Knobbeltje(s)

1397 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 12

hallo allemaal,

ik loop al een hele tijd met een knobbeltje in mijn rechterborst. Vorig jaar maart ben ik hiervoor doorgestuurd voor een echo, en daar bleek dat het er goed uitzag, mooi rond van vorm en het was goed te bewegen, dus ik heb van verder onderzoek afgezien. ( ja...ik ben een enorme schijtluis wb. naalden enz.)

Nu ik net een vriendin ben kwijtgeraakt aan deze rotziekte heb ik maar besloten om dan toch maar die knobbel te laten verwijderen. Ook heb ik al sinds een paar maanden een verdikking in mijn linker borst, dit lijkt meer op een klier die is opgezet, en die gaat ook richting oksel. Mijn huisarts heeft me nu dus weer gelijk doorgestuurd, en 13 sept. kan ik heel vroeg terecht in het UMC. Toch kijk ik er heel erg tegenop, terwijl ik me maar steeds voorhoud dat ik me niet aan moet stellen...liever nu maar actie, dan dat ik straks denk..."had ik maar.."....

Ook nu ik al die verhalen hier hoor, dat een fibroadenoom toch kwaadaardig zou kunnen zijn :shock: .. En ik weet niet wat dat in mijn linkerborst is...mischien hebben jullie een idee? En wat kan ik verwachten op die ochtend? Het is ook zo dat ik echt géén borsten heb ( echt een tepel op een rib), maar toch willen ze ook een mammagrafie maken, terwijl ze de vorige keer een echo hebben gemaakt..

Het voelt nu heel dubbel...ben bang ( panisch) voor medische ingrepen, heb de schrik in de knieën omdat ik net mijn vriendin heb verloren, en toch ga ik nu 'vrijwillig' deze onderzoeken tegenmoet..
snappen jullie een beetje wat ik bedoel? Ik kan me voorstellen dat het nogal verward overkomt...

groetjes, Lies

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Ik snap het hoor Lies.
Ik weet ook niet waarom ze perse een mammo willen maken. Waarschijnlijk hebben ze meer aan een echo ov MRI.

Fibroadenomen die geen fibroadenomen zijn komen inderdaad voor. Gelukkig zijn de meeste fibro's echt dat wat ze lijken. Goedaardig.

Er bestaat echter ook een vorm van borstkanker (lobulair carcinoom) die een verdikking geeft maar niet op een echo of mammo te zien is.
Voel je dus iets en zien ze niet dan is een punctie of biopt wel aan te raden.

Een punctie klinkt heel eng maar het is een hele dunne naald en je voelt er bijna niets van. Een piopt doen ze soms onder verdoving en dat is misschien wle aan te raden als je zo bang bent. Maar dit gaat heel snel.

Ga je naar een mamma poli? Wnat dat maakt nog wel een beetje uit over hoe het gaat.

Offline
Berichten: 205

Hoi Lies

Wat erg dat je een vriendin aan deze klote ziekte bent verloren.
Ik kan me heel erg goed voorstellen dat je gespannen bent over de komende onderzoeken.
Ik zelf ben ook een voorbeeld van iemand die de 1e keer naar huis is gestuurd met een fibroadenoom, omdat het een egale knobbel was en niet vast zat. een aantal weken later op de mamapoli nog eens laten onderzoeken omdat het aanzienlijk gegroeid was en bleek het toch borstkanker te zijn.
omdat ik al een echo en een foto had laten maken in een eerder onderzoek, Kreeg ik deze keer alleen een echo. Bij de chirurg op de poli een punctie en later op de dag was een bioptie helaas ook nog noodzakelijk.
Heel veel succes met je komende onderzoek. Ik zal voor je duimen voor een goede uitslag
Liefs Moppie

Offline
Berichten: 12

Goudblok en moppie, bedankt voor jullie reacties. Ik heb ook geen flauw idee of ik naar een mama poli ga of niet...de afspraak is in het umc ( ac. ziekhuis), om kwart over acht. Dan heb ik een afspraak met een chirurg, en krijg ik ook die foto. Ik zal dat eens uit gaan zoeken. Wat is het verschil met een mama poli...ik bedoel, wat gaat er dan anders?

en die verdikking in mijn andere borst voelt idd 'lobbig'....

