Acties

Stukje lopen - 400 kilometer voor Stichting Amazones Aankondiging van de actie | €3.100,00

Update 5 september
Opbrengst Stukje lopen 3250 euro
Iedereen bedankt!

Stukje lopen is rond. Nu  rest alleen de eindbalans. Die blijkt hoger dan het tellertje bij deze actie aangeeft.
Bij het nalopen van alle stortingen ontdekten we dat niet elke donatie op de actieteller te zien was. Hoe dat kan? Ach, da’s een technisch verhaal. Belangrijker is dat er 150 euro meer aan Stichting Amazones is overgemaakt dan de teller aangeeft: € 3250!
Af en toe een foto maken en een blogje schrijven. Dat moet lukken, dachten we voor we vertrokken. Wisten wij veel. Tot het succes van de actie ons inhaalde. Al die geadopteerde kilometers, we fotografeerden ons suf.
Maar wat was het leuk. Iedere dag gingen we op pad met een creatieve opdracht. Het was een feestje om voor elke gulle gever een cadeautje te maken in woord en beeld. Dat we daarvoor na thuiskomst nog zeven weken moesten doorbloggen, namen we graag op de koop toe.
De Epiloog van onze wandeling vind je onderaan deze pagina of op onze weblog.
Voorlopig zijn we even uitgewandeld, maar je kunt onze weblog ook nog steeds lezen op
www.stukjelopen.nl
en
www.facebook.com/stukjelopen :-)
=========
17 juni 2013
Vanaf nu kun je kilometers adopteren bij Stukje lopen!
Steun Stukje lopen en je steunt de Amazones. We zijn blij met iedere gift, groot en klein. Iedereen die ons steunt krijgt een plekje op de sponsorlijst. Nog leuker vinden we het als je een of meer van onze 400 kilometers adopteert.
Steun de Amazones. Adopteer een kilometer!
Een 'stukje lopen' adopteer je al voor 10 euro: daarvoor krijg je één kilometer. Voor 20 euro krijg je er twee, enzovoort. Jij steunt de Amazones. Wij lopen de kilometers. En we doen je ook nog iets cadeau.
Een fotogroet of fotoblog voor jou
Adopteer een kilometer en je krijgt van ons een fotogroet vanaf jouw kilometer.
Adopteer drie of meer kilometers en je krijgt van ons een exclusieve fotoblog geschoten op jouw stukje lopen.
Bij minimaal 5 kilometers zetten we desgewenst je url bij de fotoblog en in de sponsorlijst.
Je kunt zoveel kilometers adopteren als je wilt :-). We hebben er 400 te vergeven (en als dat niet genoeg is, dan lopen we gewoon nog een stukje door). Wat zou het mooi zijn als al onze kilometers geadopteerd werden!
Hoe doe je mee?
Je wilt kilometers adopteren (10 euro per kilometer):

  • Bedenk hoeveel kilometers je wilt adopteren
  • Stort het bedrag via de knop deze actie steunen
  • Stuur een mail naar stukjelopen400@kpnmail.nl en vermeldt het bedrag en welke kilometers je wilt adopteren (bijvoorbeeld: 40 euro voor kilometer 100 t/m 103). Bij minimaal 5 kilometer vermeld je ook of en welke url je bij je fotoblog wilt hebben.

===============================
Over deze actie
Wij gaan het doen! Deze zomer lopen wij het Zuiderzeepad voor Stichting Amazones. Onze wandeling wordt een 400 kilometer lange sponsortocht om te helpen deze website in de lucht te houden. Je kunt ons volgen op www.stukjelopen.nl.
Wie zijn wij?
Wij zijn een Amazone en haar man. Wij houden van wandelen en kamperen. In november zijn we getrouwd en dat willen we vieren met een lange wandeling. Maar we willen niet alleen voor onszelf lopen. De Amazones hebben een warm plekje in ons hart. Een actie was dan ook snel geboren.
Stukje lopen
Op 17 juni starten we onze 400 kilometer lange tocht. Binnen vier weken hopen we het IJselmeer te hebben gerond. Over de wandeling schrijven wij een blog: Stukje Lopen.
De wandeling en de blog dragen wij op aan de Amazones. Iedereen die dat wil kan ons sponsoren. Gebruik de iDeal knop op deze actiepagina, dan komt jouw bijdrage direct terecht bij de Amazones.
Volg Stukje lopen en steun de Amazones!

Actie Updates: 

Stukje lopen is onderweg - kilometers adopteren gaat door

Update 17 juni

Stukje lopen is onderweg! Maandag zijn we vertrokken.

We zijn ontzettend blij met alle steun en aanmoediging die we al kregen. Maar ook nu we aan het lopen zijn kun je nog steeds kilometers adopteren. Dan maken wij een fotogroet of fotoblog voor jou. Jij steunt de Amazones, wij lopen de kilometers. Zet ons vooral aan het werk!

