Persoonlijk verhaal van Sonnie

Ik ben een echte meelezer, maar wil nu toch ook een plekje waar ik van me af kan schrijven. In okotber 2006 heb ik een borstamputatie en gelijktijdige reconstructie gehad. 7 FEC-kuren, in maart 2007 borstverkleining en plaatsing definitieve protese. Alles leek goed te gaan ik had weer genoeg energie, was weer aan het werk en had er zin in. In december 2007 zag ik ineens gekleurde lichtflitsen, dacht nog te snel opgestaan of te veel gedaan. Na een paar dagen weer, duurde ongeveer 15 minuten. Contact opgenomen met mijn oncoloog, dacht aan migraine maar stuurde me door naar de neuroloog. Deze liet een CT-scan maken en 22 januari 2008 een verpletterende uitslag, 2 hersenmetasen. Toen volgende een paar dagen van diverse onderzoeken want er werd gedacht dat er ook elders in het lichaam uitzaaingen zaten, gelukkig niet dus.
Op 4 februari kreeg ik een gamma-knife bestraling in Tilburg. Alles leek weer goed te gaan, bij de controle in mei waren de 2 uitzaaingen iets kleiner geworden. Half juni kreeg ik echter weer lichtflitsen, terug naar Tilburg, nieuw MRI, uitzaaingen waren groter geworden, mochten niet op vakantie naar het buitenland, PET-scan en Thaliumscan laten maken om te kijken of het tumorontwikkeling was of een bestralingsreactie. Veel onzekerheid, konden uit de diverse scans niet direct opmaken wat het was, ondertussen nog een nieuwe kleine uitzaaingen gevonden. De lichtflitsen namen toe (dagelijks 3 maal 20 minuten). Op 19 augustus hebben ik voor de tweede keers een gamma-knife bestraling van 3 uur ondergaan, op 4 uitzaaingen. Op dit moment gaat het redelijk goed, geen flitsen meer gehad en van de bestraling heb je geen last, alleen de vraag gaat het nu goed, pas na 3 maanden kunnen ze zeggen of de bestraling is aangeslagen.Moed houden, al is dat niet altijd makkelijk.

Offline
Berichten: 113

Als je wilt reageren op haar verhaal of gewoon een berichtje wilt achterlaten ga dan naar de pagina "In herinnering". Dat is de plaats waar we Sonnie gedenken.