Retraite voor jongvolwassenen

4 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 1
Retraite voor jongvolwassenen

Retraite voor jongvolwassenen  12 – 15 oktober 2018

Je bent in de bloei van je leven, volop bezig met LEVEN, en dan trekt de diagnose kanker plots aan de handrem. Je leven staat op zijn kop, er komt zoveel op je af en vaak is er weinig tijd voor contact met jezelf. Op een bepaald moment zul je je leven weer langzaam proberen op te pakken.  Dat is niet altijd even makkelijk. Om je heen leven je leeftijdgenoten op volle toeren door en ben je veelal omringd door oudere medepatiënten. Ook kunnen er bijvoorbeeld vragen opkomen over wat nou echt belangrijk is in jouw leven en wie jij bent als persoon.

Naast deze levensvragen, kunnen ook slaapproblemen, pijn, vermoeidheid, stresssymptomen, angst en zorgen over de toekomst thema's zijn waar je tegenaan loopt.

Het kan dan helpen om een paar dagen ruimte te nemen voor jezelf en met aandacht stil te staan bij hoe het met je is, en wat je verlangt in deze tijd van leven. 

In een prachtig oud landschap, op een plek waar warmte, zorg en verstilling centraal staan, kom je tot rust en word je uitgenodigd om met aandacht letterlijk en figuurlijk stil te staan bij wat de diagnose kanker in jouw leven betekent. Je krijgt de mogelijkheid actief ruimte te maken voor wie je nog meer bent dan je ziekte, voor wat je nodig hebt om met hernieuwde energie verder te gaan met je leven. En natuurlijk ontmoet je er andere jonge mensen die weten wat jij doormaakt, waarmee je samen op zoek kunt gaan naar jouw richting in dit leven.

 

Een retraite op de Hof van Kairos: meditatie - en aandachtoefeningen, op jezelf zijn, wandelingen door de natuur, uitwisseling met anderen, zorg voor het lichaam in de vorm van massages en lekker eten: ze helpen je om weer in contact te komen met jezelf.

 

Ben je eraan toe om een paar dagen écht voor jezelf te zorgen, en hernieuwde energie op te doen? Stuur dan een mailtje naar info@hofvankairos of bel op 0543-563763.

De kosten zijn naar draagkracht: € 100, € 200 of € 300, en worden gesponsord door Roparun

Van harte welkom.

 

Offline
Berichten: 139

Voor de duidelijkheid: Hof van Kairos heeft onze toestemming om dit bericht te plaatsen.

Offline
Berichten: 4239

“Onder jongvolwassenen verstaan wij 18 - 35 jaar, maar val je hier (net) buiten, neem dan vooral even contact op!”

(mocht iemand het zich afvragen)

Offline
Berichten: 873

Het klinkt wel mooi, maar ik ben aan dat het vooral gericht is op genezende patiënten?