Je kunt er alles over lezen op onze actiepagina:

http://www.de-amazones.nl/stichting/acties/stukje-lopen-400-kilometer-voor-stichting-amazones

 

Je kunt ons volgen op:

www.stukjelopen.nl
www.facebook.com/stukjelopen
twitter @stukjelopen

Tot op de blog!

Stukje lopen is onderweg - steun de Amazones en adopteer een kilometer

Update 26 juni

Stukje lopen is onderweg! 17 juni zijn we vertrokken. Anderhalve week zijn we nu aan het lopen en we genieten enorm.
 
We zitten nu op kilometer 150. Nog 250 te gaan dus. Dat betekent dat er nog heel veel kilometers geadopteerd kunnen worden.
Daarbij:  we vinden het verschrikkelijk leuk om onderweg foto's te maken voor iedereen. Voorbeelden van fotoblogs die we tot nu toe maakten, vind je op www.stukjelopen.nl.
 
Doe ook mee en adopteer een kilometer.  Dan maken wij een fotogroet of fotoblog voor jou. Jij steunt de Amazones, wij lopen de kilometers. Zet ons vooral aan het werk!
 
Je kunt er alles over lezen op onze actiepagina:
 
http://www.de-amazones.nl/stichting/acties/stukje-lopen-400-kilometer-voor-stichting-amazones
 
Je kunt ons volgen op:
 
www.stukjelopen.nl
www.facebook.com/stukjelopen
twitter @stukjelopen
 
Tot op de blog!
Tussenstand!

Update 1 juli

We zijn nu ruim twee weken op pad en we hebben meer dan de helft van het Zuiderzeepad gelopen. Tijd voor een tussenbalans.

Het gaat goed met Stukje lopen. We zitten al in Friesland. Op maandag 1 juli liepen we onze 13e etappe, van Scherpenzeel (kilometer 218) naar Oosterzee (kilometer 240). We lopen via Lemmer, Sloten, Balk en Bakhuizen verder naar Stavoren.

Aan het eind van de dag doen de voetjes soms zeer, zeker bij de langere etappes. Maar de prachtige route maakt alles goed. Het Zuiderzeepad is een prachtig pad.

Tot nu toe deden alle campings mee aan de actie en lieten ons gratis kamperen. Zo hebben we in 15 nachten € 185 aan overnachtingskosten uitgespaard. Dat is veel meer dan we ooit hadden durven dromen. Aan het eind van de tocht zullen we het totaalbedrag in een keer doneren aan de actie.

Ook met de andere donaties gaat het goed. Op dit moment staat de teller op € 1695. Een prachtig bedrag al. En regelmatig worden er nieuwe donaties gedaan. Op naar de € 2000!

imageWe hebben al heel veel fotogroeten en blogs voor jullie mogen maken. We hebben het er druk mee, nog niet alle foto’s zijn gepubliceerd. Is de jouwe nog niet voorbij gekomen? Heb geduld, je komt nog aan de beurt.

Wil je (nog) een fotogroet verdienen? Het kan nog steeds en wij vinden het leuk om ze te maken. Stort een bedrag via de betaallink en stuur ons een mailtje waarin je vertelt welke kilometer(s) je wilt adopteren.

We hopen van je te horen en zien je graag onderweg weer op de blog.

Hinkstapsrong

Update 5 juli

De laatste honderd kilometer

Eh, hoe gaan we dit nou verkopen… Stukje lopen heeft zich verrekend.

We zijn nu in Enkhuizen. Morgen hebben we een gratis bed gereserveerd in Volendam. Dat is 60 km lopen. Onhaalbaar, al ben je nog zo stoer :-) Maar dat bed willen we niet afzeggen, want het brengt geld op voor de actie :-) Bovendien staan er mensen op ons te wachten om zondag samen een rondje Marken te lopen.

Daarom gaan we een hinkstapsprong maken. Zaterdag naar Volendam (deels met de bus), zondag Marken en maandag weer terug naar Enkhuizen. Komt alles toch nog goed en zo slaan we geen kilometer over.

De laatste vijf kilometer
Al met al kunnen we nu met zekerheid zeggen dat we zaterdag 13 juli in Amsterdam zullen aankomen. En wie dat leuk vindt kan de laatste vijf kilometers met ons meelopen.

Die laatste kilometers beginnen op de Zeedijk, direct tegenover het Centraal station van Amsterdam. Ze voeren dwars door historisch Amsterdam en eindigen in het prachtige Flevopark. Daar sluiten we de wandeling af met een stevige borrel bij proeflokaal het NIeuwe Diep.

