Boucheron's verhaal

Ik ben Ineke alleenstaand en vorige maand 66 geworden, hoop dat jullie me niet te oud vinden. In Juni 2015 een grote knobbel in mijn linkerborst ontdekt. Ongerust de dag erna meteen naar de huisarts, volgens hem was het het niets ernstigs want kanker groeide niet zo snel. Vertrouwen had ik er niet in want dat heb ik helaas ook niet in de arts zelf. Daarom moest ik het langzame circuit in en duurde het nog 2 weken voor er een foto kwam. Na de foto volgde meteen een echo en zag aan het gezicht van de arts dat het foute boel was. Nu moest ik weer eerst naar huisarts voor verwijzing naar mammapoli. Meteen werd er afspraak gemaakt voor de volgende dag voor biopten en aansluitend consult bij chirurg. Van de chirurg hoorde ik dat ik een borstbesparende operatie kreeg maar eerst pet-ct scan en bloedonderzoeken en een afspraak voor een oncoloog. Veel is vevaagd omdat het te emotioneel was in die tijd. De volgende afspraak met de chirurg ging niet door maar die van de oncoloog wel. Daar kreeg ik te horen dat de kanker uitgezaaid was naar mijn botten in benen, armen, enkel, borsteen en ruggenwervels ook zaten er vlekjes op mijn lever en nier. Wordt vervolgd

Hoi Boucheron. Wat een klappen heb jij gekregen...Borstkanker en ook nog uitgezaaid naar zoveel plekken. Erg goed dat je je hebt aangemeld, er zijn hier vrouwen zoals jij met ieder hun eigen verhaal en wending. Hopelijk vind je hier steun, tips en kun je natuurlijk altijd je verhaal kwijt. Heb je veel klachten van de uitzaaiingen?

Lieve groetjes, Zangeres72.

Hoi Boucheron , ik denk dat leeftijd niet uitmaakt hier, we delen allemaal hetzelfde ook al is het bij iedereen weer verschillend , begrijpen doen we het allemaal waar je in terecht komt! heel veel sterkte met alles! En hoop dat de behandeling die ze Jou straks geven een draaglijk vooruitzicht kan geven! 

van harte welkom hier,

ineens zoveel slecht nieuws tegelijkertijd en geen partner die naast je staat om het allemaal te begrijpen en op te vangen. Heel zwaar lijkt me dat. Ik hoop dat je inmiddels een andere huisarts hebt?

Te oud? Ben je mal er zijn er wel meer van in de 60 (ik ook).

Jemig bij jou wel meteen met recht helemaal foute boel. Ik hoop dat de artsen met een goed behandelplan en dat je nog heel lang mooi stabiel kunt blijven.

Sterkte met de behandeling en met het ziekteproces.

Jeetje wat een ontzettend heftig wat je allemaal overkomt.
Dat is inderdaad moeilijk om zoveel slecht nieuws achter elkasr te krijgen.
Er komt een onzekere tijd aan en dat is zwaar.
Wellicht vind je een luisterend oor en ook informatie van lotgenoten.

Dank je Anna Tjula voor je lieve reactie. Mijn verhaal maak ik nog af maar vind het soms moelijk om erover te schrijven en ben de laatste tijd vaak moe en moet mijn energie ook verdelen.

Wat verschrikkelijk Boucheron. Welkom hier, hopelijk is het nieuws inmiddels goed geland, zodat je weer verder hebt kunnen gaan. En hopelijk vind je hier steun en informatie. Zelf heb ik ook de diagnose in 2015 gekregen, aan eind van jaar plus gedeelte van 2016 behandeling. 

Hoe gaat het nu met je?