pijn.

10 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Iris22
Offline
Berichten: 2
pijn.

Hallo ,

Ik maak me best veel zorgen op dit moment en hoop dat ik via dit forum enigsinds gerustgesteld kan worden.

Het zit zo :

Ik heb sinds afgelopen februari last van knobbeltjes en pijn in mijn rechter borst. De pijn is geleidelijk erger geworden en ben hier dus ook voor naar de huisarts gegaan en door verwezen naar de mamapoli. Ik werd door hen naar huis gestuurd met dat er op de echo niets te zien was en dat het binnen 6 weken wel over moest gaan.

Vervolgens weer naar de huisarts gegaan na 3 a4 weken omdat de pijn niet verminderede deze zei dat de onderzoeken voldoende waren en dat ik van de prikpil maar over moest gaan op de gewone pil. Dit heb ik gedaan maar ook hierdoor geen verandering merkbaar. Weer opnieuw naar de huisarts pijnstillers gekregen en het opnieuw aankijken.

Begin april huilend vanuit school naar huis gegaan en opnieuw de huisarts gebeld deze heeft andere pijnstillers voor geschreven. Nadien de mamapoli toch opnieuw zelf gebeld.
Deze heeft alle onderzoeken inc. Een mri gedaan. Daar heb ik vandaag de uitslag van gekregen en ook hier was niets op te zien wat de pijn in mijn rechter borst kan verklaren. (Heb ondertussen mijn hele leven op pauze moeten zetten vanwege de pijn) Behalve dat er een bindweefsel knobbel in de linker borst zit.

Vanuit de mamapoli werd er gezegd dat ze niets voor me kunnen doen

Nu weer terug in huis zit het me niet lekker en weet ik niet goed wat ik hier mee aan moet want voel niet gerust gesteld vooral omdat er geen punctie of iets is genomen van die bindweefsel knobbel.

Heeft iemand tips of advies? Wordt er namelijk erg moedeloos van omdat ik nog maar 22 ben en ik op dit moment niets kan ivb de pijn (stage, en mijn werk heb ik al op pauze moeten zetten omdat het niet ging )

Alvast bedankt !

Offline
Berichten: 189

Iris, ga opnieuw naar de huisarts en eis een doorverwijzing voor een bioptie of een punctie, of eis dat je op grond van je pijn moet worden doorverwezen. Misschien weet je het niet, maar bij pijn MOET een arts iets doen. En jij kunt niet anders dan via de huisarts ben ik bang.

afbeelding van Iris22
Offline
Berichten: 2

Hallo Anne,
Bedankt voor het advies. Ik heb vandaag bij mijn huisarts een second opinion bij het alexander monroe ziekenhuis aan gevraagd. Hopelijk kan ik snel bij hen terrecht.

Dankje wel!

afbeelding van Betje
Offline
Berichten: 35

Mij is altijd gezegd dat kanker zelf geen pijn doet. De pijn komt pas als de kanker ' in de weg zou zitten' en ik denk dat ze dan al iets gevonden zouden hebben.
De pijn komt dus hoogstwaarschijnlijk ergens anders door?

afbeelding van Dopey
Berichten: 623

Ik had vóór de amputatie flink veel pijn aan mijn linkerborst. Paracetamol hielp niet, tramadol wel. Mijn radioloog zei: pijn bij borstkanker is atypisch. Het kan dus wel degelijk voorkomen, maar zeker niet vaak.

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Mijn ervaring is ook dat borstkanker flinke pijn kan veroorzaken. Ik heb zelfs nu nog fantoompijn aan een tepel die er niet meer zit.

Offline
Berichten: 3

Hoi,

Ik heb ook bk in me rechterborst. Door die pijn ben ik naar de huisarts gegaan en kwam erachter dat het dit was. Dat was vorige maand. Nu is die pijn er weer en is (bijna) ondragelijk. Ik heb Diclofinac gehad, maar het helpt niet. Is er iemand die misschien een tip heeft? 

Offline
Berichten: 518

Hoi Liss, 

Is er al gekeken met een echo? Ik moet zeggen dat ik tijdens de chemo ook soms pijn had rond de tumor. Daarvoor was het pijnloos. Altijd melden en aandringen op verder onderzoek lijkt me in ons geval. 

Hartelijke groet, 

Linda 

Offline
Berichten: 3

Er is al drie keer gekeken met de echo, punctie gedaan, een mri en ze zeggen dat de pijn komt door de bloedstolling van de punctie. Maar vorige maand heb ik geen punctie gehad en toen deed het ook zo'n pijn. Alsof het in brand staat.

Offline
Berichten: 4292

Maar je schrijft dat je borstkanker hebt Liss, wat doen ze daar dan aan?