Amazone vakantie-goedkope uitvoering

46 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 13
Amazone vakantie-goedkope uitvoering

Hallo lieve dames,

Ik zat zomaar eens weg te dommelen op de bank denkend aan al jullie stoere meiden/vrouwen en dames. Ik ben jullie allemaal erg dankbaar om deel uit te mogen maken van deze speciale site. Voor mij doet het goed de ervaringen van anderen te lezen, dat het niet erg is af en toe te mopperen, dat je soms helemaal verkeerd begrepen wordt, dat je er geen zin in heb eens tempel op je voorhoofd te krijgen, dat je best mag toegeven als je nog steeds pijn hebt etc etc.
Wat kan ik jullie teruggeven? Dusssssssssssssssssss, heb ik besloten dat ik jullie uit wil nodigen voor een vakantie hier bij mij in huis. Ik woon in Fuerteventura (canarisch eiland), waar het nu 24 graden is. Ik heb een kleine woning, maar groot genoeg om dicht bij het strand te zijn, dicht bij kleine SPA´s, barbecue s te hebben in de tuin en s avonds kunnen jullie van shows genieten in de dichtbijgelegen hotels.
Eén belangrijk ding wel. Ik heb wel een hond en een kat :lol: :lol: (dus allergie-pilletjes moeten mee) Bedden heb ik voor 3 man (ik kan alweer op de bank :) , maar ik kan uiteraard ook matrassen regelen. Begrijp wel, dit is een aanbod uit een goed hart, ik heb geen megapaleis, eerder een luciferdooshuisje ;) , maar wel met tuin IN DE ZON. Ik weet zelf hoe duur vakanties zijn. En ik neem aan dat niet iedereen van jullie even rijk is. Met Rayanair kun je vliegen vanaf 120€ heen en terug vanaf Dusseldorf Weeze of Charleroi. Hier kopen we de boodschappen voor het avondeten en klaar is kees. Je kunt hier uuuuuuren wandelen zonder 1 mens tegen te komen, het is echt het eiland voor het opladen van batterijen. Mochten er nou heel veel willen komen, het huis naast mij staat leeg, ik kan met de huurbaas vast wel regelen dat we dat voor een prikkie erbij mogen huren.

Jullie laten het maar weten. Maar een ieder van jullie die alles een beetje beu is en niks anders wil dan geen gezanik aan haar hoofd en lekker aan het strand liggen, of lekker wandelen, laat het elkaar (en mij) weten, dan kunnen we er een té gekke Amazone vakantie van maken.

Dikke smakkerd op jullie voorhoofdjes,

Jiska

Offline
Berichten: 846

Och Reina wat een ontzettend lief aanbod! Ik zit met tranen in mijn ogen!!! Wat zijn we toch gek met elkaar hier hè? Wat een geweldig forum is dit toch!!!!!!

Ik zal geen gebruik maken van je aanbod. En daar mag je heeeeeel blij om zijn :lol: :lol: :lol: ik heb 4 pubers mét aanhang die nog steeds graag meegaan met ons op vakantie. Dus dan zou het dak van je huisje af moeten :lol: :lol:

Je bent een échte schat!!!! [kiss]

Offline
Berichten: 375

Wow! Wat een geweldig aanbod!!

afbeelding van Anoniem123
Offline
Berichten: 4231

Jeetje, wat ontzettend lief.... Wat lijkt me dat heerlijk even in de zon.....

Offline
Berichten: 239

:D Ik vind het ook geweldig lief! Ik ben kapster, zal ik je haar dan doen? 8)

Offline
Berichten: 350

Wat een lief en bijzonder gebaar!!

ien
afbeelding van ien
Berichten: 269

wauw wat heerlijk zal dat zijn zeg!!
wat een superaanbod, en wat moet het gezellig zijn met de meiden dan ..

Offline
Berichten: 121

Oh wat ontzettend lief..wat lief Reina, uit een goed hart, die heb je zeker, er is vast wel iemand die zou willen, ik zou ook wel heel eventjes die heerlijke warme zon willen voelen......

afbeelding van gipsy
Offline
Berichten: 109

Alleen het gebaar is al zo warm 8) ....... het is vast heerlijk om een paar dagen bij jou te logeren :D .

Offline
Berichten: 2277

... en Fuerteventura is een geweldig eiland!

