Controle, het blijft spannend!

562 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 275
Controle, het blijft spannend!


Hallo allemaal, ik zal me even voorstellen. Ik ben Doinja en vandaag voor het eerst op het forum. Ik heb het artikel met het verhaal van Maisa in de Viva gelezen en ben meteen nieuwschierig naar de website gegaan. Mijn verhaal kunnen jullie elders op deze site lezen.
Ik had vorige week mijn eerste controle en ik heb meteen weer een afspraak voor een nieuwe echo en evt. een punctie staan. Ik had zelf al iets raars gevoeld en het was ook pijnlijk op die plek. De internist wist ook niet wat het was, dus maar een afspraak gemaakt voor nader onderzoek. Dat heb ik weer hoor! Denk je alles achter je te kunnen laten en meteen bij de eerste check-up begint alle ellende weer opnieuw. Nou ja, zover is het natuurlijk nog niet. Maar de spanning zit er meteen weer goed in. En dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Ik had al veel last van overgangsverschijnselen zoals opvliegers en stemmingswisselingen en met deze extra spanning word ik er niet gezelliger op voor de mensen om me heen. Ik hoop maar dat het snel woensdag wordt (dan moet ik naar het ziekenhuis voor de echo) en dat we dan goed nieuws krijgen.

afbeelding van Maisa
Berichten: 3769

Hoi Doinja!

Goed dat je je hebt aangemeld! Je profiel en ervaringsverhaal worden binnenkort geplaatst. We updaten 1 a 2 keer per week.

Jouw verhaal is denk ik de angst van iedereen die op controle gaat: dat ze iets vinden. En dan begint het circus weer opnieuw... Veel sterkte met de nieuwe onderzoeken.

Als de spanning je teveel wordt of je wil eens afreageren, kom dan gerust langs in Café Amazonia, de virtuele kroeg.

Offline
Berichten: 275

Cafe Amazonia, klinkt gezellig! Kun je me ook vertellen hoe dat dat werkt?

afbeelding van Maisa
Berichten: 3769

Net als dit topic :lol: , je drukt op 'post reply' en je bent binnen. Je zult er Adonis ontmoeten, onze virtuele barman (en tegenwoordig ook masseur). En je kunt er alles drinken wat je wil! Ik zet vast een stoel voor je klaar!

Offline
Berichten: 275

Nou, hier ben ik dan. Tenminste, dat denk ik. Als het goed is ben ik nu in jullie virtuele kroeg. Kan ik ergens zien wie er nog meer zijn?

afbeelding van Maisa
Berichten: 3769

Ik had het duidelijker moeten uitleggen :mrgreen: . Mijn schuld, je moet in de topiclijst eerst klikken op Café Amazonia. Er staat een stoel voor je klaar. Ik ga zelf naar bed, moet er morgen vroeg uit, maar misschien tref je nog iemand online. Prettige avond verder!

Offline
Berichten: 275

Maisa schreef:
Ik had het duidelijker moeten uitleggen :mrgreen: . Mijn schuld, je moet in de topiclijst eerst klikken op Café Amazonia. Er staat een stoel voor je klaar. Ik ga zelf naar bed, moet er morgen vroeg uit, maar misschien tref je nog iemand online. Prettige avond verder!

Zal wel lukken! Zit met een wijntje op de voorgrond en muziekje op de achtergrond lekker te surfen... tot gauw!

Offline
Berichten: 191

Hai Doinja. Leuk dat je er bent. :D
Afschuwelijk, dat je eerste controle al meteen zo veel spanning geeft. Ikzelf zit nog middenin de eerste fase. Heb gisteren scans gehad voor uitzaaiingen en ik zit tegen het plafond van stress en spanning, dus ik kan me voorstellen hoe je je voelt. Ik duim voor je!

afbeelding van admin
Offline
Berichten: 4387

Middenin de eerste fase... pffff. En ik maar klagen over een eerste controle. Ik ben erg blij die eerste moeilijke tijd achter me te hebben. Maar ik kom er wel steeds meer achter dat het nooit meer wordt zoals voor de diagnose. Er zal altijd een alarmbelletje in mijn achterhoofd zitten die gaat rinkelen zodra er iets anders is dan anders.

