen met elkaar uitgewisseld. Opnieuw merk ik dan weer hoe fijn lotgenotencontact is. Er vloeiden tranen, maar we hebben ook zeker zoveel samen gelachen. Dat deed me erg goed na die nare uitslag van afgelopen donderdag. De foto's van het ophalen zet ik van de week in het album op de pagina van het overzicht van waar de beeldjes staan. En monique, ook heel hartelijk bedankt voor de extra donatie van € 30,-

Ik hoop na volgende week, met alle andere kopers een afspraak te kunnen gaan maken over ophalen van hun beeld.
Zaterdag heb ik ook nog BLUE MOON en LIEFDESGROET verkocht.
Er zijn nu alleen nog enkele objecten te koop.
Wil je nog eens kijken of er nog wat voor jou bijzit klik dan hieronder op de link

objecten: www.samenmeer.nl/page_554.asp

Gisteren heb ik nog een beeldje voor de eerste keer met engobe beschilderd. Het stond te wachten om afgemaakt te worden.  Dat  schilderen moet nu nog 1 of 2 keer, afhankelijk van hoe goed de engobe dekt. Dan nog transparante glazuur erover, drogen en bakken. Dat bakken kan ik pas in sept laten doen, als docente Ietje weer met haar lessen begint. Ik wil het van de week afkrijgen. Dus dat ene beeldje komt nog te koop voor de actie.

Dit zal voorlopig of misschien wel voor altijd mijn laatste beeldje zijn.
Deze gedachte maakt me wat treurig, want er zitten nog zoveel beelden in mijn hoofd. Ik hoop dat ik de kracht van mijn inspiratie en creativiteit om weet te gaan buigen en beschikbaar kan maken voor het volgende proces waar ik nu in terecht ben gekomen. De behandelingen tegen de hersenuitzaaiing en de weer groeiende long en lever tumoren.

Het is zoals het is.

tweede serie beelden allemaal verkocht

29 juli 2012

Gisteren kwamen ambulo en haar vriend wicher hun beeldjes ophalen.
En ze wilden eens gek doen en kochten ook nog terplekke het object BLUIMIG ZUILTJE van mijn docente /kunstenares Ietje van de Griendt. Hiermee zijn nu alle beeldjes die ik in deze serie te koop aangeboden heb verkocht.

Maar nog mooier dan de koop van de beeldjes was de hartverwarmende ontmoeting met Ambulo en Wicher.
We hebben veel met elkaar kunnen delen, over prive zaken, over borstkanker,  maar vooral ook over waarom ik deze actie gestart ben en wat deze,  succesvolle actie , voor mij betekent in deze fase van mijn leven en ziekte. Daar kunnen jullie binnenkort vast meer over lezen ;-)

We hebben leuke foto's gemaakt en die plaats ik een dezer dagen in het fotoalbum op de  beelden-objectenpagina's erbij. Ik loop even iets achter ermee, want ook de foto's van Monique met haar vriendin moeten er nog bij. En ik hou van hieruit ook nog graag  even sommige vrouwen  aan hun belofte nog een foto op te sturen van waar hun beeld staat.

Ondanks dat ik van de week de gammaknifebehandeling heb gehad om mijn ene hersenuitzaaiing weg te laten bestralen  en begonnen ben met de herceptin en de xeloda om de groei van de lever en longuitzaaiingen weer terug te dringen voel ik me op dit moment weer opperbest. Iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Ik hoop dat nog lang vast te kunnen houden.

Het kriebelt alweer zo om de beelden die in mijn hoofd zitten uit mijn handen te laten komen. Maar ik moet nu echt verstandig zijn. en het toch maar niet doen. Want nu met de xeloda moet ik toch wel oppassen geen wondjes aan mijn handen te krijgen. Groffe klei zit vol steentjes en geeft toch wel kleine beschadiginen aan de handen. En met handschoenen aan werken is echt niet mogelijk, want dan voel je niet wat je doet!  En wondjes, hoe klein ook, moet ik voorkomen zeggen de deskundigen. Dus ik hou me braaf aan de voorschriften nu. Wat later wel of niet nog mogelijk is zien we dan wel weer!

Van de week maak ik de planning net de anderen die hier nog een beeldje op moeten komen halen.
Ik zie ook erg uit naar mijn ontmoeting met jullie. 

Ophalen beelden, mooie ontmoetingen en foto's maken

07 - 08 - 2012

De afgelopen weken zijn hier al weer heel wat beelden opgehaald en daardoor mooie bedragen bijgeschreven op de actiepagina.
Het brengt ook heel mooie en ontroerende ontmoetingen met zich mee. Ik probeer zoveel mogelijk alles op foto vast te leggen. a
Als herinnering en  als een visueel ' actieverslag '.