Offline
Berichten: 45

Wat ontzettend lief!
Er zitten toch kanjers bij de Amazones.

Offline
Berichten: 439

Dina schreef:
Wat ontzettend lief!
Er zitten toch kanjers bij de Amazones.

EENS!!!

Maar zijn er ook kanjers die hier JA tegen durven te zeggen, omdat ze het hebben verdiend, er keihard aan toe zijn en zich anders nooit een Canarisch Eiland zouden kunnen veroorloven, laat staan in hun eentje (lekker zonder partner, zonder kids, gewoon helemaal alleen opladen voor jezelf!)?
Het is natuurlijk erg not done in de Nederlands Calvinistische cultuur maar daar mag je voor een weekje bést lak aan hebben...

Ik heb het te goed om hiervan gebruik te maken, maar ik vind het echt een geweldig aanbod!
Gebruik het! En heb het allemaal, samen met Reina, onwijs leuk!

Offline
Berichten: 1446

Ik vind het een geweldig lief aanbod! En zou er ook zeker ja tegen durven zeggen, ware het niet dat ik momenteel niet eens de financiële middelen heb om een ticket te betalen. Maar anders, een weekje in de zon voor mezelf, heerlijk!

Offline
Berichten: 362

Oh Reina wat harstikke lief van je!! Ik heb helaas een man met vliegangst. Wat een mooi initiatief voor de Amazones. Ik hoop dat je straks geen fysiotherapie nodig hebt omdat je altijd maar op de bank moet slapen :mrgreen: xfozzybear

afbeelding van Aagje
Offline
Berichten: 232

Geweldig, zo'n bijzondere geste! Maakt me warm van binnen.

Offline
Berichten: 2277

fozzybear schreef:
Ik heb helaas een man met vliegangst.

Laat je die toch lekker thuis? :wink:

Offline
Berichten: 362

=D> ik ga dit jaar al een keer zonder mijn man, misschien zelfs twee keer. Maar er zijn vast meiden die graag gebruik maken van het lieve aanbod.

Offline
Berichten: 365

Reina wat lief van je zeg!
Het klinkt ook heel verleidelijk.. maar als er amazones zijn midden in of net na de behandelstress dan gaan die wat mij betreft voor.
Maar mocht er nog een plaatsje over blijven dan wil ik na mijn recente scheidingstress wel.

Offline
Berichten: 362

[troost] Peetie! Na zo' heftige tijd zou het vast heerlijk zijn toch? Ik gun het je van harte laat het voorjaarszonnetje je weer even oppeppen xxfozzy

Offline
Berichten: 13

Yihooooooooooooooo sorry ladies, ik was aan het werken en dus heb ik nog niet gereageerd. Wat een leuke reacties!!!! Niet alleen zeggen dat het leuk is, gewoon doen!!! Een ieder van jullie heeft heeft gewoon recht op zon, zee en strand. Voor de dames die wel geld hebben, geen zorgen, toevallig ben ik onderdirectrice van een 4 strerren hotel, dus ik kan ook korting regelen in het hotel :)

Voor alle anderen, de mooiste herinneringen kosten geen geld, soms maar weinig geld. Ik zat te denken aan de maand oktober. Dan is het in Nederland weer ijselijk koud en is het eiland op haar mooiste. Geen stevige wind, heldere hemel, duizenden heldere sterren. Ik heb net gekeken op de website van Ryan air (geen reclame hoor) (Maar wel duizend keer goedkoper dan de rest) Er is een vlucht op 3 oktober vanaf charleroi brussel voor 50.99€ en terug op 7 okt voor 50.99€ of 10 okt. voor 65.99€ Dat komt op 157.62€ maar dat is met 10kg bagage. Geen zorgen ook hier, ik heb kleding in de kast van maat 36 tot 46 hahahahhaa. En bovendien laten mijn vrienden en familie hier altijd alle zonnebrandcreme´s etc. dus dat heb ik allemaal in overvloed, dito als grote handdoeken.

Voor diegene die liever wind hebben, moeten we kijken voor een andere maand. Maar ik denk dat als we oktober nemen iedereen iets heeft om echt naar uit te kijken, en eventueel nog tijd heeft om een beetje te sparen ;) Ik ben niet rijk maar ik kan me heus wel wat veroorloven zodat het voor jullie niet ´duur´ wordt. Nou, bestel bij Dees een mooi badpak en boeken die handel dames!!!!!!
(en ja, een kapster is ALTIJD welkom uiteraard!!!!!)

