Nieuws: archief 2010

Artikelen

2010, een terugblik...

2010 loopt naar z’n einde. Vol plannen, goede voornemens en hoop, stappen we straks 2011 in.

We richten ons op de toekomst, maar vergeten het verleden niet…

Nieuwe website Stichting Amazones officieel gelanceerd

Vrijdag 10 december 2010 was het dan eindelijk zover: de officiële lancering van de nieuwe website van Stichting Amazones. Tijd voor een feestje dus!

En een feestje was het. Een zeer gevarieerd publiek vulde café Prachtig te Rotterdam. Amazones, partners, collega-organisaties, professionals, website-ontwerper, websitebouwer en anderen die Stichting Amazones een warm hart toedragen..

Persbericht - Nieuwe site Stichting Amazones biedt jonge vrouwen met borstkanker communityplatform

Amsterdam, 13 december 2010 – Afgelopen vrijdag heeft Stichting Amazones, een stichting voor jonge vrouwen met borstkanker, haar geheel vernieuwde website - www.de-amazones.nl – officieel gelanceerd.

Maliebaanloop wederom groot succes

Het is alweer even geleden dat Stichting Amazones, Stichting Pink Ribbon en Borstkanker Vereniging Nederland  met een gezamenlijk hardloopteam startten tijdens de Maliebaanloop in Utrecht  .

We hebben een nieuwe website en dat gaan we vieren!

Beste Amazones,

Feest
Jullie hebben het misschien al gelezen in de agenda of op het forum. Op vrijdagmiddag 10 december is het feest: dan vieren we dat we een nieuwe website hebben. Plaats: Grand Café Prachtig in Rotterdam.

We hopen dat jullie allemaal komen. Of je nu nieuw bent of al langer op onze website komt. Zoveel Amazones vind je niet vaak bij elkaar. Dit is je kans om elkaar te leren kennen én samen een feestje te vieren. Dus meld je aan en mis het niet!

Laat de champagne maar knallen. We hebben een nieuwe website!

Nieuwe website in de lucht. Welkom!
Laat de champagne maar knallen. Hang de vlaggen maar uit. We zijn in de lucht! Stichting Amazones heeft een nieuwe website. Voor en door Amazones, en iedereen die de Amazones een warm hart toedraagt.

Stichting Pink Ribbon financiert nieuwe website Stichting Amazones

Stichting Pink Ribbon financiert nieuwe website met donatie van KPN en Samsung.

Sinds 2006 steunen KPN en Samsung Stichting Pink Ribbon met een campagne. Elk jaar verkopen zij in oktober, de internationale Borstkankermaand, Pink Ribbon mobiele telefoons. Een deel van de opbrengst doneren zij aan Stichting Pink Ribbon.

KPN en Samsung steunen Stichting Amazones

Hoe vind je snel je weg op de nieuwe website van de Amazones?

Een paar tips en tricks

Ben je een geregistreerde gebruiker?
Je hoeft geen nieuw profiel aan te maken. Je kunt inloggen met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggen doe je rechtsboven in het scherm.