Amazone
Lid geworden op: 09/01/2006 - 22:00
Offline
Berichten: 4269

Vrolijk kerstfeest!

maandag, 24 december 2018

Boodschappen gedaan.

Genoten van het prachtige weer vandaag.

Eerste gerechten gemaakt.

Alle ingrediënten drie keer gecheckt.

Genoeg basilicum, soja, hazelnoten, cashewnoten, veel paddenstoelen, citroenen en knoflook, etc.etc.etc.

Nu liggen er alvast aubergines onder de grill, zijn hummus, en vegan pesto, en vegan room'kaas' al (zelfgemaakt) klaar, en ga ik zo zadencrackers in de oven bakken. Een vegan kerstmaal is echt geweldig leuk om te maken. Het verfrist je hele manier van denken over eten.

De fulvestrant injecties zijn vanmorgen ook weer gezet, en de eerste palbociclib capsule zit er weer in. Ook al stegen de markers opnieuw twee puntjes, we gaan nog even zo door.

Ik ben moe, te moe eigenlijk en dat is niks voor mij, dus ik hoop maar dat ik niks onder de leden heb (of zijn dat toch die langzaam oplopende markers?). Even goed verheug ik me op de komende dagen. Weinig gekkigheid maar wel onze zoon en zijn meisje op tweede kerstdag :) :) :) . Ik hoop dat het eten lekker is, en dat we ook nog tijd en energie hebben om spelletjes te doen, want dat vind ik superleuk.

 

Ik wens jullie van harte liefdevolle kerstdagen toe, een mooie jaarwisseling en ik hoop dat 2019 je geen gekke dingen zal brengen, en juist wel veel geluk en gezondheid. Als dat laatste er niet in zit: geluk hangt niet van je gezondheid af, dus dan zend ik je hierbij een extra portie geluk toe.

 

Liefs,

ellenk

 

P.s. het was heerlijk!

 

Offline
Berichten: 286

Ellenk ik wens jou en je geliefden een hele fijne kerst en ik hoop dat we ook in 2019 (en nog jaren daarna) mee kunnen blijven lezen over de kunst van het positief leven met uitzaaiingen. Geluk zit in de kleine dingen!

En laat je weten hoe je heerlijk klinkende  vegan maaltijd was?

Offline
Berichten: 518

Wat klinkt dat als een heerlijk kerstmaal! Ben nu nog vegetarier, al 25 jaar, maar met ingang van 1 januari veganist, heb ik besloten. Ik hoop dat je het heerlijk hebt gehad en dat de moeheid toch weer een beetje opklaart. Geniet lekker na in deze dagen. 

Offline
Berichten: 4269

Toetje 

Offline
Berichten: 518

Wauw, wat mooi!!!

Artikelen van ellenk

Utrecht
Aanraking ja of nee
Aanraking
Corona en IC
Corona en chemo
druk druk druk
Jaloers

Pagina's

Webloggers