Offline
Berichten: 454

Oooh te gek. Ik ga vrij vragen op mijn werk. Vier ik gezellig mijn verjaardag bij jou!! Maar ik heb ook wel een beetje wat Peetie heeft, behandelingen liggen achter mij... zou het wel heerlijk vinden. Oppas voor mijn dochter is al rond:) Zullen we dan gaan Peetie?

Offline
Berichten: 1446

Ik moet echt eerst werk hebben om een ticket te kunnen betalen, maar het lijkt me echt helemaal heerlijk.

Offline
Berichten: 365

Reina hoe is het eiland bijvoorbeeld eind mei? 23-30 mei.
Ik vind het lastig om nu voor oktober te boeken omdat ik dan vlak voor optredens sta met mijn zanggroep.
En eind mei zag ik een retour voor 130 euro p.p. óók niet verkeerd..

afbeelding van Kaat
Berichten: 141

Wat een gaaf en lief aanbod Reina!! Wat lijkt me dat heerlijk, een weekje in de zon mét een stel amazones! Maar helaas, ik heb de bestralingen nog voor de boeg en na de zomervakantie zal ik ws starten met Herstel & balans en daar ben ik in oktober dan nog niet mee klaar.
X

Offline
Berichten: 454

Ik heb net je aanbod aan mijn lieve moeder voorgelezen. Zaten we samen met tranen in onze ogen. Het is echt ongelooflijk lief dat je zo iets aanbiedt.

Offline
Berichten: 13

@Tik, heb je vrij gekregen van je baas???!!! @ Peetie, het weer is hier ALTIJD mooi, maar er staat wel altijd een tikkeltje wind. Dat kan in het hoogseizoen aanvoelen als een echte goede peeling op het strand :) Jullie mogen ook gespreid komen hoor, iedereen is ALTIJD welkom. Ik geloof alleen dat weet 30 en 31 niet kan, want dan komt de familie over de vloer. En ik weet niet of ik in mei vrij kan krijgen Peet, maar dat is geen probleem hoor scheet. Ik krijg vast wel een dag extra vrij om jullie het eiland te laten zien. Ik geef gewoon de kopie van de sleutel van het huis en dan trek je je plan toch gewoon!?
Meisjes die niet veel schrijven op de site, maar wel interesse hebben, gewoon toegeven hoor. Ik ben hier ook vrij nieuw, en ik ken ook niemand persoonlijk. Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ennuh.....hebben we niet altijd geleerd dat na regen zonneschijn komt??!!! Yihoooooooooooooo zoek die zonneschijn dan op!! Jullie hebben het verdiend!! IEDEREEN, voor, na, tijdens...........operaties, chemo, bestraling etc.

Offline
Berichten: 13

weet 30 en 31 moet dus WEEK 30 en 31 zijn........

afbeelding van daantje06
Berichten: 77

@ Reina
Wat lijkt me dat gaaf, om even met mijn man toch nog een soort van huwelijksreis te maken. Ik ga er wel even serieus over na denken. Vooral nu ik voor de 2de keer in de molen zit.
Liefs

mv3
Offline
Berichten: 107

Wauw Reina.... Ben dr gewoon stil van (en geloof me, dat gebeurt me niet vaak...)
Wat zou het heerlijk zijn om even er tussen uit te kunnen.... De zon te voelen aan het strand....
Ik ga serieus nadenken over oktober..... (ben niet zo'n held in alleen op vakantie...)
Liefs!

Offline
Berichten: 53

Lieve Reina,

Wat een súpermooi aanbod [kiss] .... Ook ik zit met tranen in de ogen je woorden te lezen.... Misschien gaat het me lukken om in oktober een weekje/10 dagen of zo naar je toe te komen. Zal hard moeten sparen maar wie weet gaat dat lukken.....

MV3 ik ben ook geen held in alleen op vakantie te gaan. Kunnen we iets afspreken???