Om fotoalbums niet te groot te maken heb ik op de beeldenpagina en op de obejecten pagina een nieuwe link gemaakt naar het fotoalbum waarin de foto's staan van het ophalen van de tweede serie actiebeelden. Ik hoop dat daar ook nog meer dan er nu al staan foto's komen te staan van hoe de beelden bij de kopers thuis geëxposeerd staan. Dus heb jij gekocht, heb je er een mooi plekje voor gevonden, fotografeer je beeldje daar en stuur de foto in JPG naar mij toe.

klik hieronder op de link om de net nieuw geplaatste foto's te gaan bekijken via de link op de beeldenpagina

beelden: www.samenmeer.nl/page_553.asp

Veel kijk en leesplezier!
 


 

actie nieuw leven ingeblazen

30 augustus 2013

Sinds ik geen xeloda meer gebruik zien mijn handen er weer heel goed uit. Ik ben dus zo gauw het kon weer mijn keramiekkamertje ingedoken. En heb mijn eerste beeldje weer gemaakt. Hiermee wil ik de actie nieuw leven in gaan blazen.[img]http://www.samenmeer.nl/content/images/bka/22-08-2013%20076a.JPG[/img]


[img]http://www.samenmeer.nl/content/images/bka/22-08-2013%20074a.JPG[/img]

[img]http://www.samenmeer.nl/content/images/bka/22-08-2013%20073a.JPG[/img]

Zie je de beeldjes niet klik dan op onderstaande link om ze op mijn atelierpagina te bekijken:

www.samenmeer.nl/page_424.asp

Het beeldje is nog niet gebakken. Dus ik kan het eigenlijk nog niet te koop aanbieden. Bovendien zien jullie nog niet de blauwe engobe-kleur die inmiddels op de versiering bovenaan en op het been zit. De rest van het beeldje blijft wit.

Maar zijn er al kooplustigen?
Dan gaan we dit beeldje eenmalig en nog ongebakken voor de heropening van de actie bij opbod verkopen.
Beginprijs zet ik op  € 30,-
Ik ben benieuwd.

Schrijf je bod als reactie bij deze update en wie meer wil bieden schrijf een reactie met het bedrag wat je eroverheen wil bieden.

Ga naar deze pagina om te reageren en bieden: klik hier . Einddatum om te kunnen bieden 15 sept. 2013

SPANNEND

 


 

Beeldje OPENHEID verkocht

22 nov. 2013

Het maken van nieuwe beeldjes voor de actieverkoop, die ik in sept. nieuw leven inblies, gaat langzamer, veel langzamer, dan ik verwacht had. Ik heb zoveel andere dingen te doen die ik ook leuk vind of gewoon moet doen. Maar  nu heb ik mijn eerste beeldje verkocht. Er zijn nog twee andere beeldjes klaar. Die  kunnen binnenkort ook  te koop aangeboden worden, aan vrienden en kennissen en ook hier. Maar die moet ik nog fotograferen.  En er is nog 1 beeld in de maak. Het heet LENTEVREUGDE. Ik zal er voor zorgen dat het zeker in de lente klaar is en voor de actie verkocht kan worden.


Het beeldje wat nu verkocht is heet

'OPENHEID '

Het is verkocht voor € 100,-  aan mijn vroegere keramiekdocente Kathinka.
Het was eigenlijk een opdracht van haar. Ze is er heel blij mee, juist ook omdat het in de basis gemaakt is van de mal die ik samen met haar gemaakt heb toen ik nog bij haar op les zat En ze geeft er graag een donatie voor voor de amazones.


   
 


Zie je de beeldjes niet klik dan op onderstaande link om ze op mijn atelierpagina te bekijken:

www.samenmeer.nl/page_424.asp

Meer over de beeldeactie van Annie lees je op Annie's actiepagina. Daar kun je ook reageren op dit bericht. 

Ook al loopt het allemaal anders als ik bij de herstart van mijn actie gedacht had, er komen binnenkort toch nog een keer 3 beeldjes te koop.

Ik sluit me aan bij Choc: mooi! En het gaat misschien niet zo snel als je zou willen, ik vind het fijn om te lezen dat je weer beelden maakt, Annie. dat het weer kan. En als het niet lukt is dat gewoon omdat je het te druk hebt met andere dingen. En niet door de xeloda. Dat mogen we graag horen! smiley

Annie wat een prachtig beeld openheid! 

