An -77

Vallende ster.

Het is gelukkig weer windstil na een maand met flinke windstoten en regenbuien.
 
Alle 'noodzakelijke' werkgerelateerde cursussen zijn achter de rug en de eerste vluchten zijn gevlogen. Spanning, sensatie en vermoeidheid. 
 
Hoe raar het was om de eerste keer weer over Schiphol te zwerven, zo 'gewoon' was het werken aan boord weer! Sommige dingen wennen nooit en andere dingen verleer je nooit. Het werken gaat me gelukkig goed af,
alsof ik nooit ben weggeweest.

Take-off!

"Heb je 2 cupmaten groter gekozen? Ik denk altijd, als ik ooit zo'n operatie moet ondergaan, kies ik 2 maten groter". Ik antwoord dat als zij ooit zo'n operatie moet ondergaan, haar cupmaten hoogstwaarschijnlijk het minste van haar zorgen zullen zijn.

Back in blue!

Op 19 augustus meldde ik me op Schiphol bij de bedrijfsarts & aansluitend mijn re-integratie manager. Doel van de afspraken was een come-back plan opstellen. 

Met de bedrijfsarts had ik afgelopen jaar een fijn contact. Ze was een goed luisterend oor, met veel respect voor mijn wensen en gedachten. Al die tijd hadden we enkel telefonisch contact met lange gesprekken. Ik was dus erg nieuwsgierig om haar in levende lijve te ontmoeten! We hadden wederom een goed gesprek en ze zag geen beperkingen om meteen mijn 'oude' functie weer op te pakken!