Offline
Berichten: 275

De tijd vliegt echt voorbij. Ik heb inmiddels mijn echo achter de rug. De radioloog zag wel een witte vlek, maar was ervan overtuigd dat het niks was. Voor mijn geruststelling deed hij echter toch een punctie. De uitslag daarvan was dat ze atypische cellen klasse III gevonden hadden. Dat viel even tegen! Dus weer een afspraak met de chirurg voor verder onderzoek. Daar ben ik afgelopen vrijdag geweest. Hij heeft een dikke naald punctie verricht en als het goed is krijgen we morgen hiervan de uitslag. Ik vind het echt heel erg spannend. Wat als ze nu weer iets vinden.... daar moet ik echt niet aan denken. Maar ja, we kunnen niets anders doen dan afwachten. Die onzekerheid is killing. Ik probeer met een beetje afleiding de dagen door te komen. :(

afbeelding van queensryche
Offline
Berichten: 8

Weer die spanning en onzekerheid..
Ik zal voor je duimen!!
groetjes, Q

Offline
Berichten: 191

Ai Doinja, wat enorm klote! Ik had al zitten zoeken, omdat ik nog wist dat er íemand was die een controle had die nogal onzeker was (of hoe zeg je dat?), en ik wilde ernaar vragen, maar ik kon je posting niet meer vinden... :?

Wanneer hoor je het morgen? Ik duim voor je! :D :D :D :D

Offline
Berichten: 534

Jeetje, Doinja! :( Wat ontzettend @#4%$&*! :evil: :evil: :evil:
Ik hoop dat je morgen snel aan de beurt bent en natuurlijk vooral dat de uitslag toch meevalt! Ik zal voor jullie duimen!
Hier nog wat straaltjes :) :) :) :) :) :) :) :)

Sterkte en veel liefs, Swissy

afbeelding van gootje
Offline
Berichten: 4

He Doinja, wat een rot ellendig @#$%^&* :evil: :evil: bericht zeg!! Ik hoop dat de chirurg morgen een beetje een redelijk tot goed bericht voor je heeft. Dit wat jou overkomt is de angst van ons allemaal denk ik. Ik duim voor je dat het meevalt. heel veel sterkte G.

Offline
Berichten: 1004

Doinja....................ik duim voor je vandaag!!!!
Veel sterkte en ik hoop voor je dat de uitslag toch nog een beetje mee zal vallen......
Hoop snel wat van\je te lezen hier! Groetjes Shitty

afbeelding van Luna
Offline
Berichten: 77

Hoi Doinja,

Wat afschuwelijk om weer opnieuw al die angst, spanning en onzekerheid door te moeten maken. Ik hoop dat de uitslag mee zal vallen. Heel veel sterkte en ik duim voor je.

Liefs van Nika

Offline
Berichten: 275

Wat ontzettend lief dat jullie allemaal zo meeleven. Bedankt! Ik zit de klok zo ongeveer vooruit te kijken. Ik kan om 13.00 uur bellen of de uitslag al binnen is en zo ja, dan heb ik om 15.30 uur een afspraak. Ik kan niet wachten tot de onzekerheid in ieder geval voorbij is! Wat de uitslag ook is, dan kunnen we in ieder geval weer vooruit kijken. Ik hou jullie op de hoogte. :( :?: :( :?:

afbeelding van admin
Offline
Berichten: 4387

hoi donia wat een spanning zeg ba ba.
ik hoop dat je goede uitslagen zult krijgen.
zelf kom ik net binnen van mijn erste controlle,nou die liep al meteen verkeerd.
want ik had bij de chirurg moetten zijn,en niet bij de mamaverpleegkundige.gelukkig kon ze wel een chirurg oproeppen.
toeb begon hij vanalles te vragen,en ik kon overal nee op zeggen.
de mamo volgt in jan en ook een nieuwe afspraak.
nu lees ik dit verhaal van jou,wat een shit.
kan me voorstellen hoe bang je zult zijn.
ik denk aan je,vanmiddag
sterkte ingrid

Offline
Berichten: 61

Donia,
ik duim voor je.Sterkte
Groetjes,
pichi

Offline
Berichten: 275

Jippie!! Niks aan de hand. Jeetje zeg, wat een opluchting. Er waren geen kwaadaardige cellen te vinden. Ik kan er nog over nadenken of ik het weefsel nog weg wil laten halen voor mijn eigen geruststelling, maar het is medisch niet noodzakelijk. We hebben meteen een goede fles wijn gehaald en allemaal lekkere hapjes om het te vieren. Ik weet dus niet of ik vanavond nog op het forum te vinden zal zijn..... :P :P :P

afbeelding van queensryche
Offline
Berichten: 8

Hoi Doinja,

HIEP HIEP HOERA!! Geweldig nieuws, ben blij voor je. Maak er een leuke avond van. :D
liefs
Q

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Hoi Doinja,

Ik was even in de war... De uitslag was positief betekend in kanker termen meestal dat het niet goed is maar toen ik verder las werd ik helemaal blij :D Geen verdachte cellen gevonden.
Pfjjjieuw das lekker.

