Amazone
Lid geworden op: 09/01/2006 - 22:00
Offline
Berichten: 4289

Het 'gewone' leven

woensdag, 11 september 2019

En ineens is het september en is de zomer voorbij.

Ik ben erg druk geweest deze zomer, met het wonen op verschillende plekken (passen op andermans huis), en daarnaast had ik één weekje vakantie met een grote groep vrienden en één weekje helemaal alleen. Beide vakanties waren fijn, maar toch vond ik het eind augustus wel mooi geweest.

Nu is mijn vrijwilligerswerk voor de Borstkankervereniging weer begonnen. Ik ontleen daar zoveel plezier en voldoening aan. Het geeft nut aan mijn leven en ik voel me nu een keer graag nuttig. Ik ontmoet bovendien allemaal leuke mensen, we praten over zinnige dingen en af en toe verzetten we bergen.

De zorg voor mijn dementerende moedertje gaat gewoon door. Het wandelen heb ik voorzichtig weer opgepakt al zorgt de everolimus voor erg veel spierpijn.

Mijn nieuwe huis is steeds meer mijn thuis en het is echt mooi geworden. Het alleen zijn gaat op zich goed, en daar was ik ook niet bang voor. Ik ben sowieso oké met mij ;)  ook al is de pijn om alles wat er mis ging beslist niet in één keer voorbij. Gelukkig weet ik steeds wanneer ik door een dip ga, dat het de volgende dag weer beter gaat. Het gekke is, dat er nu ook ruimte is voor het verdriet om het feit dat ik ongeneeslijk ziek ben. Eerder kon ik die ruimte niet vinden. En ik voel dat dat goed is.

En verder heb ik wel zin in de herfst :) .Een regenbuitje vind ik totaal niet erg. Juist de afwisseling in het Nederlandse klimaat vind ik erg fijn. Straks weer mooie herfstige boswandelingen, er is altijd wel weer wat moois te zien. Dit najaar komt ook de eerste single van zoons nieuwe album uit. Ik heb het nummer natuurlijk al lang gehoord en het is mooi (zei ze volkomen onbevooroordeeld ;) ). Genoeg om naar uit te kijken terwijl ook de dag van vandaag oké is.

Offline
Berichten: 4289

Nou ja herfst .... ik zat net hutspot te eten op mijn balkon in de zon in een t-shirtje, dat is een beetje rare mix van winter en zomer door elkaar ;)

Offline
Berichten: 189

Fijn Ellen! Ik houd ook zo van de wisseling van de seizoenen. Fijn dat het goed gaat.

Offline
Berichten: 345

Hahha ik moest erg lastig van het beeld dat je hutspot eet in een T-shirt op je balkon! Een mooie brug tussen winter en (na) zomer.

Fijn dat je zomer goed was en dat je huis een thuis is geworden. Tijd om stil te staan en te voelen en te verwerken. Het is niet niks allemaal. 

Wat goed dat je werk bij Bvn zo goed bevalt! Echt super! 

Ik ben gewoon blij dat het goed met je gaat! 

Offline
Berichten: 298

Ruimte voor jezelf omdat je eigen emoties ook ondergeschikt zijn geweest aan het geheel. Wat fijn dat je dat ontdekt en oké bent met jezelf! Van mij mag de herfst nog even wachten, maar als ie er echt Is vind ik hoofd in de wind ook heerlijk.