Offline
Berichten: 990

Mammapoli: alle onderzoeken, afspraken op een dag en aan het eind de uitslag. Ik ga kijken of een zo'n poli is.

http://www.afdelingen.umcutrecht.nl/afdeling/overzicht/detail.asp?dep=120&mmid=771&id=5878

Offline
Berichten: 12

heb het gezien mammacas :) thanx.

In die brief van het ziekenhuis ( uitnodiging ) staat inderdaad dat het op de mammapoli is. Ik had dat niet in de gaten, omdat ik me moet melden op polikliniek heelkunde..vandaar..

maar ik zie een mammacare verpleegkundige om kwart over acht, en er is een chirurg in huis...Wel fijn als ik die dag al weet of het goed of slecht is...

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Dat is juist het fijne van een mammapoli. Alle onderzoeken en de uitslag in één dag.

We duimen voor je hoor!

Offline
Berichten: 4292

Hoi Lies,
Wat goed dat je het nu toch uit laat zoeken. Nu Renate net gestorven is zou je misschien denken dat iedereen kanker heeft en dat ieder knobbeltje kwaadaardig is maar zo is het echt niet. De wereld waar je afgelopen maanden in geleefd hebt is geen standaard. Toen ik de 2e keer borstkanker kreeg dacht ik ook bij iedere kennis die een knobbeltje had dat het wel borstkanker moest zijn en het was het iedere keer opnieuw niet (gelukkig). Tot 13 september blijft het toch in je systeem zitten hé ? Ik hoop dat alles goed is zoals het hoort. Beloof je dat je bij twijfel het wel tot in details laat uitzoeken ? Rustig aan hé ?
Ellen

Offline
Berichten: 453

Hallo Lies,
Ik sluit mij bij de woorden van Ellen aan. Laten onderzoeken, dan heb je zekerheid. Gaat het allemaal met je? Ik denk aan je meis!
Knuffel Celly

Offline
Berichten: 12

[kiss] jullie snappen het helemaal!

Offline
Berichten: 453

liesvriendinvannaatje schreef:
[kiss] jullie snappen het helemaal!

We zijn hier ook voor jou hoor! Genoeg virtu-schoudertjes!

Offline
Berichten: 990

Even omhoog !

Offline
Berichten: 12

Ben net terug van de mammapoli. Eerst een intake gehad bij de mamma-pleeg. Zij zette kruisjes op de plekken die onderzocht moesten worden ( bij mij die knobbel in mijn rechterborst, en die verdikking in mijn linker).

toen naar de foto en echo. De mammografie viel me uiteindelijk wel mee. Het deed pijn, en het duurde ook best lang ( het moment van dat je borst tot formaat pannenkoek is geplet totdat die foto was gemaakt. :shock: ).
Ze moesten nml. steeds naar een andere hoek van de kamer lopen om op die knop van 'foto' te duwen...en die platen duwen toch ook echt wel je ribben aan de kant...Maar ach...ze zitten er nog aan en het was minder erg dan ik me had voorgesteld.( heb een nogal rijke fantasie...)

toen echo gehad van beide borsten. Die bobbel in mijn linkerborst was volgens die arts toch echt alleen maar een opgezette klier, ze wilde ook geen punctie doen, want ze zou niet weten waar ze dan zou moeten prikken. Vrouwen hebben dat nu eenmaal zei ze. Die knobbel aan mijn rechterkant is volgens haar een fibro adenoom. Hij was dit jaar iets gegroeid...( van o.7 vorig jaar tot 1 cm nu). Zij zei dat zij hem er ook uit zou laten halen als ze mij was.

toen de chirurg gezien. Afgesproken dat hij er op de dagbehandeling onder narcose uit wordt gehaald. Hij wilde ook nog eens voelen, en volgens hem ging het ook echt om een fibro- adenoom.

Over twee weken heb ik een afspraak met de anesthesist, en de datum van de operatie krijg ik binnenkort per post...

Pfffffff....voel me heel erg opgelucht dat ik dit tenminste heb gehad, aan de andere kant ben ik nog niet helemaal gerust. Dat ga ik pas hebben als ze die knobbel eruit hebben gehaald en onderzocht..