De 100 euro voor het beeldje OPENHEID is gestort!

Iemand op fitness heeft een sokkel van mij overgenomen om haar beelden daar te exposeren. Ze vroeg wat die sokkel kost. Ik heb €25-, euro gevraagd. Voor de amazones. Het bedrag wordt dus binnenkort weer bijgestort op mijn actiepagina! En zo loopt de actie voort!

Lieve linnie,

Ik heb ook erg genoten van onze ontmoeting. Ook leuk dat je moeder weer meegekomen was. Wat hebben jullie mij ook verwend met de prachtige bos bloemen en de speciaal voor mij geblazen kraal, of zal ik het amulet noemen. Ik hoop dat het me gelukt is ze beiden mooi op foto te zetten. Ik ga van de week defoto's in het fotohoekje plaatsen.

Fijn dat je blij bent met het beeld. Ik vind het ook helemaal bij jou passen. Hoop dat je er vaak, ' in bezonkenheid ' bij weg kunt dromen en verstillen. Maak je nog een foto van hoe het beeld bij jou staat. Dan plaats ik die ook in het foto- hoekje.

Ik hou weer een mooie herinnering over aan jullie bezoek. Dank jullie wel.

Lieve Annie,

Dank je wel voor de hartelijke ontvangst en het warme gesprek. Het was heel fijn om je weer even gezien te hebben! En dan mocht ik ook nog dat prachtige beeld mee naar huis nemen. Mazzelkont ben ik. Hij, of liever gezegd, zij is goed overgekomen en heeft een mooi plekje gekregen in onze huiskamer.

Dank je wel!

groetjes, ook van mijn moeder,

Linnie

Dank je sbous voor je steundonatie. Nu ik zelf op dit moment zo weinig kan met keramiek doet jouw steundonatie me erg goed. Dus nogmaals hartelijk dank.

Prima zo marielle.
Dank je voor de aanpassing.

En nog heel hartelijk bedankt voor de prachtige bos bloemen die ik tijdens mijn ziekenhuuisopname van jullie kreeg als dank voor de actie. Ik heb er van liggen genieten!

In overleg met Annie heb ik de start datum van de actie aangepast naar juni 2012. Het is technisch zo ingesteld dat een actie na 1 jaar naar het archief verdwijnt. Met elke andere actie is dit ( tot nu toe)  oké maar met deze geweldige actie van Annie vonden wij dit erg zonde. Annie heeft gekzonen voor 21 juni omdat ze toen haar tweede serie beelden te koop heeft aangeboden.

Nogmaals bedankt lieve Annie!

 

 

Hoi Annie

Volgens mij ben ik net weer te laat.
En is alles verkocht ben een tijdje niet op de site geweest.
Jammer maar helaas niks aan te doen.
Hoop dat ik de volgende keer meer succes heb.

groetjes Tineke B.

Lieve Annie, je bent een voorbeeld voor ons allen. Vind ik hoor en ik denk ik schrijf het ook eens  op.

xxx Linnie

Lieve Annie,

Wij vonden het ook een bijzondere ontmoeting gisteren. En een heel mooi gesprek. Dankjewel daarvoor! En voor de beeldjes, natuurlijk. Goedgemutst Blauw en de drie Lotgenoten. In het echt zijn ze nog veel mooier en we waren er al zo blij mee. We hebben ze net uitgepakt en een voorlopig plaatsje gegeven. En we hebben helemaal geen spijt dat we 'eens gek hebben gedaan' en het Bloemig Zuiltje ook hebben meegenomen. smileysmiley

Bijna alles verkocht. Ik ben zo blij!

Nu Alleen nog ' BLOEMIG ZUILTJE ' te koop. Nog iemand belangstelling voor dit laatste beeldje? Het zou fijn zijn als ik alles verkocht had voor ik aan mijn behandelingen ga beginnen!

Graag gedaan, Annie. En ik ga er samen met Ambulo vast heel erg van genieten. We nemen binnenkort contact op om een afhaalmoment af te spreken.

Groetjes,

Chorda

Bedankt Chorda, voor het kopen van de drie LOTGENOTEN en voor je betaling . Ik noteer het. En een extra bedankje voor de donatie bovenop het bedrag voor de beeldjes. Hartverwaremend, al die extra donaties.

Whahahaha....Ellenk toch..je bent me net voor!

Annie, wat een bedrag hè?!

Dikke kusss voor jou X

Hoi Annie,

De laatste beeldjes zijn weg. En ik heb het gedaan!

