Amazone
Lid geworden op: 09/01/2006 - 22:00
Offline
Berichten: 4289

Zomerse zomer

zaterdag, 27 juli 2019

Even een zomerse update, om bij te praten ;) .

In mijn nieuwe huisje heb ik het naar mijn zin. Het is een fijne plek en omdat het een appartement is, biedt het me ook de gelegenheid om er lekker veel opuit te gaan. Ik hoef immers niet veel te doen om het op orde te houden.

Deze zomer vult zich met leuke tripjes naar mijn favoriete steden (Utrecht en Amsterdam), nadat ik een oproep had geplaatst dat ik best op iemands huis wil passen ;),. Ik hou van in een stad wonen, maar het beter is om in mijn huidige dorp te blijven voor een rustige thuisbasis, dichtbij familie en vrienden, nu en in de toekomst.  De aanbiedingen kwamen snel en binnenkort ben ik even een paar dagen in Amsterdam. Ik bezoek dan musea, vrienden, en af en toe een concert, maar vind het ook heerlijk om gewoon door de stad te fietsen. Je bent er dan veel echter dan wanneer je een dagtripje doet.

Een tweejaarslijkse zeilvakantie met zoonlief en een grote groep vrienden volgt daarna. (Dan op controle, ik wil er nog even niet aan denken), en dan hop weer een weekje Utrecht. Eind augustus ga ik proberen nog wat verder gas terug te nemen en met hopelijk mooi weer aan de Schevenings boulevard een stapel boeken lezen :). Ik vind zelf dat ik vrij goed bezig ben ;).

Vanaf september vult mijn agenda zich dan met vergaderingen, borstkankercongressen (all over the world!) en ik start met een prachtige opleiding patient advocate geneesmiddelen bij EUPATI, allemaal voor de BVN. Ik voel me een gezegend mens.

Gelukkig wilde mijn zusje nog met mij op vakantie en dus gaan we begin oktober samen een weekje naar de zon. Het is echt 25 jaar geleden dat we dat deden en ik heb er nu al zin in.

Het gaat goed met mij, ik voel me fit. Ook met hogere (conform richtlijn) dosering everolimus heb ik eigenlijk nauwelijks bijwerkingen. Ik ben vrolijker dan ik lang ben geweest. Niet áltijd, maar wel véél vaker. Of de markers dat goede gevoel straks zullen bevestigen? Daarvoor mogen ze niet verder doorstijgen, stabiliteit is al prachtig. Dus het wordt best spannende de volgende keer, maar we zien wel, eerst even nog heel veel leuke dingen doen. Ik heb eigenlijk ook geen tijd om ziek te zijn.

 

Offline
Berichten: 345

Hoi Ellen, 

Wat een geweldige plannen heb je allemaal! En wat fijn dat je je plekje hebt gevonden in je appartement! En wat ben je stoer en heerlijk ondernemend! En bovenal is het echt fantastisch om te horen dat je je fit en goed voelt! Ik hoop oprecht dat dat nog heel lang zo mag blijven! 

afbeelding van welmoed
Offline
Berichten: 34

Wat fijn dat de weg die je ingeslagen hebt, je goed doet. Een fijne zomer en stabiele uitslagen!

Offline
Berichten: 518

Wat klink je goed Ellen! Inderdaad, je hebt geen tijd om ziek te zijn. Ik hoop dat de markers straks je goede gevoel reflecteren. Je hebt zoveel mooie en nuttige dingen om naar uit te kijken, dat moet gewoon! Ik wens je een hele mooie zomer. 

 

Offline
Berichten: 298

Ik vind ook dat je vrij goed bezig bent! En dat je vrolijker bent dan je lange tijd bent geweest is waarschijnlijk een teken dat je, hoe moeilijk en pijnlijk ook, een goeie keuze hebt gemaakt. Ik wens je een fijne zomer en ik wens je heel erg toe dat de markers niet gestegen zijn.