Ontmoetingsplek is café In ‘t Aepjen aan de kop van de Zeedijk. Een historische plek, kijk maar op hun website. We verwachten daar rond 15.00 te zijn. Dan luiden we de laatste kilometers in met een kopje koffie of iets anders.

Wel je meelopen en/of meeproosten? Reageer dan op dit bericht of stuur een mailtje naar stukjelopen@kpnmail.nl.

Wij lopen sowieso, dus loop gezellig met ons mee!

 

Stukje lopen loopt door

Update 15 juli

Wandelen is niet moeilijk. Je zet gewoon je ene voet voor de andere en daarna de andere weer voor de ene. Als je daar maar lang genoeg mee doorgaat wandel je. ‘Het enige wat je ervoor nodig hebt is een paar goede schoenen,’ zei Henk Raaf in zijn boek Stappen. Als je wat langer onderweg bent is naast een paar goede schoenen wat water en brood wel prettig. En een goede rugzak om je spulletjes in te doen.

Je moet niet bang zijn voor een beetje regen. Of voor hoog nat gras. Of voor brandende zon. En je moet schijt kunnen hebben aan schapenkeutels in het profiel van je schoenen.

Wandelen in het wilde weg is al geweldig, maar als je wandelt met een doel wordt het alleen maar mooier. Wij hebben een doel, een goed doel. En met dat doel voor ogen wandelen wij tot over alle grenzen. We zouden er blaren voor op onze voeten lopen.

Zelfs nu we weer thuis zijn lopen we virtueel nog een stukje door. Want we zijn nog niet klaar. We zetten de schoenen in het vet en verruilen ze voor iPad en laptop. We lopen de bijna 5000 foto’s door en zoeken daar de mooiste uit voor de fotogroeten en –blogs van de laatste honderd kilometer. Allemaal voor dat goede doel, de Amazones. En voor het plezier van onze volgers.

Dus heb je jouw kilometer(s) nog niet voorbij zien komen? Blijf ons volgen, alle kilometers komen aan de beurt.

Kilometergrabbelton
En heb je nog geen kilometers geadopteerd, maar had je dat eigenlijk best gewild? Het kan nog. We hebben nog veel mooie foto’s die we heel graag zouden willen plaatsen. Daarvoor zijn we iets leuks aan het bedenken: de kilometergrabbelton. Daarover volgt zeer binnenkort meer informatie.

Dus, heb je genoten van deze blog, blijf ons dan volgen. En wil je de actie alsnog steunen, dan hoef je niet te wachten op de grabbelton. Als je nu doneert, mag je straks als eerste grabbelen. Stuur ons dan wel even een mailtje (stukjelopen@kpnmail.nl).

Stukje lopen is weer thuis. Tijd om de balans op te maken.

Update 20 juli 2013

Stukje lopen is weer thuis. Tijd om de balans op te maken.

 

Hoeveel kilometer?
We zouden 400 kilometer lopen. Eigenlijk zijn het er, volgens het routeboekje van het Zuiderzeepad, 405. Dat is inclusief het rondje Marken. Omdat niet iedere camping aan het pad ligt, liepen wij uiteindelijk zo’n 418 kilometer.

Wil je weten hoe we precies liepen? Op de pagina Waar zijn we nu? kun je de volledige route bekijken.

Slaapgeld
Op de laatste nacht na, mochten we overal gratis overnachten, 26 nachten in totaal. Ook hebben we een paar keer gratis koffie en taart gekregen. Zo spaarden wij een bedrag uit van € 561,40.

Iedereen die dit bedrag mede mogelijk heeft gemaakt: heel heel hartelijk bedankt. Jullie geven extra glans aan onze actie. En Stukje lopen doet er nog een schepje bovenop: wij ronden het bedrag naar boven af.

Vandaag storten wij namens alle campings, jachthavens, hotels en andere etablissementen € 600,= aan de actie.

Loopgeld
Tientallen mensen steunden de actie door een bedrag te storten en/of kilometers te adopteren. We vonden het ontzettend leuk om voor jullie iets terug te doen door mooie foto’s te maken. Dankzij jullie staat de teller van de actie op dit moment op € 2021,=.

Met de € 600,= van de overnachtingen erbij zitten we nu dus op € 2621,=.

Wat een fantastische score! Dat hadden we van tevoren niet verwacht. Iedereen die wat gaf, ontzettend bedankt. We zijn blij met elke euro. En nu het toch zo goed gaat, hopen we op nog iets meer.

DSC04607 - kopieWe lopen nog even door
We zijn nog niet klaar. We plaatsen nog dagelijks  fotogroeten en –blogs. We verwachten ook nog een paar bedragen die zijn toegezegd. En we hebben nog een berg prachtige foto’s liggen die we graag met jullie delen. We hebben er meer dan 5000 gemaakt.