Ik heb net betaald, zoals je waarschijnlijk kunt zien. Ik ben blij dat ik ook mijn steentje heb kunnen bijdragen aan deze geweldig leuke actie. Al bijna € 3000,= WOW!

Annie bijna de €3000 gehaald! Wat een superactie is dit toch!
Elli

Ambulo, ik heb je betaling gespot. En ook jij alweer een mooie extra donatie er boven op. Wat fijn, dank je wel. Ik ga het gauw noteren hier. Voer een goede administratie. Ik heb ophaaldagen gepland. Je kunt ze lezen in de update van 21 juni 2012. Weet je al wanneer je het beeldje komt ophalen? Laat maar weten per mail, dan stuur ik je gelijk mijn adresgegevens retour.

Lieve Linnie, ik zie dat je ook nog € 25,- donatie bovenop de prijs van het beeldje gedaan hebt. mijn dank is groot, echt heel stimulerend en zo fijn voor de amazones.
Zo gaat ie echt goed! 

Lieve Linnie, ik zie je betaling. Ik ga het gauw in mijn administratie noteren. Laten we even afwachten wat uit mijn scan komt. Daarna weet ik 5 juli weer hoe het er voor staat en of er en zo ja wat er moet gebeuren. Dan pas kunnen we denk ik afspreken wanneer je op komt halen.

Lieve groet
Annie

Monique,

Heel mooi jouw doel met de beeldjes. Oa. hiervoor doe ik het nou ook.  Je ontroert me echt.  Als je weet wanneer je wil komen ophalen dan mail ik je mijn adres gegevens. Je mailadres heb ik al.

Hoop je te mogen ontvangen samen met je vriendin.

Beste Annie,

Ik ben heel blij dat ik de twee beeldjes Goed Gemutst heb kunnen kopen.
De rode zal ik hier thuis houden als eerbetoon aan mijn zus Anoushka die 10 jaar geleden is overleden aan de gevolgen van borstkanker.
De paarse geef ik aan een vriendin van mij die nu midden in de behandelingen zit voor borstkanker en het ook nog eens in 2 borsten heeft.

Ik wil heel graag ze graag samen met die vriendin komen ophalen en kijk even welke dag zij zou kunnen en of ze het sowieso aan kan.

Ik heb namelijk geen flauw idee waar ze opgehaald moeten worden :)

Groet, Monique

Annie, ik ben zeker een geluksvogel dat ik het beeld op tijd kon kopen, stuur maar een pb wanneer je tijd hebt om me te ontvangen, deze week wordt voor mij een beetje lastig en voor jou ook denk ik met de naderende scan.

Ellen, ik gun je de "blauwe belofte" van harte en ben helemaal niet jaloerswink

BEDANKT Ollie, voor je mooie donatie bij de betaling van het beeld. Het bedrag loopt lekker op! Jij bent een geluksvogel dat je snel de aankondiging zag want er waren meer kapers op de kust voor het beeld DIERENVRIEND. Gefeliciteerd, jij hebt het! Wanneer kom je het halen?

 

Gaaf Annie !

Op de een of andere manier past dit beeldje precies bij mij. Gek hè...

ik mail je

 

Oke Linnie, staat genoteerd. De rest handelen we wel per mail af . je hebt mijn mailadres. ik ga er gauw bijzetten VERKOCHT

Annie, bezonkenheid is voor mij hoor. als niemand anders zich nog gemeld heeft. Prachtig vind ik 'm.

Ben jij ons aan het bedanken?

Neen hoor, wij krijgen jouw prachtige creaties, en jij geeft ze weg, allemaal voor De Amazones.

Dus Annie, dank dank dank!

Annie, wat ben je toch een mooi mens.

X

Ellenk

Lieve elli, jij hebt ook al betaald. Het bedrag bij de actiepagina is alweer flink omhoog geschoten. Niet in het minst ook door jouw en ellens donatie bovenop de kosten van het beeld. Ook jij heel hartelijk dank ervoor.

Ellen, proficiat met je aankoop. Je hebt wat mij betreft HET PRONKSTUK. En dank, heel veel dank voor je extra donatie boven op het bedrag van de ' blauwe belofte'. Ook namens de amazones.

Ik was nét op tijd! Wat een geluk dat de blauwe belofte bij mij mag pronken!smileylaughcheekylaughsmiley

Sorry Ollie, heb je nog naar die andere vrolijke vaas gekeken, ik wilde bijna die ook nog! Of eigenlijk helemaal maar als ik los ga kan het hier niet meer staan dus ik hou me in, jammer jammer jammer....

