Sneakpreview nieuwe website!

Sneakpreview nieuwe website!

Beste bezoeker,

In februari berichtten we al dat er een nieuwe website in de maak is. Inmiddels zijn we zover dat we je alvast een ‘sneakpreview’ kunnen geven van de nieuwe homepage ! Natuurlijk zijn jullie, gebruikers van dit forum de eersten die deze preview te zien krijgen. Wij werken achter de schermen dan wel aan de techniek, jullie zijn degenen die dit waardevolle forum maken en blijven maken!

De website krijgt een aangepaste, eigentijdse uitstraling. Natuurlijk mét behoud van de herkenbaarheid van de huidige Amazones-omgeving. Je vindt er straks actuele streams op de homepage met het laatste nieuws, activiteiten, nieuwe forumonderwerpen, blogs en reacties. De (medische) informatie wordt geactualiseerd dankzij een directe koppeling met borstkanker.nl. En natuurlijk vind je er het huidige forum terug!

In principe behoud je straks je huidige profiel en alles wat je tot nu toe hebt geschreven. Toch is er een kans dat je niet direct alles kunt terugvinden, of andere vragen hebt. Al met al ziet het er straks natuurlijk anders uit en dat zal even wennen zijn.

NB: we bewaren voor de zekerheid een kopie van de huidige website.

Wat kun je alvast doen?

  • Schrijf je gebruikersnaam en wachtwoord op

Als je bijvoorbeeld altijd automatisch inlogt, ben je die wellicht vergeten. Wanneer we overgaan naar de nieuwe website, zul je op z’n minst de eerste keer volledig moeten inloggen.

  • Maak ook een lijstje van de mensen en topics die je volgt

Na de overgang naar de nieuwe website, zul je opnieuw moeten aangeven welke mensen en topics je wilt volgen. Heb je elkaar persoonlijke berichten gestuurd? Die vind je straks wel terug bij je profiel!

Wanneer gaan we ‘live’?

We verwachten eind juni/begin juli over te gaan naar de nieuwe website. Wanneer dat gebeurt, is deze website voor minimaal 12 uur uit de lucht. Via deze berichten houden we je op de hoogte van de exacte datum!

Heb je vragen?

Stel ze in het forumtopic dat we speciaal hiervoor hebben geopend:

Overgang naar de nieuwe website - stel hier je vragen 

Met vriendelijke groet,

Expertgroep jonge vrouwen – de Amazones