Daarom hebben we iets leuks bedacht. We kondigden het al aan in Stukje lopen loopt door: er komt een kilometergrabbelton. Zo hopen we jullie nog meer mooie foto’s te kunnen laten zien. En  het sponsorbedrag nog verder te laten stijgen . Dit weekend leggen we in een aparte blog de spelregels uit.

Doe mee met de kilometergrabbelton en help Stukje lopen over de 3000-eurogrens!

De kilometergrabbelton!

Update 22 juli

De kilometergrabbelton!

Geniet je ook van onze blog en foto’s en wil je de actie alsnog steunen? Dat kan: doe een greep in de kilometergrabbelton en ontvang een leuke foto!

We schreven het al: Stukje lopen loopt door en plaatst nog ieder dag leuke (foto)blogs. Zo maken we de wandeling virtueel af. En terwijl we dat doen kun je nog aanhaken aan de actie. We hebben nog veel mooie foto’s die we heel graag met jullie zouden willen delen. Daarom hebben we iets leuks bedacht: de kilometergrabbelton.

Heb je nog geen kilometers geadopteerd, maar had je dat eigenlijk best gewild? Of kun je er geen ggenoeg van krijgen en wil je meer? Dat kan! Doe een greep in de kilometergrabbelton! Voor ieder tientje dat je overmaakt mag je één keer grabbelen.

Grabbelen gaat zo
1. Doe een donatie aan de Amazones via deze betaallink.
2. Nu kun je grabbelen. Stuur een mail naar stukjelopen@kpnmail.nl met het bedrag dat je hebt overgemaakt en noem een getal onder de 20. Wij laten je zo snel mogelijk weten welke kilometer achter dat getal zit. Die kilometer is voor jou: je krijgt een fotogroet op de blog. Heb je meerdere tientjes overgemaakt, dan mag je natuurlijk net zoveel getallen noemen.

Wij garanderen dat achter ieder getal een kilometer zit met een mooie, grappige, serieuze of gewoon opmerkelijke foto die wij maakten onderweg. Welke kilometer dat is, is een verrassing, het is tenslotte een grabbelton. En je grijpt nooit mis, want we vullen de grabbelton geregeld aan.

Dus, heb je genoten van deze blog, blijf ons dan volgen. En wil je de actie alsnog steunen, doe dan een greep in de grabbelton. Gewoon een bedrag overmaken mag natuurlijk ook, maar grabbelen is leuker!

Laatste kans: help Stukje Lopen naar de 3000 euro!

Update 27 augustus

Aan alles komt een eind. Ook aan Stukje lopen. Deze week verschijnen de laatste blogs. En dat zijn stuk voor stuk juweeltjes, dus mis ze niet!

Wil je de actie nog steunen, doe het dan nu! Zo help je ons de 3000 euro te halen. Dat moet kunnen, want we zitten al op 2900. Jouw donatie kan het verschil maken.

Doe een greep in onze grabbelton en ontvang een leuke fotogroet. Grabbelen kan nog tot 1 september.

Ga direct naar de betaallink (via Ideal) als je gewoon een donatie wilt doen.

Begin september gaan we de eindopbrengst vaststellen. Help ons (en de Amazones) nog een handje, als je wilt :-). Op naar de 3000 euro!

Lees meer op onze actiepagina elders op deze website.

Of op www.stukjelopen.nl

Epiloog Stukje lopen - Opbrengst wandelactie 3250 euro

Wat Stukje lopen ons bracht

Af en toe een foto maken en een blogje schrijven. Dat moet lukken, dachten we voor we vertrokken. Wisten wij veel. Tot het succes van de actie ons inhaalde. Al die geadopteerde kilometers, we fotografeerden ons suf.

Maar wat was het leuk. Iedere dag gingen we op pad met een creatieve opdracht. Het was een feestje om voor elke gulle gever een cadeautje te maken in woord en beeld. Dat we daarvoor na thuiskomst nog zeven weken moesten doorbloggen, namen we graag op de koop toe.

Nu Stukje lopen echt rond is rest nog maar een ding:

De eindbalans

Op 19 juli stond onze teller op € 2621. Een waanzinnig bedrag. Met de kilometergrabbelton hoopten we de 3000 nog te halen. En dat is… tromgeroffel… GELUKT! Op 2 september stond er € 3057 op onze actiepagina!

En alsof dat niet genoeg was… Bij het nalopen van alle stortingen ontdekten we dat niet elke donatie op de actieteller te zien was. Hoe dat kan? Ach, da’s een technisch verhaal. Belangrijker is dat er 150 euro meer aan Stichting Amazones is overgemaakt dan de teller aangeeft. Dus we hebben € 3207 bij elkaar gelopen!