Offline
Berichten: 453

Hoi, natuurlijk ben je pas gerust als hij eenmaal verwijderd is. Maar het is toch wel een beetje een goed bericht. Je hebt de onderzoeken gelukkig achter de rug. Nu de operatie nog. Nu ff lekker proberen van het mooie weer te genieten. Even van dat vervelende gevoel af komen wat toch door je lijf gaat op dit moment. (als je begrijpt wat ik bedoel) Hoop dat je het een beetje los kunt laten.
Dikke knuffel van Celly

Offline
Berichten: 916

Nou meid, gelukkig voor nu goede berichten. Laten we dat vooral zo houden. Als het eruit is en onderzocht wil ik je alleen maar in het feesthoekje zien! Afgesproken? Probeer het voor nu los te laten (je moet het nu toch afwachten en kan er verder niets meer aan doen) en geniet van het mooie weer.
[kiss]

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Dat is mooi nieuws en ik begrijp helemaal dat je pas gerust bent als het eruit en bewezen een fibroadenoom is. Nu maar eerst weer een beetje bijkomen en dan hopelijk snel onder het mes.

afbeelding van rinie_4603
Offline
Berichten: 145

Zo, dat heb je vast gehad, wel lekker dat dat allemaal zo op een dag kon.

Even bijkomen, je gedachten verzetten en dan op voor de operatie en we willen je dan terug zien in het feesthoekje/goed nieuws topic.

annie

Offline
Berichten: 309

:D Lies, dat zijn al hoopvolle berichten, ik ben blij voor je.
Op naar de operatie, en dan hoop ik dat we fibro-lotgenoten kunnen zijn, je snapt wat ik bedoel :wink:

Offline
Berichten: 4292

Lies, dat klinkt veelbelovend. Een paar van de cracks hier die het kunnen weten zeggen altijd dat wat een fibro dinges lijkt te zijn dat het dat ook echt bijna altijd is. De uitzonderingen zijn volgens mij erg zeldzaam.
Ik hoop dat je het even los kunt laten nu en straks gewoon lekker weg laten halen dan weet je het voor 100% zeker.
Kus, Ellen

Offline
Berichten: 12

bedankt allemaal voor jullie reacties! Ik voel me ook echt een stuk beter, en ben er eigenlijk ook wel gerust op, alleen vraag ik me af of ze toch niet in die verdikte klier hadden moeten prikken? Ze zeiden, dat als je ouder wordt dan kun je daar last van krijgen.
Ik kwam ook super goed geinformeerd daar binnen, dankzij jullie allemaal! :)Ik probeer maar gewoon vertrouwen te hebben in wat ze verteld hebben....en heb vandaag lekker van mijn kids en het zonnetje genoten!

so far so good!

Offline
Berichten: 447

Fijn Lies, voor zover even gerustgesteld. Je slaapt vannacht vast lekkerder.

Offline
Berichten: 12

Aan de ene kant gerustgesteld, aan de andere kant krijg ik steeds meer twijfels. Vooral omdat ik me tóch zorgen maak om die opgezette klier in mijn linkerborst. Het voelt als een lobbig langwerpig stuk, en als ik dat met mijn hand 'heen en weer wiebel' dan voel ik er een bobbeltje onder zitten. Tijdens de echo zeiden ze dat het om een opgezette klier ging. Op dat moment was ik opgelucht en vond ik het prima, maar als ik hier verhalen terug lees dat je alleen met een biopsie 100 procent zekerheid hebt, dan slaat bij mij meteen de twijfel toe.

Mischien heb ik grandioos last van 'aanstelleritus', maar het laat me niet los. Dat ding hoort niet bij ( in) mijn borst,heeft er tot een paar maanden geleden niet gezeten, ik heb nooit last van opgezette borsten tijdens menstruaties, en gaat maar niet weg en wordt ook niet kleiner.

Is het heel erg belachelijk als ik die chirurg vraag om een biopt te doen tijdens de komende operatie, als ze die fibroadenoom weg gaan halen in mijn rechterborst?

Is dit ( opgezette klier ) bekend bij jullie?

sorry voor al mijn vragen hoor, mischien moet ik ook maar gewoon los laten, maar het houdt me meer bezig dan ik gedacht had.

groetjes, Lies.

Offline
Berichten: 4292

Lies, als het je niet los laat dan zou ik zeker vragen of ze ook van die kant een biopt nemen. Dan weet je het tenminste wél zeker !
Ik zou het wel nu al regelen zodat ze er rekening mee kunnen houden.
Als je het op het allerlaatste moment vraagt krijg je het misschien niet meer geregeld. Je argument dat je van dit soort dingen anders nooit last hebt vind ik ook wel een goed argument. Dus zet 'm op deze week :lol:
Dan ben je over een paar weken van al je onzekerheden af. Het laat je nu toch niet meer los.
Succes, Ellen

Offline
Berichten: 12

heb vanochtend gebeld. Ze konden geen telefonische afspraak regelen met de chirurg, deze hebben het te druk. Over twee weken heb ik een afspraak met de anesthesist, en tevens ook een screening ( ik weet niet wat dit is?), en dan kan ik dit voorleggen. Nu maar hopen dat die oproep voor die operatie niet te vroeg komt..want dan krijg ik het niet rond.

