Lelie1's verhaal

Tijdje geleden dat ik hier was. Druk geweest met de bestraling en die inmiddels achter de rug.
Ook ben ik begonnen met de tamoxifen. Daar gelukkig niet heel veel last van.
Volgende week krijg ik mijn eerste lucrin injectie, ik ben benieuwd hoe ik daarop reageer.
Verder voel ik mij goed, iedere dag een beetje meer energie.
Over twee weken weer beginnen met het vullen van de expanders en dan hopelijk snel de operatie.

Fijn dat de bestraling achter de rug is, Lelie. Nu alleen nog Tamoxifen dus en de Lucrin. Goed te lezen dat je energie aan het terugkomen is, zeg! Dat geeft de burger moed! Het vullen viel mij mee, hopelijk jou ook. Tip: niet te snel teveel er in laten spuiten, rustig aan kleine beetjes ( ik kreeg kramp in mijn borstspier bij teveel vullen). Succes!

Ik vergeet jullie helemaal te bedanken voor jullie lieve reacties.
Fijn om zo warm begroet te worden.

Hoi Allemaal,

In juli 2016 is bij mij de diagnose borstkanker gesteld in mijn linkerborst. Na diverse biopten en een stereotact onderzoek in mijn rechterborst werd ik doorgestuurd voor een MRI van mijn beide borsten. Uit de MRI kwam niet zulk goed nieuws in mijn rechterborst was ook een verdachte plek gevonden en ik moest terugkomen voor een biopt en een PET-CT scan. Uit het biopt kwam slecht nieuws borstkanker. Gelukkig was de PET-CT scan goed en hadden ze geen uitzaaiingen op afstand gevonden.

Een hele schok. Borstkanker in beide borsten en een lymfeklier in mijn linkeroksel. We waren als familie net weer een beetje op de rit nadat mijn moeder was overleden aan borstkanker. (ook in beide borsten).

In de laatste week van de zomervakantie begonnen met de chemo en daarna de operatie gehad. Opgevuld met twee tisseu expanders ga ik nu de bestraling van mijn linkerborst en oksel tegemoet.

Ook al gestart met de tamoxifen.

 

Hai lelie wat een pad heb je al moeten bewandelen !  veel sterkte! 

Wat ontzettend confronterend, zo kort na het overlijden van je moeder. En dan nog durven vertrouwen op het feit dat het bij jou wel goed zal gaan. Heel ingewikkeld. Ik hoop dat je met steun van je familie en vrienden toch je weg erin gevonden hebt/zult vinden.

Sterkte Lelie1 met de gehele behandeling. Ik hoop dat het daarna helemaal weg is en ook weg blijft.

Jee, Lelie1, wat een langdurig traject heb jij al achter de rug. Met het overlijden van jouw moeder ook nog eens er bij, nota bene aan borstkanker. Heel veel sterkte met de bestralingen!

Lieve groetjes, Zangeres

Ook jij heb al eeb behoorlijk traject achter de rug, heel veel.succes met de bestralingen.

Welkom hier, Lelie1. Je hebt er al een ontzettend lang en intens traject opzitten, hoop dat het nu goed met je gaat ondanks het verdriet om je moeder.