Weet je wat, dat ronden we af. Met een laatste eigen duit in het zakje wordt de eindstand van Stukje lopen… meer tromgeroffel…:

Hiervan hadden wij niet kunnen dromen. Iedereen die heeft gedoneerd, ontzettend bedankt. Mede door jullie is dit een geweldige actie geworden.

We hopen dat jullie net zo hebben genoten als wij. Want wij genoten van de wandeling, het bloggen en het foto’s maken. En we genoten van jullie reacties, op de blog, op Facebook en waar dan ook. Al die heisa was het waard. We zouden het zo weer doen.

Het hele verhaal van onze actie vind je op onze actiepagina. Onze complete weblog vind je hier: www.stukjelopen.nl

Ik zal jullie blogs gaan missen, zeker weten.

Wij hebben mooie herinneringen aan die prachtige zonnige wandeldag op Marken, heel bijzonder en het was zó gezellig. http://stukjelopen.wordpress.com/2013/07/27/rondje-marken-is-voor-marielle-en-geert-2/

Lieve Wicher en Ambulo ontzettend bedankt voor deze super geslaagde actie voor de Stichting Amazones!

Dikke kussssssss xxx

Ow, en ineens zitten we op 3047! smiley

SandraD, ik weet niet wat het getal 47 voor je betekent, maar bedankt!!

Yeeeaaah, we zijn er!! Wat mooi om het tellertje op 3000 te zien staan smiley

Dankjewel, EllenK, voor het laatste zetje, en Sbous, en de anderen die deze week nog een duit in het zakje deden.

kiss heart smiley

Nou dat was ie dan. Ik kon het niet laten om de 3000 rond te maken ;)

Bedankt voor alle mooie foto's en verhalen!

Hallo Annie,

Ja, wij waren ook aangenaam verrast dat al die campinghouders en anderen mee wilden doen. We hadden nog op veel meer campings kunnen overnachten, maar ja, dan waren we geen kilometer vooruit gekomen.

Hans heeft zich inderdaad gemeld. Wat ons betreft mag hij grabbelen. We hebben hem de uitleg gestuurd.

Intussen bloggen we gewoon verder. En wie nog mee wil doen en wil grabbelen in de grabbelton, dat kan!

De info vind je boven en ik zet het gewoon hier ook nog even neer: kilometergrabbelton.

Op naar de 3000 smiley. Wat zou dat mooi zijn...

Wat een super- donatie van jullie, de actie- wandelaars van '. Stukje lopen' ! En natuurlijk ook als dank aan alle campinghouders, appeltaartbakkers, cafe latte serveerders en grote ijscoupe brengers, van wie jullie gratis mochten slapen en versnaperen. Echt geweldig. Jullie gaan mij toch niet van mijn eerste plaats hier bij de acties verdringen?

Zie uit naar jullie grabbelton uitleg.
Ik weet al wie mijn HANS is. En hij mailt jullie, misschien heeft ie het al gedaan?

smileyOh, wat leuk! We zijn inderdaad ineens over de magische 2000 heen! Bedankt, onbekende Hans, voor je donatie!

Wow, via mijn reclame voor stukje lopen in mijn dagboek SAMEN MEER heeft Hans gesponsort. Nu ken ik twee HANSEN, welke zou het zijn. In ieder geval DANK JE HANS. Stukje lopen heb je ermee boven de € 2000,- gebracht. Wow.

De 400 km zit erop. Wat een prestatie, wat een doorzettingsvermogen, wat een conditie, wat een kracht. De amazone-vlaggen mogen uit. Hebben we die eigenlijk?

En wat een prachtig bedrag al bij elkaar gelopen. Echt, een bijzonder mooie actie. Dank jullie wel! En er wordt vast nog meer bijgeschreven. Heel benieuwd wat het eindbedrag zal zijn!

Welkom thuis. En nu lekker uitrusten , nagenieten en nog na-bloggen.
Want jullie zijn nog niet klaar! ;-)

Big hug van annie

Het was ontzettend leuk om samen met jullie te lopen! We broeden nog op een moie fotoblog.  Die volgt nog, maar het gaat natuurlijk never-nooit-nie lukken om jouw schitterende foto's te overtreffen ;-) Leuk om te zien!

Intussen zitten we weer in Volendam, nu onder een grijze hemel. Wat een mazzel dat het zo mooi was afgelopen weekend :-) 

Mooie foto's hoor. Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad met elkaar !

Marielle, wat een prachtig foto verslag van jullie stukje mee lopen. Je kunt wel zien dat jullie genoten hebben.

Wat een geweldige dag hebben Geert en ik gisteren gehad met Ambulo en Chorda oftewel Stukje Lopen!

