Acties

Pink Party Verslag van de afgeronde actie | €350,00

Afgelopen vrijdag heb ik een pink party gegeven voor iedereen die mij tijdens mijn strijd heeft gesteund, op welke manier dan ook. Ik had iedereen gevraagd iets roze aan te doen / mee te nemen en daar was door iedereen gehoor aan gegeven! Daarnaast heb ik gezegd dat er geen presentjes werden aangenomen, maar heb ik een roze spaarvarken neergezet zodat mensen daar iets voor de Stichting Amazones in konden doen. Zeer trots kan ik melden dat ik 350 euro heb ontvangen van mijn lieve vrienden/familie/collega's. Dit heb ik inmiddels overgemaakt naar de Stichting. Het was zeer geslaagd!

Wat een lieve, leuke reactie allemaal.  Ik zie het nu pas, sorry voor mijn late reactie.

Ik ben er best beetje trots op dat mijn lieve vrienden zo gul zijn geweest.

Heel actief ben ik zelf niet geweest op het forum, maar als ik het nodig had heb ik er zoveel aan gehad. 

Vandaar ook direct mijn idee om een pink party met opbrengst voor De Amazones. Ik ga ook nog proberen een golfwedstrijd te organiseren op de club waar ik veel organiseer, maar dit wordt denk ik in 2015 aangezien ik in oktober de DIEP operatie onderga.

Ik wens alle Amazones alle goeds toe!

Liefs van Marielle

 

 

 

Wat geweldig zeg , en wat leuk dat iedereen zo postief reageerde!

 

Wat een lief idee en dan ook nog zoveel in de spaarpot!
Ik wens je alle goeds!

Oh wat een goed idee!!

geeft jezelf ook een goed gevoel, toch?

 

Wat een goed idee om op je feest een bedrag voor de amazones te vragen. En zoveel opgehaald. Toont ook dat je DE AMAZONES waardeert. En... goed voorbeeld doet geloof ik al goed volgen. Capirexie , heb je ergens je verhaal? of ben je alleen een meelezer? En ik wens je een mooie toekomst met alles wat je weer op kunt pakken en met je fam, vrienden en collega's.

Wat een leuk initiatief, geweldig!

 

Wat een goed idee! Ik wilde zelf, als de behandelingen voor bij zijn, ook een soort feestje gaan geven om iedereen te bedanken voor alle hulp (wat voel ik me schuldig namelijk!). Ik ga zeker ook een spaarpot neerzetten!

Ken je verhaal verder niet, maar ik hoop dat je alle behandelingen met succes hebt afgerond en je nu kunt opmaken voor het leven erna!

liefs

Wat een mooi bedrag! Namens de Stichting willen wij je hiervoor bedanken, echt geweldig Capirexie.

 

Wow, wat een mooi feest en ook een mooi bedrag voor de Amazones. Ik hoop dat je nu weer verder kunt gaan met je leven na borstkanker!