Acties

Dam tot Damloop Aankondiging van de actie

Dam tot Damloop voor het goede doel!

Stichting Amazones is een stichting die zich richt op informatieverstrekking en lotgenotencontact voor jonge vrouwen met borstkanker. Borstkanker treft in Nederland jaarlijks 12.500 vrouwen. Daarmee is borstkanker de meest voorkomende kankersoort bij vrouwen. De diagnose borstkanker krijgt één op de acht vrouwen ooit in haar leven te horen.

Op www.de-amazones.nl wordt informatie gegeven over alles wat een jonge vrouw met borstkanker maar bezig kan houden. Informatie over onderzoeken, behandelingen, keuzes maken, re-integratie, reconstructie, relatie/gezin en borstkanker enz. enz. Ook is er een forum waarop vrouwen ervaringen delen, informatie uitwisselen en hun verhaal kwijt kunnen.

Naast de website en het forum organiseert Stichting Amazones ook (sportieve) activiteiten. Ontmoetingsmomenten voor vrouwen met borstkanker, voorlichtingsdagen in ziekenhuizen en op symposia. Ook geeft de Stichting diverse soorten workshops aan zowel borstkankerpatiënten als aan professionals die met deze patiëntengroep werken.

Evenals voorgaande jaren is Stichting Amazones weer één van de goede doelen van de Dam tot Damloop. Jij kunt op 19 september samen met ons aan de start staan. Geef je op als loper voor Stichting Amazones en wij verzorgen je inschrijving.

Je krijgt dan van ons het volgende startpakket:

• gegarandeerd startnummer voor de Dam tot Damloop
• goede startplek direct na de wedstrijdlopers (nog voor de businessloop en de recreanten!)
• functioneel (dryfit) loopshirt
• loopclinic gegeven door een professional
• georganiseerde duurlopen en een strandtraining.
• een voor jou persoonlijk geschreven Damloop trainingsschema (door Dave Baars, Running Holland)
• het gevoel dat je het ECHT ergens voor doet ;-)

In ruil hiervoor vragen wij om een minimale sponsorbijdrage van € 100,-. Dit mag je zelf doneren of je kunt je laten sponsoren door familie, vrienden, kennissen en werkgever. Met je sponsoring maak je ook nog kans op een paar nieuwe hardloopschoenen.

Alle reden om dit jaar de Dam tot Damloop te lopen voor Stichting Amazones!
Geïnteresseerd om mee te lopen? Meld je aan of vraag meer informatie: damloop@de-amazones.nl

Graag tot aan de start in Amsterdam op 19 september!

Kimja en Ilonka
(Damlopers en bestuursleden Stichting Amazones)