Wij zijn op zaterdagmiddag al naar Marken gereden en hebben daar overnacht in een bed&breakfast, een romantisch klein tuinhuisje zonder radio, tv of internet...heerlijk! Op zondagochtend kreeg ik een sms van Stukje lopen dat ze op de boot zaten en zijn wij naar de haven gelopen om ze op te wachten. Na een lekker kopje koffie mét appeltaart kwam er een kleine omkleed sessie want ze wilde in Amazone shirts gaan lopen!

Het zonnetje scheen volop en met het briesje vanaf het Ijselmeer was het echt héérlijk. We hebben veel eendjes, zwanen, ganzen en reigers gespot en mooie waterlelies die volop in bloei stonden. Het belangrijkste was toch echt het prettige, relaxte en aangename gezelschap van Stukje lopen. We hebben veel gekletst, gelachen en lekker gelunched.

Het was voor ons een bijzondere dag die we niet snel zullen vergeten en we wachten met spanning op onze blog want wij hadden deze 6 kilometer geadopteerd. Stukje Lopen, deze is voor jullie kiss

 

Ik heb (veel) foto`s gemaakt en die kunnen julie hier bekijken: klik hier

O, wij dachten dat jullie zelf die fotoblog gingen maken, dat je daarom mee wilde, zodat wij een dagje vrij hadden.....  Hahhahhaa. Nou we zullen het fototoestelletje toch maar meeslepen dan ;)

Wij hebben er ook zin in! Nu nog in Voledam, zo naar het veerpontje naar Marken. We hopen dat je ALLE boodschappen bij je hebt! smiley

Wij ( manlief en ik) gaan zondag een Stukje (mee)lopen tijdens rondje Marken. Het is een korte wandeling van 6 kilometer en daar gaan we de hele dag overdoen hahahaha...lees; terrasje hier, terrasje daar en het wordt prachtig weer om over de dijk van Marken te lopen.

 

Wij hebben deze 6 kilometers geadopteerd en zijn dus getuige van de foto`s en de blog die ze onderweg gaan maken cheeky.  Ik zal ook zeker foto`s van onze actie-kanjers maken!  

 

Tja, vraag ik of nog iets mee kan nemen voor hun en dat ze een boodschappenlijsje mogen doorgeven en nou mogen jullie raden wat een kampeerder altijd nodig heeft en herkenbaar maaktwink.........

 

Wij hebben er zin in!

Dank jullie wel! Het weer zit dan wel niet helemaal mee nog, maar wij genieten toch enorm, hoor. En het foto's maken si zo leuk smiley

@Choc, dankjewel, we maken een paar mooie plaatje voor je. Wacht maar af.

@Teuntje, wil jij geen kilometers? Ik zag dat je wel iets had overgemaakt. Dank! :-) 

Wij wandelen weer verder. Tot op de blog!

Hoi luitjes ,

Wat een mooie actie !! wink

Heb net jullie blog gelezen ,prachtig en zulke mooie foto s.

En wat ontmoeten jullie mooie mensen (,die bestaan dus nog .)

Veel sukses met verder wandelen en nog vele mooie momenten samen.

Lieve groet Teuntje smiley

 

Wat een mooie actie en dat met deze weersomstandigheden! Leuk om te zien dat jullie gratis mogen overnachten hier en daar. Ik adopteer 2 kilometer, jullie weten vast 2 mooie te vinden :-) Zet 'm op!

Ik vind dit zo'n leuke actie.

Geniet iedere keer weer van jullie blogjes. En vind het bedrag dat jullie hiermee ophalen nu al fantastisch.

Wat leuk, Cat! Dank aan e vriend. En we plakken ze aan jouw kilometers vast ;-)

Ik kreeg van een vriend van mij een berichtje of ik €20,- was verloren bij de supermarkt. Diegene is zo eerlijk dat hij nog heeft staan te wachten of hij iemand zag die geld kwijt was. Dat gebeurde natuurlijk niet. Hij zei: 'ik vind het zo erg, ik heb het niet nodig en degene die het verloren is misschien wel'.

Heb hem toen even verwezen naar jullie actie en gezegd dat hij het wel kon schenken hieraan : )

Dus bij deze...nog 2 km gesponsord van een onbekend iemand ; )

 

Ohja, plak ze maar achter mijn kilometers (als deze nog vrij zijn).

Dank voor alle leuke reacties en steun. We zien alles, maar snel reageren is lastiger onderweg. Dus als je niet meteen een reactie krijgt komt het omdat we een stukje aan het lopen zijn  ;-) en niet steeds wifi hebben of slechte verbinding of... Nou ja, jullie horen van ons. Blijf meelezen!

Wow wat gaat deze actie goed.

ik ga 5 km sponsoren maar denk nog even na over welke km's, als ik eruit ben dan mail ik.

Wandel ze.

