Grote pijnlijke schijf rechterborst

5 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Girly34
Offline
Berichten: 1
Grote pijnlijke schijf rechterborst

Hoi allemaal,

 

Ik ben 35 jaar en heb eigenlijk altijd wel hobbelige borsten gehad en ook knobbels. Omdat ik alleenstaande moeder ben met twee kinderen die helaas hun vader nooit zien en dus niemand anders hebben dan mij ben ik altijd wel wat voorzichtig. Als ik de kinderen niet had zou ik niet meer voor een knobbel naar de dokter gaan. In de afgelopen vijf jaar heb ik twee keer een mammografie gehad vanwege een knobbel, dit was goedaardig. 

Nu ga ik eigenlijk niet graag en al helemaal niet snel naar de dokter. Ik ben best onzeker en ben bang dat ze mij een zeikerd of een hypochonder (weet niet of ik het goed schrijf) vinden. 

Ik heb nu dus sinds een week of zes een flinke schijf in mijn rechterborst zitten. Ik heb een b cup en de schijf is ongeveer de helft van mijn borst. Is niet beweeglijk en doet pijn. Wordt ook wat groter.

Denken jullie dat de dokter geïrriteerd gaat zijn als ik weer naar haar toe ga? En eigenlijk zie ik best op tegen een mammografie want dan wordt het ook nog eens platgedrukt de pijnlijke borst.

Sorry voor het lange verhaal.

Groetjes girly

Offline
Berichten: 198

Als jij het niet vertrouwt, dan moet je gewoon weer naar de dokter gaan. Gewoon schijt (pardon) hebben aan je angst/gevoel dat de arts je een zeikerd zou vinden. Het is jouw lijf en daar heb je er maar één van!

Gewoon gaan! Succes!

Offline
Berichten: 922

Hm, een huisarts mag nooit geïrriteerd zijn om zoiets, vind ik persoonlijk. Of dat in ieder geval niet uiten. Jij hebt toch recht op een diagnose of geruststelling? Als je gaat zou ik vooral vragen bij welke type bobbels je aan de bel moet trekken en bij welke niet.

Offline
Berichten: 4287

Natuurlijk moet je hiermee naar de huisarts!!!! Het kan heel goed wat onschuldigs zijn, maar echt niemand moet met een dergelijke klacht doorlopen, dat zou echt onverantwoord zijn.

Offline
Berichten: 188

Snel naar de huisarts. En als die geirriteerd mocht zijn weet je meteen wat je aan hem of haar hebt: dat hoort gewoon niet. Jij hebt gewoon dik reden om te gaan. Punt.