Geniet van je heerlijk avondje (jullie hebben het verdiend).
En zeg tegen je arts dat hij jullie (en ons) over drie maanden niet weer zo laat schrikken !

Proost !

Goudblok

Offline
Berichten: 275

Je hebt helemaal gelijk! Ik had het pas in de gaten toen ik het bericht al gepost had. Maar dat mag de pret niet drukken! Positief, negatief... alles is oke!

afbeelding van admin
Offline
Berichten: 4387

:lol: :lol: :D :D :D ing

Offline
Berichten: 191

:D :D :D :D :D

SUPER!!!!

Ik heb een hoop aan je gedacht vanmiddag Doinja! Hartstikke blij voor je.

Offline
Berichten: 275

:D :D :D :D

IK BEN OOK KEI BLIJ!!!!! Ik heb de hele tijd al zo'n hieperdepiep gevoel. Ik vind het ook echt heel erg lief dat jullie allemaal zo met me meeleven. Dat maakt de moeilijke momenten iets minder moeilijk en de blije momenten nog veel blijer!

afbeelding van Maisa
Berichten: 3769

Goed nieuws Doinja! Gelukkig zeg, wat zul je in spanning hebben gezeten. Vier maar lekker je feestje.

P.s. Als er nog wijn overblijft, zet dan maar in Amazonia neer :wink:

Offline
Berichten: 534

Gefeliciteerd met dit geweldig goede nieuws, Doinja!
Maak er een lekker feestje van :D :D :D :D :D

Liefs, Swissy

Offline
Berichten: 990

Doinja, wat een super nieuws, maak er een groot feest van.

Offline
Berichten: 1004

Doinja................super!!!!!
Ben blij voor je. Tis te vroeg voor een borrel dus neem ik er maar een bakkie troost op!
Ben je alweer een beetje terug op aarde? Lekker is dat hé....dat gevoel en dat je dan ook nog de arts hoort zeggen dat het goed is.......dat joepie gevoel.......heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk!
Groetjes en liefs Shitty

Offline
Berichten: 61

:D :D :D :D :D :D :D Wat een super nieuws!!
Gefeliciteerd. :D :D :D :D :D
Groetjes,
pichi

afbeelding van admin
Offline
Berichten: 4387

Zo, had vanmorgen nog koppijn van alle spanning, maar begin mezelf nu echt relaxed te voelen. Vanmorgen lekker met een vriendin naar de stad geweest en vanmiddag eindelijk maar weer eens aan het huishouden. Zou nu dus eigenlijk de badkamer moeten poetsen en een bult strijk weg moeten werken. Maar ja, het zonnetje schijnt en ik voel me heerlijk dus ik denk dat ik er maar even lekker met de hond op uit ga. Werken kan altijd nog, toch?!

Offline
Berichten: 275

Was ff vergeten om mezelf in te loggen.... Snorry!

afbeelding van gootje
Offline
Berichten: 4

Jeetje Doinja, wat een opluchting zeg!!! gelukkig, wat zal jij blij zijn!!
Ik ben ook heel opgelucht voor jou dan. HOERA!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Offline
Berichten: 275

Net een hele grote bos bloemen gekocht! Daar worden we pas echt blij van! Ondertussen is het gaan regenen buiten, dus nu toch maar aan de poets... :roll:

afbeelding van Karin
Berichten: 394

Jij loopt echt op wolkjes. Heerlijk voor je.
Ik trakteer mezelf ook regelmatig op een bosje bloemen. Dat doe je goed.
Ik heb wat dat betreft een man die van Mars komt, maar hij heeft gelukkig weer andere kwaliteiten.

Geniet van je dag.

Offline
Berichten: 275

Heerlijk toch, die mannen van Mars! Wat zou het leven saai zijn als we overal hetzelfde over dachten en elkaar altijd meteen begrepen. Zo valt er nog het een en ander te ontdekken... :P

Offline
Berichten: 61

Als ie maar lekker is

Offline
Berichten: 61

grapje :D

Offline
Berichten: 275

Niks grapje, is heeeel belangrijk hoor, dat ie lekker is!! :P

afbeelding van Luna
Offline
Berichten: 77

Ha Doinja,

Wat heerlijk zeg dat je een goede uitslag hebt gekregen. Ik had vanmiddag in de kroeg iedereen met een goede uitslag al even gefeliciteerd. Maar bij deze toch nog even een persoonlijke felicitatie. Ben echt superblij voor je. Wat een opluchting hè...

Liefs van Nika :D

Offline
Berichten: 743

@ Monique, mijn litteken en bewegelijkheid werden bekeken, that's it.

@ Doinja, hieperdepiep, ik kan niet anders zeggen....pffff heerlijk.

