Gratis paardencoachsessie nabij Deventer

3 berichten / 0 nieuw
afbeelding van HesterDraaijer
Offline
Berichten: 2
Gratis paardencoachsessie nabij Deventer

Hallo mooie, bijzondere en sterke vrouwen.

Ik begin eerst te vertellen dat ik geen lotgenoot ben maar wel een jonge vrouw die vanuit haar hart heel graag anderen wil helpen om hun leven een stukje mooier, beter of dragelijker te maken.  Dat is waar ik goed in ben en energie van krijg. Eind 2018 heb ik daarom mijn bedrijf ZorgPaard opgericht met als doel de kwaliteit van leven van volwassen en ouderen met een ingrijpende (chronische) ziekte te verbeteren. Dit doe ik door deze mensen te begeleiden met mijn paarden. Paarden communiceren op niveau van gevoel en energie en voelen precies aan wat er bij jou speelt. Dit geven ze weer door o.a te spiegelen. Ze zijn daarnaast in staat spanningen over te nemen en af te laten vloeien. Zonder grote praatsessies kan je hierdoor toch aan thema's werken die bij jou spelen. Dit kan helpen bij bijvoorbeeld:
- verwerking
- acceptatie
- hoe om te gaan met jouw situatie
- maken van keuzes vanuit je hart
- verduidelijken of verbeteren van relaties met mensen in jouw omgeving
- even helemaal jezelf kunnen zijn. Alles mag en niks moet. Geen oordeel en eigen regie
- even ontspannen en afleiding van de ziekte

Door aan deze thema's te werken, spanning los te laten en de liefde van paarden te ontvangen kan jouw leven een beetje dragelijker of beter worden, al is het maar een stukje. Want ik besef natuurlijk ook wel dat ik het feit dat jij deze ziekte hebt niet kan veranderen. 

Heel graag wil ik verder onderzoeken hoe ik jullie nog meer kan helpen. Vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige weet ik welke thema's kunnen spelen en waar de behoeftes aan begeleiding kunnen liggen. Maar omdat ik geen ervaringsdeskundige ben wil ik heel graag nog meer onderzoeken waar jullie behoeftes liggen. Welke hulp krijg je al en wat mis je nog? Hoe ervaar jij een sessie paardencoaching? Welke aanvullingen kan ik brengen om jullie nog beter te kunnen helpen? 
Via internet kwam in aanraking met deze mooie site en in overleg met BVN plaats ik deze oproep. 

 

Ben jij geïnteresseerd in wat paarden voor jou kunnen betekenen bij het omgaan met jouw ziekte? Dan ben je welkom om bij mij in schalkhaar (bij Deventer) om een gratis coachsessie met paarden te volgen.  Wanneer gewenst kan je ook vervolgsessies volgen (uiteraard ook kosteloos). 
Graag hoor ik dan van jou wat dit voor jou gedaan heeft en of dit een aanvulling is geweest op de begeleiding die je al krijgt. En wat jij nog mist en ik dus kan verbeteren. 

 

Ik sta er ook voor open om een groep te ontvangen bij mij thuis. Jullie kunnen bijvoorbeeld als lotgenoten een bijeenkomst bij mij houden en daarnaast een sessie paardencoaching volgen. Ik zorg dan uiteraard voor drankjes en hapjes zodat jullie een fijne middag of ochtend kunnen hebben. 

 

Voel je daarnaast vrij om mij via de mail of via dit forum aan te geven of jij denkt dat het werken met paarden een waardevolle aanvulling op de begeleiding is rondom jouw ziekte. Of om aan te geven welke hulp of begeleiding jij momenteel mist zodat ik dit wellicht kan toevoegen aan mijn hulpverlening. 

 

 

 

Hartelijke groet,

 

Hester

Offline
Berichten: 518

Hoi Hester,

Wat interessant! En wat mooi dat je je kennis belangeloos wil aanbieden aan onze forumleden. Ik zie dat ik over de plaats heb heengelezen.... sorry het was nog vroeg! Voor mij is het iets te ver weg, anders zou ik graag meedoen. 

Hartelijke groet,

Linda

afbeelding van HesterDraaijer
Offline
Berichten: 2

Dag Linda,

Leuk om te lezen dat je mijn werk interessant vindt! Ik hoop dat er nog meer geïnteresseerden zijn en ik een waardevolle bijdrage kan leveren. 

 

Hartelijke groet 

Hester