Acties

Mijn 1e marathon voor Pauline & De Amazones Aankondiging van de actie | €5.723,00

Een jaar geleden verloor een dierbare vriendin de strijd tegen borstkanker. Pauline (37) had een heerlijk gezin met een lieve man en 2 prachtige kinderen... 

Vijf jaar geleden kreeg Pauline de diagnose te horen. Ongeneeslijk ziek. Zo jong. Zo vol met leven. Zo niet eerlijk.

Haar man vertelde later dat Pauline heel veel steun heeft gehad van De Amazones. Een speciaal project om jonge vrouwen op allerlei manieren te steunen in hun strijd tegen deze vreselijke ziekte.

Half oktober ren ik voor het eerst de marathon in Amsterdam, en daarmee wil ik zo veel mogelijk geld ophalen voor de Amazones. Als eerbetoon aan Pauline, haar gezin, en al die andere vrouwen die op jonge leeftijd een vreselijke, en vaak oneerlijke, strijd moeten leveren.

Ik hoop dat jij ook een gulle donatie wil doen voor de Amazones, want ze kunnen alle steun gebruiken. Dit is mijn actiepagina: http://www.42km.run

Hartelijk bedankt!

Reinier

Wat een fantastische actie! dankdankdank!

Reinier, wat mooi dat je dit doet voor Pauline en De Amazones. Ik ken Pauline van De Amazones site en ook van een keer een met-meiden-meeting in het echt. Ik vond haar meteen enen erg fijne gesprekspartner.

Heel veel succes met de marathon en ik heb je gesponsord.

Groeten,
Ridoux

Wat een super initiatief Reinier! Weet zeker dat lieverd Pauline je zonnestralen toestuurt vanaf boven. Wens je veel succes toe en ga je sponsoren.

Liefs uit Scheveningen

Wauw, wat een mooie actie van jou! Bedankt dat je dit voor Pauline en alle andere amazones doet. Hartelijke groeten, An 

 

Beste Rienier, 

Wat een supermooi gebaar naar Pauline! Ze schreef hier onder een andere naam, maar ik weet wie je bedoelt en wat was ze hier ook geliefd. Een mooie vrouw met een sterke geest en scherp verstand. 

Ik ga je actie zeker volgen en wens je alvast heel veel succes voor de marathon. 

Groet

Bergamot