Subito studie

5 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Femme
Offline
Berichten: 5
Subito studie

Hoi, ik ben Ellen  58 jaar en ben in januari 2020 gediagnosticeerd met triple neg.

Ik ben aangemeld voor de subito studie omdat ik in stadium 3 zit, hrd wordt nog bepaald.

Ik ben op zoek naar ervaringsverhalen omdat ik het een moeilijke keuze vind vooral de tak van de 2xzware chemo kuur lijkt mij zwaar..

Liefs Ellen

Offline
Berichten: 4268

Femme, het is wel heel relevant om de kanker meteen heel hard aan te pakken. Triple negatief is nu één keer niet echt vriendelijk. Het voordeel is dat als de chemo goed aanslaat dat dan je kans op een goede toekomst aanmerkelijk groter wordt. Ik heb geen ervaring met de SUBITO. Wel ben ik vrij gevoelig voor chemo en dat betekende dat ik er veel last van had. Toch ben ik na chemobehandelingen wel weer goed hersteld, in de zin van dat ik mijn energie weer terug kreeg. Het moeilijke is dat je niet weet hoe het bij jou zal gaan. Hoe je lichaam reageert is echt een 'verrassing'. Laat het maar gewoon over je heen komen en vraag alle hulp en medicatie die nodig is om het draaglijk te houden. Misschien doe je het wel heel gemakkelijk? Alles kan. Ik hoop dat er nog iemand reageert die wel ervaring met de SUBITO studie heeft.

afbeelding van Femme
Offline
Berichten: 5

Dankjewel voor je reactie, ja het blijft afwachten hoe je reageert op de chemo.

Ik ga alle info verzamelen en kan nog een onafhankelijke arts bellen, hopelijk kom ik dan tot de juiste beslissing.

Liefs

afbeelding van Ikbenzobang123
Offline
Berichten: 31

Hoi Ellen,

Ik lees met je mee. Ik heb dezelfde diagnose,alleen weet ik nog niet of ik het brca gen in mij draag en het hrd weet ik ook nog niet.

Ik heb in de blogs wel een aantal ervaringsverhalen gelezen. Een stuk of 3. 

Moeilijke keuzes hè....

afbeelding van Femme
Offline
Berichten: 5

Ik heb vanmorgen een nieuwe punctie laten doen omdat er te weinig materiaal was om het HRD te kunnen bepalen. Ik heb besloten om wel mee te doen aan de studie als ik hrd blijk te hebben. Ik heb veel verschillende mensen gesproken met kennis en ook een patient met ervaring, veel info verzameld. Zo  heb ik mijn keuze gemaakt.