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Lies maak je geen zorgen. Dat soort dingen kan je (is mijn ervaring) prima zelfs nog op de ok regelen. Ik heb in de "sluis" de ruimte voor de operatie kamer, twee keer een hele dicussie gehad met mijn chirurg. Ik heb hem toen gezegd dat ik een ander knobbeltje ook weggehaald wilde hebben (bleek later een lobulaire tumor). Gewoon gezegd , hoe je het doet kan me niet schelen maar haal het eruit (moet er wel bijzeggen dat dat dus de operatie was nadat we wisten dat de verwijderde bobbel geen fibro maar een tumor was).

In jouw geval zou ik als het je dwars blijft zitten inderdaad zeggen, doe meteen even een biopt van die vervelende klier.

Niet omdat het nou zeker iets is, en ook niet omdat ze niet zouden handelen mocht het geen fibroadenoom zijn maar gewoon voor jouw geruststelling. Want dat is echt heeeel veel waard.

Offline
Berichten: 12

haha goudblok, wat zeg je dat leuk...'' doe meteen een biopt van die vervelende klier'' :lol: :lol:

tja...ik word hier bijna helemaal melig van...voel mezelf ( door al mijn gedoe) een '' vervelende klier''... :oops:

bedankt voor je reactie! Ik wacht nu maar gewoon die screening af, en gooi het balletje dan op. Ik lig dan toch al op die operatie tafel, ze hoeven er niet speciaal iets voor te plannen...en ik kan daarna ( hopelijk) los laten.

deze vervelende klier houdt er nu over op.... :lol: :lol:

ik hou jullie op de hoogte van de uitslag.

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

liesvriendinvannaatje schreef:
voel mezelf ( door al mijn gedoe) een '' vervelende klier''... :oops:

[-X denk er om hoor ! Het is jouw lijf en jouw leven. Ik wil niet doemdenken (of suggereren dat het niet goed) is maar stel dat het zo is dat het geen fibroadenoom is. Denk je dan dat die arts er 1 nacht van wakker ligt dat hij je eerst niet serieus genomen heeft :evil: dus niet.
Zoals ik ooit tegen een andere Amazone zei, hij komt niet naast je bed zitten om je hand vast te houden.

Het is jouw lijf! Je hebt er maar één en daar moet je zuinig op zijn. Dus als het jou niet lekker zit, gewoon er op staan. sneetje prikje en duidelijkheid.
Er is maar één vervelende klier en die zit onder je arm.

Offline
Berichten: 12

je hebt helemaal gelijk hoor Goudblok! Het is alleen dat ik door dat 'gedram' van mij ( en het geen tijd hebben van de chirurg ) zo 'melig' wordt...je voelt je bijna een stampvoetend klein kind dat om aandacht vraagt!

Vooral nu ik het verhaal lees van Essie77 en bianc is het me duidelijk dat je er vooral zélf achteraan moet gaan, 100 procent zekerheid voor alles!

groetjes, Lies.

Offline
Berichten: 586

Is er iemand bekend met mogelijke fibro-adenomen die groeien? Ja, ik weet het, ik moet me nog geen zorgen maken (er zit een wsl fibro-adenoom, nu links, die begin november eruit gehaald wordt), maar dat ie gegroeid is, laat me toch niet los, eerlijk gezegd...

Ervaringen zijn welkom, ook de minder goeie...

Thanks!
Natas

Offline
Berichten: 377

Misschien stelt het je een beetje gerust, maar een colléga van mij had vorig jaar een fibro-adenoom.
Deze was na een half jaar gegroeid, n toen heeft ze 'm eruit laten halen.
Ook toen bleek na PA dat het nog steeds om een fibro-adenoom ging, en waren er geen tekenen van maligniteit.
Dus dat het groeit hoeft niet per definitie te betekenen dat het niet goed is.
Wel ben en blijf ik van mening dat je het er hoe dan ook uit moet laten halen.