Ik volg de wandeling met belangstelling en sponsor 10 kilometer, vanaf 390 tot 400 kilometer. Nu maar hopen dat vandaag niet al te zwaar wordt gezien de weersvoorspellingen.

Het is zeker de moeite waard om de blogs te lezen op www.stukjelopen.nl want ze bloggen zó leuk en maken mooie bijzondere foto`s !

Vandaag lopen ze met een tropenrooster en ik ze hebben mij beloofd níet onder een boom te gaan staan als het onweert wink Ik heb respect voor jullie op deze historische warme ( eh..bloedhete benauwde) dag om een stukje te lopen mét rugzakken. 

 

En vertrokken zijn jullie, en dan meteen de komende dagenin bloedje heet weer, als de voorspellingen uit komen natuurlijk. Ik vind km 200 en 201 wel mooi, dus bij deze, graag die voor mij ;)

Ik wens jullie heel veel succes, mooie momenten en natuurlijk goed wandelweer!

Jullie zijn vast vanmorgen vroeg op pad gegaan. Het worden warme dagen. Ik volg jullie op je blog! Veel succes gewenst.

Dank dank dank voor alle steun nu al! Wat geweldig.
Morgen begint de tocht. We zullen zo snel mogelijk updaten.

Lieverds, ik wil graag kilometers op het water sponseren. Want het gaat toch eigenlijk om de ex-Zuiderzee, niet? Water dus, denk ik dan maar. Welke kilometers mogen jullie bepalen: de afvaart, de aankomst  of ergens in between..... Tja en dat jullie dan net niet lopen, maakt mij niet uit!

Een heel goeie wandeltocht toegewenst en dikke zoenen!

Wauw! Jullie hebben al € 1000 en nog geen stap gelopen cheeky.

Lieve Ambulo en Chorda, ik wil jullie een mooie onvergetelijke wandeltocht wensen. Uit ervaring weet ik dat er tijdens zulke lange wandeltochten hele bijzonder ontmoetingen en gebeurtenissen op jullie pad zullen komen.

Geniet en heel veel succes!!!

ik ga voor kilometer 15 , geinspireerd door jouw verhaal ;)

blij dat het zo goed met je gaat, met jullie bedoel ik natuurlijk. Ik wens jullie heel veel plezier toe tijdens deze tocht! Mooi dat jullie dit zo samen ondernemen

succes en liefs mara

 

Whaha, misschien moeten we die laatste kilometers maar per opbod gaan verkopensmiley

Annie, je bent een engel. Morgen echte update. Het is een beetje laat en we zijn een beetje moe. Vandaag laatste werkdag en er moest nog heul veul af... Maar nu kunnen we ons helemaal op de tocht concentreren.

Morgen meer!

Ik wil de laatste vijf km naar de finisch. Jeeeeeh! Wat kost me dat? Een extra donatie dus. Wordt binnenkort overgemaakt .

euro 50,- lees ik net.

Ga er nou niet teveel energie aan verspelen omdat ik mee wil wandelen hè! Je belt me maar zodra jullie voor 99% zeker weten waar jullie die zondag of maandag beland zijn en dan kijken we wel verder.

 

Bergamot,
Kilometer 322 en 323 zijn voor jou (Wijdenes) smiley!

Mariëlle, we puzzelen nog en je hoort van ons!

He lieve Annie,

Dankjewel voor je aanmoediging weer.

Trouwens, jij hebt al gedoneerd. Dat was vóórdat de actie "adopteer een kilometer" er was. Maar natuurlijk heb jij ook recht op kilometers. Welke 5 wil je hebben?

Dat geldt ook voor Cat. Die mag er ook nog 2 uitzoeken. We horen het graag :-)

Van Ellenk weet ik het al, die wil het stukje water tussen Stavoren en Enkhuizen. Dat is dus al wegsmiley

Wat is het toch een geweldige en geweldig sportieve actie. En al wandelaars die mee willen lopen. Mij gaat het denk ik niet lukken, maar ik wandel virtueel dagelijks mee! En moedig aan via jullie blog. Wat zijn jullie creatief in het bedenken van mogelijkheden om geld voor de amazones in te zamelen. Er staat trouwens al een fiks bedrag. Dat zal jullie trainingsvoeten goed doenM
Ga zo voort, ik blihf jullie volgen.

@Mariëlle
Een wandelaar vragen waar ie zit aan het eind van de week... UuuHmm. Maar we zoeken het uit, al zal het gokken blijven! Leuk dat je mee wilt wandelen!

