Prevoo maatwerk

3 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 113
Prevoo maatwerk

Bij ons kunt u terecht voor een borstprothese op maat, volledig individueel vervaardigd op basis van een geboetseerd model óf een afdruk welke gemaakt is vóór de operatie. Ook kunt u terecht voor een maatwerk tepelprothese, een kopie van uw nog bestaande tepel. Voor meer informatie kunt u ons bellen of kijken op: http://www.prevoomaatwerk.nl

Offline
Berichten: 306

Nuttige producten voor jonge vrouwen met borstkanker

Wij houden http://www.de-amazones.nl graag vrij van reclame. Toch willen we een plek creëren om producten die interessant zijn voor Amazones onder de aandacht te brengen.

Die plek is hier.

Ben jij een aanbieder van een product speciaal voor (borst)kankerpatiënten, dan kun je dat hier onder de aandacht brengen.

Dat kunnen speciale sjaaltjes/mutsjes zijn, kleding of pruiken , maar ook een bijzondere cursus. Als het maar speciaal bedoeld is voor (borst)kankerpatiënten en dus meerwaarde heeft voor Amazones.

Wat is er mogelijk?

* Korte uitleg van je product (max. 3 regels tekst)

* Url van je website of emailadres

Mail je tekst naar: 

info@de-amazones.nl

Na goedkeuring door commissie Amazones wordt het bericht geplaatst.

Eventuele verdere verkoopinformatie verloopt altijd via de aanbieder van het product en nooit via dit forum. In dit topic kan hierover niet worden gecommuniceerd. Commissie Amazones is niet aansprakelijk voor de juistheid van de verstrekte informatie, noch voor de afhandeling van een eventuele koop, noch voor de levering van de goederen.

De commissie Amazones behoudt zich het recht voor aanvragen zonder opgaaf van redenen te weigeren. Het is daarbij ter beoordeling van de commissie of een product van meerwaarde is voor de doelgroep. Uitgesloten van deelname zijn farmaceuten en aanbieders van voeding/vitaminepreparaten. 

In ruil voor vermelding op onze website vragen wij een vrijwillige bijdrage

Offline
Berichten: 306

Hierboven ter info de huisregels betreft het aanbieden van nuttige producten. De aanbieding mag geplaatst worden, verdere info verloopt via de aanbieder en niet via het forum, het topic is niet de juiste plaats voor verdere communicatie.

Onderwerp gesloten