Birads4b

2 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Marlun73
Offline
Berichten: 1
Birads4b

Hallo allemaal,

nooit gedacht dat ik hier terecht zou komen. 
ik ben bekend met veel fibroadenomen. Omdat ik dacht dat er 1 gegroeid was ging ik vrijdag voor een controle mammografie en echo; totaal niet ongerust, gewoon een check. Ik grapte nog tegen de radioloog, mijn cupmaat is gevuld met fibroadenomen. Wat ontspannen begon, werd spannend toen de radioloog vroeg, bent u alleen... ik was alleen, dus tja. De bobbel waarvan ik dacht dat er eens gegroeid fibro adenoom was bleek een nieuwvorming. Birads 4b.met omliggend weefsel wat reactie liet zien (wat dat ook mag betekenen). Geen klieren. Puncties gedaan en een radioloog die wel 6 keer zei, ik ben echt bezorgd. (Waarom ga je dat tellen...).

birads 4b kan nog alle kanten op, dat weet ik, maar de zorgen van de radioloog maken me erg onrustig. Ik heb nog geen afspraak voor de uitslag, ik zou gebeld worden maar helaas... niet gebeld en toen ik zelf belde was de poli al dicht. De radioloog drukte me op het hart om vooral niet alleen te komen.

dus nu zit ik hier, 11 jaar nadat ik mijn beste vriendin aan borstkanker heb verloren (mirenstijn voor wie haar nog kent), eigenlijk een beetje verloren. Het hoeft niet zo te zijn, maar die radioloog heeft me echt ontzettend bezorgd gemaakt.

wie heeft er hier ook Birads 4b gehad en bleek toch goed te zijn?

morgen ga ik de poli bellen uiteraard. Maar jemig wat is dit naar zeg!

Offline
Berichten: 540

Hallo Marlun,

Heb je vandaag te horen gekregen wanneer je voor de uitslag kunt? Hopelijk snel meer duidelijkheid. Ik hoop dat je een goede uitslag krijgt, natuurlijk. Maar bereid je er ook op voor dat de uitslag negatief kan zijn of dat er nog extra onderzoek nodig is. Neem voor de zekerheid iemand mee. Ook in geval van goed nieuws horen twee paar oren meer dan één. Door de spanning krijg je toch automatisch minder mee.

Heel veel succes, ik ga voor je duimen. Laat je nog even weten hoe het gegaan is? En heb je vragen, dan mag je ze hier op het forum natuurlijk altijd stellen!