Persoonlijk verhaal van Anoniem

Hallo dames,

Vandaag de uitslag van de scan en..........we zijn smiley

De Letrozol lijkt zijn werk te doen ,de hoofdtumor was onveranderd.

Wel is mijn baarmoederslijmvlies verdikt en hebben ze een cyste gezien ,daarvoor ga ik volgende week naar de gynecoloog .

Dit had geen haast volgens mijn oncologe maar het kan maar achter de rug zijn, dit is nou niet echt een leuk karweitje wink

Het is bekend dat je door gebruik van hormoontherapie een verhoogd risico hebt op baarmoederhalskanker dus ik dacht we pakken meteen de koe maar bij de horens.

Wij zijn opgelucht, voorlopig  en gaan genieten van een mooi weekend .

Allemaal een lieve groet en tot horens ,liefs Teuntje 

afbeelding van lisdodde
Berichten: 3

Teuntje, ik ben het met je eens, het kan wel geen haast hebben, maar ik zou me ook beyer voelen als dat maar weer achter de rug is.

Vervelend dat je van het gebruik van zo'n middel weer andere risico's loopt.

We horen weer van je na het bezoek aan de gynaecoloog?

Lisdodde

Offline
Berichten: 127

Goed zo de Letrozol doet wat ie moet doen! En goed van je, meteen door naar de gyn. Heb je dat ook maar weer gehad. Fijn weekend en geniet!

truus
afbeelding van truus

Goed nieuws, heerlijk. 

Zagen ze dat op de scan, van je baarmoeder? Nooit bij stil gestaan dat je dan verhoogde kans hebt op baarmoederhals kanker....Doe jij dan ook mee aan de bevolkingsonderzoek of  vertrouw je op de scans? 

 

Teuntje
afbeelding van truus

Truus ,

Ik doe ook altijd mee met het bevolkingsonderzoek ,maar dit hadden ze op de scans gezien , vandaar naar de gynecoloog .

Misschien had je het al eens gelezen maar ik heb in de afgelopen 4.5jaar alleen scans gehad bij klachten ,maar ik vindt dat niet zo fijn omdat de kanker dan gelijk alweer zo n eind verder is .

Nu heb ik afgesproken dat ik in April weer een scan krijg .Het lijkt me toch pretiger als we/ik er bovenop zitten want ik wil nog wel een poosje wink

Fijn weekend groetjes Teuntje 

Offline
Berichten: 565

Fijn dat de Letrozol aanslaat Teuntje! En ja, ik wist dat van de verhoogde kans. Bij mij is een uitstrijkje een keer verhoogd geweest. Later bleek het toch goed te zijn.

Offline
Berichten: 306

Fijn dat de letrozol zijn werk doet, Teuntje! Ik duim dat de cyste iets onschuldigs is! 

afbeelding van Babsje
Offline
Berichten: 10

He teuntje wat een goed nieuws dat het z'n werk heeft gedaan! Wat minder van de cyste maar idd ik zou er dan ook zo snel mogelijk maar mee heen gaan. Ik heb zelf eens pap 3 gehad en toen hebben ze het weefsel weg gebrand . Dus ben benieuwd als ik straks met de hormoonbehandeling begin mij word verteld dat er verhoogd risico is  , want dit was mij nog niet bekent. 

Offline
Berichten: 873

Wat fijn Teentje!! Lekker zo doorgaan! En die cyste, goed om daar naar te laten kijken. Is vast niets ergs, maar better safe than sorry.