Acties

Elke afdruk zo uniek als jezelf bent Aankondiging van de actie | €180,00

De Bodycasting Studio komt in actie voor Stichting Amazones.
 
Ik, Petra Flach, eigenaresse van de Bodycasting Studio, maak levensechte afdrukken van het lichaam (bodycasting genoemd). Bij bodycasting wordt middels een mal een gedetailleerde afdruk gemaakt die identiek is aan het eigen lichaam.
Uit ervaring weet ik dat een bodycasting afdruk veel kan betekenen voor mensen van wie het lichaam spoedig gaat veranderen.  Ik voel mij erg betrokken bij de Amazones en wil graag in actie komen om de Stichting te steunen. Daarvoor heb ik wel jullie hulp nodig…

 
Regelmatig heb ik vrouwen in mijn studio die een borstamputatie moeten ondergaan. Zij willen van het ongeschonden lichaam een afdruk laten maken en hun lichaam op deze wijze vastleggen, herinneren maar ook vieren.  Van dichtbij maak ik mee hoe groot de impact is op vrouwen als zij hun borst(en) verliezen.  Het is iets dat mij steeds weer aangrijpt. Bodycasting laat het lichaam zien in zijn meest pure vorm. Ieder mens is uniek, een lichaamsafdruk zal een uniek kunstwerk opleveren.  
 

Op de site van de Bodycasting Studio staat het verhaal van Marike. Zij heeft een borstafdruk laten maken voordat zij haar rechterborst verloor. Klik hier voor haar persoonlijke verhaal.
 

De Bodycasting Studio wil graag bij iedere borstafdruk bij een borstamputatie een bedrag van €20,00  doneren aan Stichting Amazones.                        
Natuurlijk mag iedereen meedoen (familie, vrienden, etc.). Vermeld bij het boeken van een casting daarom altijd; Stichting Amazones. Kijk hier voor meer informatie over het laten maken van een borstafdruk.
 
 

Actie Updates: 

De actie gaat door!!!

De actie loopt al even, maar heeft in de zomervakantie middels de aandacht op dit Forum en een artikel in het Algemeen Dagblad extra aandacht gekregen. Hierdoor hebben de afgelopen periode acht vrouwen een borstafdruk laten maken in mijn Studio. Ik ben iedere keer onder de indruk van de verhalen. Zeker als het gaat om plotselinge operaties die binnen afzienbare tijd moeten plaatsvinden . Het is fijn dat de aandacht o.a. middels dit forum ervoor heeft gezorgd dat deze jonge vrouwen met borstkanker (of familie/vrienden) tijdig dachten omeen tastbare herinneringsafdruk te laten vervaardigen.

Zover staat de teller op €160,00, maar de Actie loopt gewoon door!!! Er staan voor de komende priode nog afspraken gepland.  Ik hoop dit jaar een mooi totaalbedrag te kunnen doneren aan de Amazones. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

Klik hier voor meer info over deze actie.

2014 ronden we af met €180!

Ik werk solistisch en kan met mijn twee handen niet alle opdrachten van de wereld aan. Toch voelt het heel fijn om zo vlak voor de feestdagen een bedrag van €180,00 over te maken aan Stichting Amazones. Dit jaar hebben negen jonge vrouwen met borstkanker een afdruk laten maken in mijn Studio.

Bedankt Stichting Amazones dat we deze jonge vrouwen hebben kunnen informeren en bereiken! Met alle liefde heb ik voor elk van hen een persoonlijk en tastbare herinnering gemaakt. In 2015 gaat de Actie gewoon door!

Voor nu wens ik jullie allen hele fijne, warme en liefdevolle feestdagen toe en een gezond en mooi 2015!

Lees verder op de actiepagina

 

Je maakt vast mensen heel blij met de afdruk Petra. En je zult vast nog veel meer vrouwen blij gaan maken. Wat een mooi bedrag al bij elkaar. Kleintjes groeien vanzelf groter. Ook wat dit betreft.

De amazones zijn er blij mee!
Ik ga binnenort ook weer wat overmaken van een verkocht beeld.

Succes met je mooie werk!

Wat geweldig, Petra. Dankjewel! Jij ook fijne feestdagen en een goed 2015!