Zondag 7 april: Mooi op de foto bij de Amazone–Fotoshoot!

30 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 250
Zondag 7 april: Mooi op de foto bij de Amazone–Fotoshoot!


Wil je mooi op de foto, alleen of met je partner, je kinderen of je zus? Ik organiseer een Amazone Fotoshoot! Voor een mooie portretfoto, een gezinsfoto, een Facebook foto, leuk voor jezelf of bijv. als cadeau voor opa-oma, Vaderdag! Mijn vriendin werkt al jaren als fotografe en heeft veel ervaring in studiofotografie/schoolfotografie/fotografie van mensen met een beperking/ honden&paardenfotografie (niet dat je je paard kunt meenemen :wink: )

Je kunt je veilig voelen om op de foto te gaan; ik zorg ervoor dat je in een aparte ruimte op de foto kunt. Het is redelijk kort dag om een locatie elders te regelen dus daarom doe ik het bij mij (in de buurt)

Wat
Amazone-Fotoshoot

Wanneer
zondag 7 april 2013

Hoe laat
van 13.00 uur en 16.00 uur

Waar
Op korte loopafstand van station in omgeving Zaanstad (bij aanmelding ontvang je per PB het adres)

Kosten Amazones
De normale opnamekosten van € 25,00 zijn gratis.
Amazones en hun gezin betalen €5,00 totaal. Daarvoor krijgen zij een fotoshoot (portret/gezin) en 1 digitale foto van 10-15 cm per gezin. Komen er, buiten je gezin om, mensen mee (vriendinnen, familie, etc.) dan betalen zij €10,00 euro pp. en krijgen daarvoor ook 1 digitale foto van 10-15 cm. En ik zorg natuurlijk voor koffie/thee en wat lekkers.

In de webwinkel kunnen de andere foto’s in kleur/zwart-wit/sepia en vergrotingen/canvasdoeken besteld worden. Voorbeeld: een vergroting van 20-30 cm kost 10.00 euro (exc. verzendkosten)

Wil je je aanmelden, stuur mij dan een PB! Voor vragen of opmerkingen kun je mij ook altijd PB-en.

Liefs Mariska

PS: Als er te weinig aanmeldingen zijn, vanwege de te korte termijn, dan kunnen we het verschuiven naar 2 juni. (eventueel in omgeving Utrecht als iemand een ruimte tot haar beschikking heeft)

Offline
Berichten: 565

Hoi Mara, ik had het al eerder gelezen, maar heb die middag helaas andere verplichtingen.
Erg leuk dat jij en je vriendin dit aanbieden !

afbeelding van nana
Berichten: 357

Hoi Mara, ik dacht dat ik al eerder gereageerd had hier mar zie mijn reactie niet staan...helaas kan ik die dag ook niet ivm andere verplichtingen. Wens jullie een mooie dag toe!

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Ik had de hele oproep gemist :oops: . Het lijkt mij erg leuk, maar ik zou graag met vriend&kind op de foto (en die mannen willen meestal niet :-w ). Ik ga even navragen of ik ze meekrijg.

Offline
Berichten: 250

Haha, misschien als je zegt dat je zoontje dan heeeel veel molens kan bezichtigen? Het eerste AH winkeltje, Verkade museum, kaasboerderij, een wandeling door een prachtige polder? Maak je er meteen een toeristisch dagje van!
Misschien zijn andere Amazones er dan ook warm voor te krijgen?

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Ik meld me aan. Heb vriend overgehaald en kind moet mee. @Mara, je foto speelt ook mee, het is toch wel mooi aan de Zaan! (En ik hoop dat het volgende week beter weer is, want hier ligt nu een laagje sneeuw).

Offline
Berichten: 250

:D Wat gezellig Maisa! Het is inderdaad mooi, prachtig industrieel erfgoed. Hopelijk is het lekkerder weer, ik ben er helemaal klaar mee, het sneeuwt hier op dit moment ook!

afbeelding van juffie30
Offline
Berichten: 5

Wat gaaaaaaf!
Ik durf de afgelopen maanden niet op de foto. Maar dit voelt zo goed!

Offline
Berichten: 250

Je bent welkom hoor Juffie!

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Leuk om je bij de fotoshoot te ontmoeten, Juffie30!

afbeelding van bolmieke
Offline
Berichten: 50

Het lijkt mij wel leuk om met mijn honden te komen!
Dames die nog twijfelen maak er gewoon een leuk dagje Zaanstreek van. De Zaanse Schans is al genoemd (zeker een bezoek waard). Het centrum van Zaandam ondergaat momenteel een metamorfose waar veel Oosterse toeristen een tussenstop voor maken. Ja het is misschien kitsch maar wel grappig om te zien. Klein maar fijn is het Czaar Peterhuisje en leuke horeca op de Dam van Zaandam.

Offline
Berichten: 250

Kitsch ...valt best mee hoor, ahummm :-w haha maar wel een bezienswaardigheid! (en een hotel)

Leuk Bolmieke dat je komt!

Offline
Berichten: 73

Gaat het door? Ik wil graag maar moet man even overtuigen #-o

Offline
Berichten: 250

Ja hoor, bien, gewoon je man even overtuigen!