Fijn weekend en lieve groet,

Sylvia

Offline
Berichten: 121

Lieve Reina
Wat veel reactie's!! Het is ook zo ontzettend lief van jouw. Ik heb al een hele grote reis geboekt, misschien weet je dit al, maar mijn wens is nog samen met mijn man en kids naar nieuw zeeland te gaan, naar zijn zus,man en 2 kindjes..ik heb geld kunnen lenen en heb geboekt, we gaan in december!
Maar wie weet volgend jaar, als je aanbod dan ook geld?
Dag lieve "reisburoReina"
xx Gea, fijn weekend!

Offline
Berichten: 13

Pssst ik ben het, Reina. Mijn log in wil niet lukken vanavond!!

@ MV3 en Sylvia, keigezellig, moeten jullie doen!! Dan maken we er een iniemini Amazone vakantie van!! Volgens mij ben ik de eerste twee weken van oktober helemaal VRIJJJJJJJ!!! Vakantieman gezellig he!!!??

@Tika, heb je je baas al zover gekregen, of zal ik hem even boos opbellen :)

Dikke smakkerdddd en warme knuffel!!! :lol: :lol:

Offline
Berichten: 1161

Reina, even uitloggen en opnieuw inloggen wil ooit wel helpen.

Offline
Berichten: 13

Weet ik, maar dat heb ik opgegeven na 9 intenties :) Morgen weer een nieuwe dag, dan wil het vast wel lukken!! :mrgreen:

Offline
Berichten: 4231

Dit modje heeft een toverstafje dat zo je naam erbij tovert ;-)

Offline
Berichten: 163

Wat een mooi warm gebaar!
Ik hoop dat er Amazones JA durven zeggen en gaan.........

afbeelding van Greta
Offline
Berichten: 344

Ontzettend lief van je !!

afbeelding van admin
Offline
Berichten: 4387

Nou het lijkt met wel heerlijk hoor!! Weekje in oktober. Ik ben vrij... wie volgt? Wel zo leuk om even samen wat af te spreken, ben niet zo een reiziger in mijn uppie..... Reina zie je het allemaal nog zitten......

Offline
Berichten: 7

Zo, dat is een binnenkomer ik hoop dan ook dat er een aantal heen gaan.
Super

KOKO

Offline
Berichten: 22

Wauw, wat een fantastisch aanbod! Lijkt me super. hoor hopelijk volgende week wanneer ik ongeveer mijn reconstructie met expander in mn agenda mag zetten.

Toevallig gaan we donderdag lekker naar barcelona. Ben er wel weer heel erg aan toe. Mijn eerste vliegreis!! Met vliegangst, maar goed, als je dit allemaal overleeft kunnen we dat ook wel handelen zeker?

Als het me lukt zonder de bus terug van barcelona naar huis te komen lijkt t Me hardstikke leuk op je aanbod in te gaan! Gewoon doen, waarom niet!! :-)

Offline
Berichten: 7

:-w Zijn er dames die in oktober willen gaan?

Ik zou graag een paar dagen willen gaan alhoewel vliegen niet mijn grootste hobby is.
Voor het goede doel zal ik maar zeggen. haha

ien
afbeelding van ien
Berichten: 269

ik wil ook heeeeeeeeel graag, maar ik kan niet zo lang zonder mijn kids
het is ook mooi om over te fantaseren hoor

afbeelding van admin
Offline
Berichten: 4387

Nou ik heb het toch wel ergens in mijn hoofd gedachten hoor; vrij vragen is gebeurd, oppas is no problemo.. haakt er iemand aan? wel heel leuk!

afbeelding van daantje06
Berichten: 77

Ik vind het heel lastig, het lijkt me geweldig.
Maar Mannetje heeft het ook nodig, na het nieuws van de afgelopen tijd, en ik weet niet hoe het in oktober is.
XXX

Offline
Berichten: 454

Daantje dat is ook zo. Lijkt me ook moeilijk om een beslissing te nemen hierover. Kan me voorstellen dat je ook graag samen met je mannetje wilt zijn.

Offline
Berichten: 454

Nirvana schreef:
:-w Zijn er dames die in oktober willen gaan?

Ik zou graag een paar dagen willen gaan alhoewel vliegen niet mijn grootste hobby is.
Voor het goede doel zal ik maar zeggen. haha

nou dat is dan wel de goede maand nietwaar. Na de zomer en voor de winterdepressie