Nedra

Herstel

Tien dagen na de amputatie van mijn borst kregen we de uitslag van het pathologisch onderzoek. De chirurg zei meteen dat hij goed nieuws had! De snijranden waren helemaal schoon en de tumor was nog maar 0,3 cm groot, terwijl hij voor aanvang van de chemo 4 cm was. Eigenlijk was het allemaal zo positief, dat ik geen bestraling hoef!

Hoera, mijn borstamputatie zit erop!

Vorige week was het dan zover: de amputatie van mijn borst. Ook al heb ik er zelf voor gekozen, ik vond het toch een moeilijk idee om mijn borst te verliezen! In de dagen voor de operatie heb ik nog een foto van mijn borsten genomen en veel met mijn hand mijn borst platgedrukt om te kijken hoe het zou worden.

Chemo voorbij!

Het duurde lang voordat ik eraan toe was een post te schrijven, maar nu is het dan toch zover. Het is nu twee weken na de laatste chemokuur en ik heb afgelopen week eindelijk besloten wat voor soort operatie ik ga krijgen.

Ik had gedacht dat ik al snel na de laatste kuur blij zou zijn dat de chemo voorbij was, maar dat was niet zo. Dat viel me echt tegen. De eerste week na de laatste chemo was ik gewoon niet lekker en moe, en nog helemaal niet blij dat dit de laatste kuur was. Eigenlijk wel logisch, maar ik had me er iets anders bij voorgesteld!