Offline
Berichten: 586

monie schreef:
Misschien stelt het je een beetje gerust, maar een colléga van mij had vorig jaar een fibro-adenoom.
Deze was na een half jaar gegroeid, n toen heeft ze 'm eruit laten halen.
Ook toen bleek na PA dat het nog steeds om een fibro-adenoom ging, en waren er geen tekenen van maligniteit.
Dus dat het groeit hoeft niet per definitie te betekenen dat het niet goed is.
Wel ben en blijf ik van mening dat je het er hoe dan ook uit moet laten halen.

Okay. Ik wist niet dat fibro-adenomen ook konden groeien. Deze is in 9 maanden tijd een aantal mm gegroeid. De ongerustheid / onzekerheid komt niet alleen door het groeien, eerlijkheidshalve, ik had er rechts ook een en die bleek uiteindelijk ook niet helemaal okay te zijn. Dus ik moet nog wat vertrouwen kweken dat deze wel goed is, want dat kan nog steeds heel goed het geval zijn.

Groet!
Natas

ps die van mij gaat er ook uit begin november... Ik deel je mening!

Offline
Berichten: 12

Vanochtend bij de anesthesist geweest voor info over de narcose, en een screening gehad. Ze hebben mij toen toch weer terug gestuurd naar de mamma poli om die knobbel in mijn linkerborst nog eens goed te bekijken. Met de mamma verpleegkundige afgesproken dat ik aanstaande maandag ochtend een uitgebreid onderzoek krijg.
Ik ben daar héééél blij mee!! :D Hartstikke fijn dat ik er nog even 'tussen kan' voordat ik onder het mes ga. ( dat is trouwens 16 oktober, dus ook al lekker snel.. :wink: ).

Het zal dus aan de uitslag van aankomende maandag afhangen of ik alleen aan mijn rechterborst, of aan beide geopereerd ga worden.

ik vind het wel spannend allemaal...

Offline
Berichten: 110

Lies,

Inderdaad spannend, maar wel fijn dat het snel kan!

Duimen gaan aan het werk.

LindaX

Offline
Berichten: 586

Nou... zeker weten. We duimen, denken, positieve energie... :) Succes maandag!!

Groetjes,
Natas

Offline
Berichten: 4292

He Lies, wat fijn ! zo snel al, dan ga je straks ook beter voorbereid de operatie in. Succes hé ? maandag !

Offline
Berichten: 12

Ik ben gisteren dus geweest....die klier blijft 'gewoon' een opgezette klier, dus daar gaan ze niet in prikken. Maar onder die klier zitten wat kleine bobbeltjes, waarvan er een nogal puntig is ( formaal speldeknopje). De chirurg kwam nog kijken en voelen, en hij zei dat ze er niets aan gaan doen tijdens de operatie op 16 oktober, omdat het daar te klein voor is. Maar ik moet wel voor 'follow up'...zo noemde hij dat.

Volgens mij betekent dat, dat ik onder controle blijf, om te zien of het groeit. Verder konden ze er weinig over vertellen, en nu is het voor mij maar weer afwachten of het groeit of niet...pffffffffff...ik had zo graag duidelijkheid gehad, maarja..zo gaat dat dus niet altijd..

Offline
Berichten: 586

liesvriendinvannaatje schreef:
Ik ben gisteren dus geweest....die klier blijft 'gewoon' een opgezette klier, dus daar gaan ze niet in prikken. Maar onder die klier zitten wat kleine bobbeltjes, waarvan er een nogal puntig is ( formaal speldeknopje). De chirurg kwam nog kijken en voelen, en hij zei dat ze er niets aan gaan doen tijdens de operatie op 16 oktober, omdat het daar te klein voor is. Maar ik moet wel voor 'follow up'...zo noemde hij dat.

Volgens mij betekent dat, dat ik onder controle blijf, om te zien of het groeit. Verder konden ze er weinig over vertellen, en nu is het voor mij maar weer afwachten of het groeit of niet...pffffffffff...ik had zo graag duidelijkheid gehad, maarja..zo gaat dat dus niet altijd..

Nee, dat is jammer he, dat je niet altijd meteen duidelijkheid kan krijgen... En ergens goed dat het te klein is om er iets aan te doen, maar ergens ook niet he, want het zít er wel... Kan me voorstellen dat dat niet makkelijk is!! Eerst maar de operatie nu. Daarna de rest... Ik wéét dat het niet zo werkt (in je hoofd), maar het is wel het beste om jezelf voor te blijven houden... Goed voor jezelf op blijven komen hoor, als je het niet vertrouwt, gelijk bellen... En iedere keer bij de follow-up moeten ze duídelijk zijn...

