Deukje in borst

14 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Kim1990
Offline
Berichten: 5
Deukje in borst

Hay,

Ik heb afgelopen zondag een deukje in mijn borst ontdekt. Ik ben hier gister mee naar de dokter geweest en moet 4 December voor een mammografie. Ik maak me echt zorgen en ben echt bang dat ik borstkanker heb. Zijn hier mensen met ervaring?

Offline
Berichten: 91

Hoi Kim,

Ik kan me je angsten en zorgen goed voorstellen. De onduidelijkheid brengt onzekerheid met zich mee en dat maakt het lastig.

Ik had zelf geen deukje, maar een duidelijke knobbel. 

Sterkte met het onderzoek op 4 december. 

Laat je weten hoe het ging?

Offline
Berichten: 302

Hoi Kim, fijn dat je serieus genomen bent, er snel actie is en dat je doorgestuurd bent. Dan krijg je hopelijk meer duidelijkheid. Ik voelde heel duidelijk een knobbel, daarnaast kon je heel duidelijk een deukje zien in mijn borst. Dus beide. Ik wens je veel sterkte met het onderzoek en we duimen dat het mee gaat vallen!

afbeelding van Kim1990
Offline
Berichten: 5

Dankjewel voor jullie reactie! Er is bij mij geen knobbel gevonden. Ik heb wel berichten gelezen dat je niet perse knobbels hoeft te voelen om borstkanker te hebben. Sterker nog ik heb al van verschillende gehoord dat hun alleen een deukje hadden en meer niet (net als ik dus). Ik ben hierdoor dus niet gerust gesteld omdat er geen knobbel te vinden is. Ik heb gewoon zo'n naar onderbuik gevoel hierbij. Hoelang duurt het voor je de uitslag hebt?

afbeelding van Kimmoss
Offline
Berichten: 12

Hoi Kim! Wat fijn dat je zo serieus genomen bent en doorgestuurd bent! Spannende tijd nu en afwachten. 
Ik voelde een harde 'streng' en had een ingetrokken tepel. 

succes de komende tijd! 

afbeelding van Kim1990
Offline
Berichten: 5

Net de dokter weer gebeld omdat ik pijn heb als ik mijn tepel indruk. Word vanmiddag terug gebeld met hepenlijk bericht dat ik eerder de mammo mag doen

Offline
Berichten: 211

Ik hoop dat je sneller terecht kunt. Wachten in onzekerheid is slopend.

Bij mij was er ook geen knobbel voelbaar - het openbaarde zich door een lekkende tepel.

Offline
Berichten: 91

Het lastige is dat het zich bij iedereen op een andere manier uit. Ik hoop dat je eerder kunt komen voor het onderzoek.

Ik weet niet precies hoe lang de uitslag van een mammografie duurt. Ik had zelf een echo met een punctie en dat duurde een week. 

 

afbeelding van Kim1990
Offline
Berichten: 5

Ik mag gelukkig a.s. Maandag om half 12 naar het ziekenhuis. Ik weet nou niet meer precies of ik de mamografie krijg of een echo. Volgens mij zei de dokter een echo. Heb je met een echo niet gelijk de uitslag?

afbeelding van Kimmoss
Offline
Berichten: 12

Fijn dat je eerder terecht kunt! Ik kreeg een mammografie en een echo (vanwege mijn leeftijd) en daarna werd er een biopt genomen. Ik kreeg dus niet direct een uitslag, daarvoor moest ik een aantal dagen later terug komen. 
 

succes maandag!!

Offline
Berichten: 211

Bij mij was het 's ochtends echo en biopt en dan in de namiddag terugkomen voor uitslag. Dus meteen dezelfde dag.

Offline
Berichten: 91

Veel sterkte vandaag Kim!

Houd je ons op de hoogte?

Offline
Berichten: 11

ik wil je niet ongerust maken, maar ik had ook een deuk aan de onderkant van de borst, en ben dezelfde week voor foto's kunnen gaan. ook meteen een echo en toen 3 punctie's moeten doen.  helaas borstkanker.  maar niet iedere verandering hoeft borstkanker te zijn.  sterkte met het onderzoek.

Offline
Berichten: 935

Hoe is het afgelopen Kim? Heb je al uitslag?