Ik kom als miniloesje het toelaat....straks nog wel effe naar de kroeg.....

Al dat nieuws...en ik hoorde net van de secr van mijn oncoloog dat ik woensdag de 20ste s morgens kan komen om de second opinion van 1 april te komen bespreken. Als ik een preek krijg, krijgt ze van mij de groeten, ha ha!! Als ze accoord gaat, kan ze een hand krijgen, wil ik mijn recepten en weg ben ik, tot over een half jaar maar weer!
A.s. donderdag s morgens de uitslag van de mammografie van vorige week. Morgen de FOA keuring voor de ontslag aanvraag...ik werk dan niet volop, maar ik heb het ontiegelijk druk zo.....houdt me van de straat he...!

Offline
Berichten: 1004

Quote:
@ Doinja, hieperdepiep, ik kan niet anders zeggen....pffff heerlijk. .....

Hé.....heb ik wat gemist van Doinja????
Helpt iemand me ff?????

afbeelding van Beppie_5265
Offline
Berichten: 252

doinja geweldig nieuws !!!!!!!!!
ik heb een tijd terug in een vergelijkbare situatie gezeten maar gelukkig geen kwaadaardige cellen gevonden dus ik weet precies hoe jij je voelt vandaag KEIBLIJ!!!!!!!!!!

ga maar lekker feesten vandaag ik neem vanavond er ook 1 op jou [burp]

Offline
Berichten: 743

Shitty schreef:
Quote:
@ Doinja, hieperdepiep, ik kan niet anders zeggen....pffff heerlijk. .....

Hé.....heb ik wat gemist van Doinja????
Helpt iemand me ff?????

Lieve Shitty, Doinja zei gisteren in het cafe:

Quote:
Nou. zo ga je voor een hoi-houdoe gesprekje naar de chirurg... en zo zit je bij de opname! BALEN BALEN
Het "onrustige weefsel" dat er in oktober zat en toen met een punctie als vet- of klierweefsel was bestempeld, zat er nog steeds en de heren chirurgen vonden het toch wel verstandig om het eruit te laten halen. Better safe than sorry.... aldus de heren doktoren. Ben het wel met ze eens, maar toch.... weer een operatie....bah! En bovendien had ik het niet verwacht, dus ben behoorlijk geschrokken. Moet woensdag terug voor intake gesprek en dan hoor ik wel wanneer ik aan de beurt ben. Er was geen lange wachtlijst, dus zal wel redelijk snel zijn.

En nu eindelijk een bakkie koffie!!!

schnappie nu?

Offline
Berichten: 230

liesbeth schreef:
doinja geweldig nieuws !!!!!!!!!
ik heb een tijd terug in een vergelijkbare situatie gezeten maar gelukkig geen kwaadaardige cellen gevonden dus ik weet precies hoe jij je voelt vandaag KEIBLIJ!!!!!!!!!!

ga maar lekker feesten vandaag ik neem vanavond er ook 1 op jou [burp]

voordat iedereen op hol slaat, kijk even naar de datum, dat nieuws van doinja is van 6 oktober, maar staat weer bovenaan omdat ik vroeg hoe zo'n eerste controle eruit ziet en wat ik er van kan verwachten! Maar het blijft natuurlijk keigoed nieuws, doinja!
Oh en nou zie ik net dat dit bericht weer up-to-date is door een aankomende operatie. Wat een toeval dat dit allemaal net weer ter sprake komt of is het geen toeval maar een opsteker voor doinja voor het goede nieuws!?

afbeelding van Beppie_5265
Offline
Berichten: 252

uhhh ik geloof dat ik het ff niet meer helemaal snap :?

Offline
Berichten: 743

meissies, zie blz 54 van amazonia cafe gisteren, is alles wat helderderderder......okee?

afbeelding van goudblok
Berichten: 3539

Volgens mij ben jij een beetje in de war hoor Loesje (zie Amazonia gisteren). Zoals Doinja schreef hebben ze besloten het onrustige weefsel waar de vorige keer het goede nieuws over was nu toch weg te halen. Dus of jij wilt graag vieren dat Doinja weer onder het mes moet of je hebt het zelf even niet zo goed bekeken.

afbeelding van Beppie_5265
Offline
Berichten: 252

loesje ik heb het gelezen :oops: :oops:

ik moet in het vervolg wat beter bij de les blijven

Offline
Berichten: 1004

Ik begrijp er nog steeds nx van hoor!
De posting hierboven van Doinja is van 6 oktober volgens mij.
Ze had gisteren juist niet zo'n goed bericht toch?
Of ben ik nou gek! :wink: Kan ook hoor...............

Pagina's