Dinsdag mammografie

7 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Leopeo
Offline
Berichten: 3
Dinsdag mammografie

Heey lieve meiden. Ik zit een beetje tussen hoop en vrees? Ik ben afgelopen week bij de huisarts geweest. Ik had al een tijdje raar gevoel soms steekjes in de borst. Ik ben gaan voelen en voelde een rare massa in de linker borst. Na even aangekeken te hebben toch de stap genomen naar de huisarts. Ben wat terug houdend vanwege corona en de artsen zijn druk. Maar een maal bij de arts bevestigse de rare homp in de borst. Ze zegt het is iedergeval geen cyste zoals ik kan voelen. Ik geen je een verwijzing hoor een mammografie en een echo. Ik heb die middag gewacht met bellen ik durfde niet. Ik heb al best veel mee gemaakt. Onderandere een hersen infarct. Met NAH als beloning. Ik merk dat ik de dagen niet door kom de afspraak is dinsdag. Ik moet morgen even bellen met de mama poli voor verdere uitleg. Door mijn NAH kan ik het niet naast me neerleggen wat als? Ik weet het zonder de mammografie is er nog niks zeker. Maar toch een gevoel in mij zegt op een of andere manier het is niet goed. Misschien moet ik 't even van me afschrijven? Lieve groet! 

Offline
Berichten: 91

Hoi Leopeo,

Ik kan me voorstellen dat je je enorme zorgen maakt. En je gedachtes kunnen behoorlijk met je aan de haal gaan. Ik heb dat zelf ook en de meest vreselijke scenario's spelen zich dan af. Ik denk dat het goed is wat afleiding te zoeken, maar ook je zorgen bespreekbaar te maken bij een van je naaste. Het helpt mij ook vaak door erover te praten.

Veel sterkte dinsdag! Groetjes Lara

afbeelding van Leopeo
Offline
Berichten: 3

Hey lara! Bedankt voor je reactie! Ik heb vanmorgen naar de mamapoli gebeld voor wat meer info. Maar dat was dezelfde als de chirurgen. Op de website stond namelijk zelfde dag uitslag etc. Maar werd door verwezen naar de röntgen omdat dat de huisarts heeft aangevraagd. Ik stelde mijn vraag wat kan ik verwachten? Ze zegt je krijgt een mammografie en je boord binnen 5 werkdagen de uitslag! Dus er zit wat in mijn borst waar de huisarts zich zorgen om maakt. En nu moet ik weer een week wachten. Is dit altijd de gang van zaken? Ze verdelde dat de me niks gingen vertellen ook al was het slecht? Groetjes leopeo

Offline
Berichten: 91

Bij mij is het toen anders gegaan. Ik kreeg een echo met een punctie, waardoor ik een week moest wachten op de uitslag. Ik weet niet precies hoe dat is met een mammografie, maar je kan dat natuurlijk vragen op het moment dat je de mammografie krijgt. Waarschijnlijk wordt de mammografie niet door een arts gemaakt en zal een arts later de mammografie beoordelen. 

Sterkte vandaag! heart

afbeelding van Bonny33
Offline
Berichten: 4

Hoi Leopeo,

 

hoe is het gegaan vandaag?

 

groet 

afbeelding van Leopeo
Offline
Berichten: 3

Ja wel goed denk ik? Een foto gemaakt. Was wat oneven heden te zien. Gelijk echo gekregen daar waren geen gekke plekken te zien. Hij wilde 't wel gaan overleggen in het team! Ene kant opgelucht maar Andre kant wat zijn die oneffenheden? Groetjes en lief dat je vraagt hoe het is gegaan! 

Offline
Berichten: 302

Sterkte met wachten, dat blijft naar, dat wachten. Duimen voor een goede uitslag voor jou. Het gaat echt overal anders dat onderzoek, destijds werd ik door de huisarts verwezen en kon ik direct wachten op de uitslag na de mammo en echo.