alternatieve behandeling

10 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 25
alternatieve behandeling

Lang verhaal kort. 2011 en 2014 lokaal borstkanker met dito (standaard) behandeling, met in september 2019 een residief met uitzaaiing in long, lever en paar wervels. Nu kwam ik het succesverhaal van Joe Tippens tegen. Hij is kanker vrij sinds hij fenbendazole gebruikt. Heeft iemand ervaring/resultaten met het gebruik van Fenbendazole volgens Joe Tippens? 

Offline
Berichten: 286

Dag yarrowen,  wat akelig dat er nu weer een recidief is met uitzaaiingen.  Ik ken Joe Tippens niet, ik hoop dat je meer info vindt. Ik vind het altijd moeilijk in te schatten welke verhalen kloppen en daadwerkelijk bewezen zijn, maar ik snap dat alles hoop kan geven. Sterkte!

Offline
Berichten: 25

Hey Atalanta,

 

Dank voor je bericht. Google maar eens naar Joe Tippens je kunt er niet om heen hahahahaha. Je hebt gelijk, allerlei alternatieven daarvan weet je nooit wat nu wel en niet werkt/goed doet. kwestie van een kat in het nauw, maakt rare sprongen denk ik.

 

Liefs Y

Offline
Berichten: 193

Wat naar dat je na zo'n lange tijd hier weer terug bent :(.

Het beste advies is altijd om het even te overleggen met je arts of verpleegkundige. Soms zijn er wisselwerkingen tussen verschillende medicijnen. Zij kunnen natuurlijk het beste inschatten of zo'n behandeling een andere behandeling tegenwerkt.

Wat ik zo snel kon vinden over fenbendazole. Het is een antiworm middel voor (landbouw) huisdieren. Ik vond in relatie tot kanker deze publicatie:

https://www.nature.com/articles/s41598-018-30158-6?fbclid=IwAR0hfQcKZwfiMBJqQYLnv-gZrk1fZNbnr9Y5zRSGU4XJMLWmJOGsxbIIXlE

In dit paper wordt gemeld dat fenbendazole mogelijk als kankermedicatie ingezet zou kunnen gaan worden. Dit onderzoek is uit 2018 en op (losse) menselijke cellen gedaan. Ik zou vragen aan je arts wat zij hier van vinden. Ik heb gemerkt dat de artsen vaak heel goed op de hoogte zijn van dit soort ontwikkelingen. En anders kan je altijd de link naar het artikel geven.

Offline
Berichten: 19

Wat erg datbje weer terug bent. Kan uitvervarong spreken hoe graag je wil overleven. Als je er meer van weet dan hou ik me aanbevolen ben zelf het boek spontane remissie aan het lezen en heb meer vragen dan antwootden op het moment. Sterkte me je beslissingen en keuzes hoop dat het snel aan slaat. 

Offline
Berichten: 25

@Nedra.....dat artikel is idd een van de vele. MC Anderson in de VS (niet de minste) heeft ook er veel onderzoek naar gedaan. Ben inmiddels een fenbendazole expert hahahahaha. Was benieuwd of er dames op dit forum ervaring hebben met FZ. Thats'all

 

liefs Yarrow

Offline
Berichten: 25

@Piewie, las net je profiel........pfffff jij ook een verhaal zeg. Begrijp ik het goed dat je momenteel geen behandeling ondergaat? Wellicht is Fenbendazole dan een optie. Let wel ik ben geen arts, verkoper, promopter oid ik ben een lotgenoot die informatie heeft gelezen en op verzoek deelt. Google maar eens naar Joe Tippens, kom je genoeg info tegen. mocht je daarna nog van gedachten wisselen, je weet me te vinden.......

Fijne dag. Liefs Y

Offline
Berichten: 4268

yarrowen, join the club :(. Maar volg je naast die alternatieve dingen ook wel je gewone behandelingen? Ik hoop het wel!

 

Offline
Berichten: 25

@ellenk, dank voor je berichtje. Jazeker volg ik de door artsen aanbevolen behandelingen. 

groetjes Y

Offline
Berichten: 4268

Fijn, een combinatie (in overleg met je oncoloog, want niet álles kan en mag) is perfect!