Jazeker ambulo, die is voor jou, het staat genoteerd. De verkoop loopt voorspoedig! Zo hartverwarmend fijn voor mij.

En ik was er dit keer wél op tijd bij. Goedgemutst blauw is van mij!smiley

Net te laat Ollie.  
De '  blauwe belofte ' is al verkocht.
 

En de blaue belofte, oooh, ik word er zo hebberig van,

nog steeds niet ingelogd, Ollie

Oke, genoteerd Ollie.

de DIERENVRIEND is voor jou!

DANK JE

Annie, ik wil graag Dierenvriend kopen,

niet ingelogd Ollie

Ohoh, en ik zie de update en ren meteen naar deze pagina in de hoop op nieuwe beeldjes. Test-test. Nog even geduld dus...  Annie ik blijf dit een waanzinnige actie vinden!smiley

Haha Annie, elke keer als ik zie dat je jou hoekje hebt bijgewerkt denk ik meteen, ja er zijn weer beeldjes, snel kijken".........helaas!!! Komt wel, vind je werk gewoon zo mooi, kleurrijk en vrolijk is het goede woord. Ik wacht geduldig af.

Liefs CapreDiem

Ps; wat een geweldige donatie, fijn hoor,

Ik zie ineens op de homepage een feed dat ik mijn actiepagina bijgewerkt heb. Maar ik heb niks gedaan! Rarara, hoe kan die aankondiging er ineens dan wel staan????

Lieve vriendin Um van Esmuis, wat een geweldige donatie! hartelijk bedankt daarvoor.

En jij Annie, had je ooit gedacht dat je actie zo succesvol zou worden. Wat een geweldige bijdrage heb je al geleverd met al je prachtige werk.

Een hoop mensen blij gemaakt met kunst in huis en het geld voor het allerbeste doel ;)

Dank dank dank

X

Ellenk

wow wat een opbrengst Annie.

Ik vind dit zo ontzettend goed van je dat je dit voor ONS ALLEMAAL doet.

 

BEDANKT !!!!

Het plaatsen van mijn update ging moeilijk.  Via het voorbeeldweergave bekijken verdween mijn eerste update maar leek ie op de homepage wel geplaatst te zijn.  Via plaatsing en vergeten de update een titel te geven verdween mijn tweede plaatsing. gelukkig niet weer een melding op de homepage! Mijn derde update kon ik goed plaatsen met weer een melding op de homepage.  Maar wel vervelend dat het dan ook meerdere keren op de homepage staat. Nou ja, ik heb al een paar keer gemerkt dat het geen handig te bewerken programma is deze actiepagina. Maar ik doe het er maar mee.

Ik zie ook dat de link die ik plaatste het niet doet. Ik ga maar niet opnieuw naar ' bewerken '., want dan komen er drie aankondigingen te staan op de homepage .
Dus bekijk de foto's van het ophalen van de beeldjes door Roland bij via de link bij de update erboven, die van

18 febr. 2012

 

Dank je wel Annie voor U berichtje en informatie.
Zal er op letten.

Veel sterkte en succes met U hobby.
TinekeB.

Dag lieve Annie,

Wat een mooie vrolijke foto op de homepage. En ik weet toevallig dat in het echt je beelden nog veel mooier zijn (ben stiekem best een beetje jaloers op zo'n talent).

Je bent goed bezig met de actie, top hoor! Jammer voor ons dat je niet in massaproductie kan draaien.

groetjes Linnie

hoi Annie ik heb net nieuwe gemaakt maar in het donker vind ik ze niet zo mooi. Ik ga morgen opnieuw in actie en stuur ze dan aan je toe ;)

@TinekeB, bedankt voor je begrip.Als er nieuw werk te koop aangeboden wordt kondig ik dat aan via een update op de actiepagina. Op de homepage van de amazones zie je dan, zoals ook nu, aan de rechterkant staan dat ik mijn actiepagina bijgewerkt heb. Als je dat bericht dan aanklikt kom je vanzelf bij mijn actie en kan je het nieuw werk gaan bekijken en zo nodig aangeven dat je het wil kopen. Wie het eerst komt het eerst maalt. En zo hoef ik niet iedereen apart te gaan mailen !

Annie kan ik heel goed begrijpen.
Jammer maar niks aan te doen.
Wilt U me dan wel als U iets klaar hebt een mailtje sturen met foto.
Of maakt U nooit meer zo iets.
Alle begrip als dat ook niet gaat.
Heel veel sterkte.

Groetjes en bedankt TinekeB.