Jonge Blom of niet :)

5 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 1
Jonge Blom of niet :)

Hoi,

In het verpleegtehuis waar ik 3 maanden voor oncologische revalidatie was ik met 45 de jongste blom, maar hier zeker niet met 45.

Moeder van 2, getrouwd en volgens de zorgverleners te jong om borstkanker te hebben (ER + PR - HER 2 ossaal gemetastaseerd mamacarcinoom) in het kort. Het hele verhaal staat bij mijn profiel van hoe en wat. Na een roerige periode kom ik pas eigenlijk sinds juni aan verwerking toe en dus ook sta ik nu open voor lotgenotencontact. Iedereen zijn eigen proces niet waar?

afbeelding van Ikbenzobang123
Offline
Berichten: 31

Ik heb je verhaal gelezen, wat ontzettend zwaar en verdrietig. Ook hoe lang je er mee hebt rondgelopen. Welkom in ieder geval!

Offline
Berichten: 518

Welkom Zilven.... wat een verhaal. Ongelofelijk. 

Inderdaad "in het wild" kom je niet zo vaak jonge vrouwen met borstkanker tegen, maar er zijn er -helaas- heel veel. Wat fijn dat je zo goed op de behandelingen hebt gereageerd, dat geeft perspectief. Ik hoop dat je nu een beetje aan de verwerking toekomt. 

Offline
Berichten: 935

Jee, Zilven, dat is inderdaad niet het gebruikelijke pad dat tot diagnose borstkanker leidt. Wat een heftig jaar is het voor jou geweest, of eigenlijk jaren. Welkom op dit forum, hoop dat we jou kunnen helpen met de verwerking.

Offline
Berichten: 4292

welkom hier, geen jonge blom bij de amazones. Ik was (25 jaar geleden!) 34 en later nog een keer met 42. Sinds 5 jaar heb ik net als jij uitzaaiingen. Slaat de immunotherapie goed aan? Heftig dat je in revalidatie moest? hoe kwam dat zo?