Offline
Berichten: 250

Bien en Juffie30, er is nog plaats hoor! Het is lekker rustig en de koffie staat klaar!
En natuurlijk zijn andere Amazones ook nog van harte welkom

liefs Mara

Offline
Berichten: 73

Ik wil mij ook aanmelden met hele gezin (mits ze allemaal beter zijn want mijn dochters zijn aan het kwakkelen). Kan ik mij ook op deze wijze aanmelden?

Offline
Berichten: 250

Natuurlijk Bien! Ik stuur je even een PB met mijn gegevens. hopen dat je dochters opknappen!

Gezellig, hoor, het wordt steeds drukker! :D

Offline
Berichten: 873

Hoi Mara,
ik vind het een heel leuk initiatief. Ben er alleen niet bij. Misschien een volgende keer, als je het nog een keer organiseert. :)
Groetjes,
Ridoux

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Bien, wat leuk!
Ridoux, jammer, ik had je graag ontmoet! Misschien een andere keer, ik hoop dat er een andere gelegenheid komt.

Offline
Berichten: 250

jammer Ridoux! Tuurlijk kunnen we het nog een keer herhalen! misschien heeft iemand een ruimte in omgeving Utrecht, lekker centraal? En dan in augustus of zo dan is iedereen nog lekker door de zon gekleurd!

Voor de anderen; tot morgen!

Ik duik nu de keuken in om de pompoensoep te maken!

Offline
Berichten: 617

Allemaal heel veel plezier morgen het beloofd een mooie dag te worden.

Offline
Berichten: 250

Leuk jullie ontmoet te hebben, Bolmieke, Bien en Maisa!
Ik wens jullie mooie foto's toe!

Liefs van mij en ook namens mijn vriendin!

Mara

Offline
Berichten: 2277

Ik heb vandaag aan jullie gedacht, was het een leuke shoot?

Offline
Berichten: 73

Ik vond het ook leuk en bedankt voor je gastvrijheid Mara en je vriendin voor al haar moeite. Wij zijn benieuwd naar het resultaat!!!

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Ook ik wil Mara heel erg bedanken voor haar gastvrijheid. De fotografe was erg goed (ook met een peuterpuber!). Wij zijn met zijn drieën op de foto geweest en toen onze zoon (onverwacht :-w ) goed meewerkte is hij ook nog alleen op de foto geweest. Ik heb de foto's snel op de camera gezien en volgens mij zaten er hele goeie tussen, maar we wilden niet het hele schema verstoren :-w .

Bien was na ons, die heb ik nog even gesproken en toen we weggingen zag ik Bolmieke nog (die ik al jaaaaaaaaaaaaaaaaren via internet ken, maar nog nooit had gezien!).

Mara, we gingen nog op familiebezoek, maar de Zaanstreek zag er schitterend uit in de lentezon en we komen er zeker nog een keer terug om molens te kijken.

Ik vond het een heel ontspannen manier om (met gezin) op de foto te gaan. We hebben eerder een sessie bij een fotograaf in een studio gedaan, maar dat was (voor mij) best beladen. Ik heb uitzaaiingen en dacht bij het fotograferen toch vaak 'zijn dit de laatste foto's met haar?' en 'zal mijn zoon zich mij later herinneren in deze kleren?'. Deze fotoshoot had ik pas laat gezien, ik was er niet nerveus voor, Mara kende ik al en de fotografe was zo leuk :D . Als er nog een nieuwe meeting komt, kan ik dit echt aanbevelen. Het is leuk [bigsmile]

Offline
Berichten: 250

Heel bijzonder dat ik jou al zo lang ken, Maisa, we zien elkaar niet veel maar het voelt heel vertrouwd [kiss]
Haha, (peuter)pubers genoeg ervaring mee, wat een heerlijk schatje!

Wel eerst bij ons aankomen als je gaat Schanswandelen hoor, dan lopen we gezellig mee, hapje, drankje...

liefs Mara

afbeelding van bolmieke
Offline
Berichten: 50

De fotografe was ook goed met mijn corgi die het allemaal nogal spannend vond. Hij vond iedereen heel erg lief en nu is hij hondsmoe. Ik vond het ook spannend en wat ik op het scherm van de camera zag was helemaal super. Thuis ben ik degene die altijd de foto's maak en ik vind het gewoon erg leuk om een mooie foto van mijzelf te hebben. Zeker in combinatie met mijn oudste hond die zo belangrijk was ten tijde van mijn borstkanker.

Ik vond het ook leuk om Maisa te zien die ik ook alleen via internet kende. Ook nog gezellig gekletst met Mara. Meiden heel erg bedankt dat jullie dit georganiseerd hebben en ik kijk heel erg uit naar de foto's!!!

afbeelding van Maisa
Berichten: 3771

Wow, de foto's staan online! Ze zijn heel mooi geworden :D . We gaan vanavond eens rustig kijken en dan beslissen welke we graag willen hebben.

Mara, nogmaals bedankt voor het regelen =D>

Offline
Berichten: 250

geen dank, veel plezier met uitzoeken!

Offline
Berichten: 73

Bij ons zijn ze ook prachtig!!!!!