Nieuws: archief 2014

Artikelen

Fundraising project ‘Tijd voor Onderzoek’ een succes

Fundraising project ‘Tijd voor Onderzoek’ een succes

Gewoon geld geven werd gericht geld geven

Oproep themablogs 2014 - Borstkanker en erfelijkheid

Aanmelden kan nog steeds!

Nieuwe blogger Leysje68

Klaar met de behandelingen – het leven gaat weer door

“Hoe naïef.” Zo typeert Leysje het gevoel dat ze had toen ze haar behandelingen voor borstkanker had afgerond. “Zo dat was het dus. Klaar met de behandelingen. Ik ben weer beter en het leven gaat door.”  

Oproep Amazonebloggers - ben jij de blogger die we zoeken?

De Amazones zijn op zoek naar nieuwe webloggers die hun borstkankerverhaal via een Amazoneblog willen delen. Zou jij lotgenoten en andere lezers een kijkje willen geven in jouw leven met borstkanker? Vind je schrijven leuk en gaat het je goed af? Misschien ben jij dan de blogger die we zoeken.

Oproep Amazine - Wat betekenen de Amazones voor jou?

Beste Amazones,

Voor een artikel in de nieuwsbrief Amazine zijn we op zoek naar ervaringen van Amazones. Het artikel gaat over de Amazones als virtuele ontmoetingsplek. Welke rol speelt het online lotgenotencontact in jouw leven met borstkanker?

Houd je hier een verhaal bij? Lees je de verhalen van andere Amazones en wissel je ervaringen uit? Stel je weleens een vraag op het forum of geef je een ander antwoord? Kom je wel eens in de virtuele kroeg of gebruik je de boksbal?

Beregoeie actie!

Gepimpte beren te koop!
De Amazones hebben hun creatieve handen uit de mouwen gestoken en zijn aan het 'berenpimpen' geslagen. Met onweerstaanbaar resultaat.

IJverige Amazones hebben de traditionele Amazonebeertjes uitgedost met truitjes, mutsjes, sjaaltjes en andere leuke versieringen. Niet een is er hetzelfde. En allemaal zijn ze op zoek naar een nieuw huis.

Doe jij mee aan de Beregoeie actie?

Koop een gepimpte beer! Klik hier voor alle info !

Fotogalleries - Wat doet borstkanker met je lichaam?

Fotogalleries van Amazones voor Amazones
Nog maar één borst. Of geen borsten. Hoe ziet dat eruit? Een nieuwe borst met een inwendige prothese. Of één van lichaamseigen materiaal, zoals vet uit je buik of een rugspier. Wat moet je je daarbij voorstellen?
 

Start nu jouw actie voor Stichting Amazones

Wil jij ook in actie komen voor de Stichting Amazones?

Je kunt op veel manieren in actie komen voor Stichting Amazones. Organiseer een kroegentocht, een straatfeest, een workshop of sportdag. Of laat je sponsoren bij een wandeltocht, hardloopwedstrijd of ander sportief evenement.

Amazones4kids 2014

Amazone4kids 2014

Achter de schermen zijn een aantal Amazones al een tijdje druk bezig geweest om Amazone4kids 2014 mogelijk te maken.

Steun jij Stichting Amazones al?

Wist jij dat moderators, bestuurders, flyer-verzenders, en vele vele anderen geen vergoeding krijgen voor de uren die zij belangeloos aan Stichting Amazones besteden? En dat hoewel Stichting Amazones op vrijwilligers draait, er toch kosten worden gemaakt? En dat die kosten hoger worden naarmate de site drukker wordt bezocht?

Steun de Amazones met een donatie of beter nog: een periodieke overschrijving. Alle beetjes helpen!