@Bergamot
Wijdenes, ergens tussen 300 en 350 ?? Ik zoek het uit en laat het weten smiley

Wat overnachten betreft: we slapen inderdaad in een tentje. Als rugzaklopers dragen we ons hele huishouden met ons mee.smiley

Voor de duidelijkheid: de kosten van deze trip zijn voor ons, die drukken dus niet op de actie-opbrengst!
MAAR: als we ergens overnachtingskosten kunnen uitsparen, dan schenken we het uitgespaarde bedrag wél aan de actie. We hebben alle campings aan de route aangeschreven met de vraag of we gratis bij ze mogen overnachten voor deze actie. En daar hebben we al veel positieve reacties op gehad! Dat gaat dus zeker geld opleveren voor het goede doel.smiley

Doe mij maar een stukje Wijdenes (da's tussen Enkhuizen en Hoorn), welke km is dat? Dan kan ik het officieel vastleggen.

Hoe doen jullie het met overnachten onderweg? Nemen jullie een tentje mee? Misschien wonen er mensen langs de route bij wie je je tentje kan opslaan? (en lekker warm douchen...)

Hoi Stukje lopen, hebben jullie al een soort van planning gemaakt  zodat ik eens kan kijken of ik een zondag en/of maandag mee kan lopen? Zal wel lastig zijn hè....? Misschien moeten we per week bekijken, op donderdag ofzo, waar ik dat weekend aan kan sluiten.

 

 

Hoor ik daar een dagje mee wandelen....? wink

@ Annie, Het punt op de route dat het dichtst bij Rosmalen ligt... Eh... Dat is Putten!! Niet zo ver uit de buurt toch? winklaugh Dus als je vroeg genoeg vertrekt...laughlaugh

@ Ellen, Nou, met die voorpret zit het wel goed hoor, daar genieten we dagelijks van smiley Dank voor je bijdrage!

Fijn dat iedereen zoveel vertrouwen in ons heeft, de actie komt al goed op stoom!

Ik had eigenlijk ook het idee dat amazones zich misschien een dagje aan zouden kunnen sluiten. Marielle deed het eerder. Marielle, laat jij je dan ook sponsoren door je omgeving? Of ga je gewoon voor the fun mee! ;-).

Ja, strak plan een dagje meewandelen. Wat is het punt het dichtst bij Rosmalen? Ik beloof nog niks hoor, maar aangezien ik ook een wandelfanaat ben ( wij hebben veel hoog in de bergen gewandeld) beginnen de benen al te willen. Eerst maar eens zien hoe het de volgende weken met me gaat en welke ziekenhuisafspraken er allemaal gepland moeten worden.

Actie loopt al lekker.
Mensen hebben het vertrouwen in jullie!

Hoi Stukje lopen,

 

Ook van mij mogen jullie een bijdrage verwachten. Ik ga het meteen overmaken want ik vind het een fantastisch idee!

Alvast veel voorpret gewenst :)

Ellenk

Ha Mariëlle!
Natuurlijk vinden wij het leuk als jij een dagje meewandelt! Wil je mijn rugzak dragen of die van hubbie? Whahhaha. Nee, serieus, strak plan!

Ha Cat en Annie!
Dankjulliewel! We hebben nog geen meter afgelegd en het tellertje tikt al :-)

Nou ja, geen meter... Het aantal trainingskilometers begint al aardig op te lopen.smiley

Wat een geweldige actie! Ik ben bijna jaloers omdat ik ook `verslaafd` ben aan wandelen. Vinden jullie het leuk als ik een dagje meewandel...? 

Zeker weten dat ik jullie ga sponseren en volgenyes

Wat een mooie actie, zeker omdat ik zelf ook graag wandel, kan dus niet anders dan jullie een warm hart toedragen met een bijdrage.

Ik ga jullie blog zeker volgen en hoop op heel veel mooi wandelweer deze zomer!

Haha, nee, drie keer gaan we het rondje niet maken, een keer is genoeg :-) En dat is écht 400 kilometer! Noordelijker dan de lijn Enkhuizen-Stavoren komen we niet, anders zou de tocht twee keer zo lang worden.

Dank je wel voor je toezegging, je bent de eerste kissyes

Natuurlijk gaan we iedereen die we maar tegenkomen porren om mee te doen :-) En als voorbereiding gaan we nog een paak keer lekker wandelen! Je hoort nog van ons!!

Wat een bijzondere actie. Ik heb de achtergrond ervan gelezen op jullie blog erover. Hartverwarmend verhaal. Maar jullie lopen meer las ik op jullie blog. Maar toch, 400 km is niet niks. Is rondje ijselmeer zoveel.? Of lopen jullie het rondje drie keer of zo?

Ik ga jullie zeker voor € 50,- sponseren. Het wordt een dezer dagen bijgeschreven op jullie actiepagina. Werven jullie ook nog sponsoren via fam, werk, vrienden, buurtgenoten, enz enz?

Succes met de voorbereidingen en straks met wandelen en 's avonds kampvuurtje maken en bijkomen van de wandeldag.