7 Oktober: Borstkanker-wellness avond in Sauna Soesterberg

16 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 193
7 Oktober: Borstkanker-wellness avond in Sauna Soesterberg

op 7 oktober is sauna soesterberg gesloten voor het normale publiek en alleen open voor een borstkanker-wellness avond:

http://www.saunasoesterberg.nl/borstkankerwellness/

Quote:
borstkankerwellness

Een avond wellness speciaal voor u
Dinsdag 7 oktober 2014, van 17.00 uur tot 23.00 uur.

Aanmelden
Komt u via het UMC Utrecht of het Meander MC? Klik dan hier om u aan te melden.
Komt u niet via het UMC Utrecht of het Meander MC? Klik dan hier om u aan te melden.
U kunt ook telefonisch reserveren: 033-462 2460.

Er is op dit moment nog plaats beschikbaar voor het reserveren van deze avond.

Een avond ontspannen
Oktober is borstkankermaand. Een goede aanleiding voor Sauna Soesterberg, het UMC Utrecht en Meander Medisch Centrum om u uit te nodigen voor een avondje genieten. Dit is de tweede editie van dit evenement: in 2013 hebben 190 vrouwen het geweldig naar hun zin gehad. Neem gezellig een zus, vriendin of buurvrouw mee.

Een wellnessavond met sauna, ontspanningsmassage, een workshop uiterlijke verzorging/make-up, zwemmen, bijkletsen met vriendin of zus… misschien niet het eerste idee dat bij je opkomt als je borstkanker hebt of hebt gehad. Maar waarom niet? In een veilige omgeving, met vrouwen onder elkaar die hetzelfde hebben meege- maakt. Dat kan een ideale manier zijn om te genieten van de weldadige ontspanning. Badkleding mag, maar hoeft niet.

Meer dan sauna
De toegang tot de sauna, ook voor één vrouwelijke introducée, en een welkomst- drankje krijgt u van ons. Wilt of kunt u geen gebruik maken van de sauna? Geen probleem. Er is genoeg te doen. Wat denkt u van (gratis) workshops over uiterlijke verzorging, smoothie maken, aquafit of een klankschalensessie? Het kan allemaal. U kunt er ook voor kiezen om tegen het normale tarief een heerlijke ontspanningsmassa- ge of beautybehandeling te nemen. Meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en reservering hiervan vindt u op de website. En ook wie gewoon in het gezellige restaurant wilt bijkletsen: welkom!

Twijfelt u of u gebruik kunt maken van de sauna? Raadpleeg dan voor de zekerheid uw arts of verpleegkundige. Het adres is Sauna Soesterberg, Amersfoortsestraat 105, 3769 AJ Soesterberg. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Hier is een bericht van de avond van vorig jaar te vinden: http://www.umcutrecht.nl/zorg/nieuws/2013/10/wellnessavond-voor-borstkankerpati%C3%ABnten.htm

Helaas lijkt het alleen gratis te zijn voor patiënten van het UMC. Maar ik vind het toch een heel goed initiatief!

let op: de borstkanker-wellness avond is dit jaar op 7 oktober en niet op 21 oktober zoals nog in de agenda van sauna soesterberg staat.

Offline
Berichten: 193

Ik heb zelf net de mamacare en de oedeemtherapeute gevraagd of ik mag, en ik mag!! Zijn er nog meer mensen hier die willen gaan?

Offline
Berichten: 2

Zit heel erg in twijfel...En jij?

Offline
Berichten: 193

Ik heb een vriendin mee gevraagd (je mag iemand meenemen), dus ik ga het gewoon doen. Vind het wel spannend natuurlijk...

Offline
Berichten: 193

Niemand die ook wil gaan? Het leek me wel leuk om nog iemand van de amazones te ontmoeten!

Offline
Berichten: 155

Jammer Nedra, het is voor mij te ver en ik ben 2,5 week geleden geopereerd...

Offline
Berichten: 193

Ja dat is wel heel kort! Voor mij is het nu iets meer dan 4 weken geleden. Jammer dat er geen amazones zijn, maar in ieder geval wel andere lotgenoten. Neem ik aan ;).

Offline
Berichten: 116

Hoi Nedra,

Ik ga ook vanavond! Het is voor mij vlakbij. Wie weet zien we elkaar dan vanavond, al weet ik natuurlijk niet hoe je eruit ziet :-).

Offline
Berichten: 193

Leuk! Ik heb heel kort haar, grijze badjas, en een bril. En 1 borst natuurlijk! Ik denk niet echt dat ik uniek ben met dit signalement, maar we zien wel!

Ik ga zo uitzoeken hoe laat ik er kan zijn, want ik moet eerst nog met mijn zoontje naar de kapper.

Het is in ieder geval goed te bereiken met het ov, de bus stopt bijna voor de deur. Ik ben er eerder geweest, hele leuke kleinschalige sauna.

Offline
Berichten: 116

Ik heb ook een grijze badjas, ik ben niet zo groot, kort haar en ik kom met een vriendin met een surinaams uiterlijk. En ik heb wel twee borsten (een met prothese) en maar één tepel. :-)

Ben benieuwd of we elkaar zien, ik ga om half 8.

Offline
Berichten: 873

Het leek mij ook leuk, maar te onhandig met werk te combineren. Veel plezier!

Offline
Berichten: 4231

Echt des amazones die omschrijvingen :)

Voor mij is het wat ver voor een avond en ik ben geen die hard saunafan, maar veel plezier dames!

Offline
Berichten: 193

Nou het was heel erg leuk! Ik heb Maria81 niet gezien, maar wel met anderen gepraat. Je kon smoothies maken, nagels laten lakken, gratis naar klankschalen of rasul sessies... Er waren make-up workshops en ook opgietingen (dat vind ik altijd lekker).

Volgens mij was de avond goed bezocht en had iedereen het gezellig. Ik moet denk ik nog wel even moed verzamelen voor ik met 1 borst naar de gewone sauna durf, maar dit was wel een goede eerste stap :).

Hoe heb jij het gehad Maria81?

Jammer Ridoux... Maar ik snap het wel want als ik de volgende dag zou moeten werken, zou ik echt niet gaan!

Offline
Berichten: 396

Elkaar niet gezien :roll:
Waarom hebben jullie dan geen 06 nummers met elkaar uitgewisseld ? Jammer hoor.

Wij zijn heel veel in die sauna geweest en hij ligt prachtig in de natuur.
Je kan gewoon buiten wat zitten drinken omdat er straalkachels hangen.

Offline
Berichten: 116

Het was heerlijk in de sauna, ik heb meegedaan aan de rasul workshop. Lekker smeren met klei :-). Wij waren alleen wat laat en konden zo maar met één workshop meedoen. Ik weet ook niet of ik snel naar een 'gewone' sauna zou gaan, maar ik vond het wel weer heel fijn. Wel veel te laat naar bed, en ook veel te laat op m'n werk :-).

En ja, stom dat we niets hebben afgesproken, ik vond dat denk ik net iets te spannend...

Offline
Berichten: 873

Fijn dat het zo'n succes was! Wellicht komt er een vervolg, kan ik kijken of ik dan ook kan gaan. Werk de volgende ochtend was niet zo'n probleem, maar ik was op de avond zelf gewoon nog bezig. 's Ochtends opstaan is sowieso altijd lastig voor mij. ;-)