Sterkte!
Natas

afbeelding van nicole
Offline
Berichten: 12

Een jaar geleden heb ik bloed voor een tijd uit mijn tepel gehad
Nu was er dmv echo Mammo en mri niet echt een reden voor te vinden.
wel zagen ze op de echo heel veel cystes en op de mri een aankleuring.
maar ze gingen er van uit dat het goedaardig was.Vandaag voor controle bleek een van de cystes geen cyste te zijn maar een solide massa!!!!!!!
Hoe kan dat nou dat ze zich zo vergist hebben Nu zijn er dus puncties gedaan waardoor het werd bevestigd dat het inderdaad geen cyste was maar een solide massa.Wie kan mij vertellen wat dit kan zijn en natuurlijk denk ik ook aan het ergste.

Offline
Berichten: 990

Nicole wat een onzekerheid en wat een spanning. Een solide massa kan ook een fibroadenoom zijn maar dat wijst de punctie uit, dus echt wachten op de uitslag.

Offline
Berichten: 586

nicole schreef:
Een jaar geleden heb ik bloed voor een tijd uit mijn tepel gehad
Nu was er dmv echo Mammo en mri niet echt een reden voor te vinden.
wel zagen ze op de echo heel veel cystes en op de mri een aankleuring.
maar ze gingen er van uit dat het goedaardig was.Vandaag voor controle bleek een van de cystes geen cyste te zijn maar een solide massa!!!!!!!
Hoe kan dat nou dat ze zich zo vergist hebben Nu zijn er dus puncties gedaan waardoor het werd bevestigd dat het inderdaad geen cyste was maar een solide massa.Wie kan mij vertellen wat dit kan zijn en natuurlijk denk ik ook aan het ergste.

Oh dat is een hele schrik... maar het hóeft niet iets ergs te zijn, echt niet... Even wachten op de uitslag, precies zoals mamacass zegt... Sterkte hoor, laat je wat weten??

Groeten,
Natas

Offline
Berichten: 2044

Er zijn verschillende mogelijkheden.

Een solide massa kan wijzen op:
- mastopatie
- fibroadenoom
- borstkanker

Ja, ik noem toch ook de derde optie maar...
Natuurlijk hoop ik voor je dat het een van de eerste 2 zaken betreft.
En dat is ook heel goed mogelijk!
Spannende tijd voor je!
Wanneer krijg je de uitslag?

Ik duim voor je!

afbeelding van nicole
Offline
Berichten: 12

Hallo,

Volgende week maandag moet ik komen voor de uitslag maar ze zei er ook bij dat ze misschien niet genoeg cellen konden weghalen en dat er dan eventueel een bioptie gedaan moest worden.Ja ik weet het niet het zal ook wel de vorm van een cyste hebben aangezien ze vrolijk een jaar op het verkeerde paard gewed hebben.Ik weet het niet ben bang maar ook boos.Ik ga lekker het weekend weg met de kinderen Even er tussen uit.

Offline
Berichten: 16

wil je even heel veel sterkte wensen en ik hoop dat je maandag een goede uitslag krijgt :roll:

afbeelding van sjakkie
Berichten: 872

Heel veel sterkte met het afwachten van de uitslag. Ga duimen dat ze genoeg cellen hadden en dat het een goede uitslag is. [-o

En afleiding zoeken is een goed idee (al valt het niet helemaal mee), anders ga je alleen maar zitten malen!

Offline
Berichten: 916

Heel goed dat je het weekend lekker weg gaat. En ik wil je veel sterkte wensen en ga duimen voor een goede uitslag.

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

suc6 Nicole!

Ik heb het topic over het nemen van een biopt na een punctie voor je naar boven gehaald.
Je moet maar zo denken, straks heb je duidelijkheid en dat is heeel goed voor je gemoedsrust.

Jol
Offline
Berichten: 131

Ik duim mee, Nicole!

Liefs, Jol

Offline
Berichten: 1004

Jol schreef:
Ik duim mee, Nicole!

Liefs, Jol

...............'Kook :wink:

Offline
Berichten: 16

ik ook :wink: hoop dat het goed is

Offline
Berichten: 990

Omhoog voor Brigit.

Pagina's