info -links gezocht over het mogelijk verschuiven/draaien prothese.

1 bericht / 0 nieuw
afbeelding van E.G.A. Thijs
Offline
Berichten: 1
info -links gezocht over het mogelijk verschuiven/draaien prothese.

Hoi allemaal, 

ik probeer info over bovenstaande onderwerp te zoeken.6  dec. 2018 huidsparende amputatie met directe reconstructie ondergaan. Dit genas prachtig. In dec. 2019, zie ik deuken en draagt de borst ineens een stuk hoger. Vage gevoelsveranderingen had ik over het hoofd gezien. Ik kon gelukkig meteen bij het AVL terecht. Er werd alleen gevoeld door de mamacare-verpleegkundige. Ze gaf aan dat er niets aan de hand was en het er goed uitzag.

Moet de geopereerde bordt nooit gecontroleerd worden?

Is misschien een ander toppic. Ik dacht i.i.g. met een echo. Ook de tepel kon behouden worden, maar is dat wel veilig zonder controle?

Ze vertelde dat het normaal is dat het verandert. Had ik niet goed meegekregen?!? 

Begrijp wel dan na verloop van tijd de natuurlijke borst dunner wordt, maar dan na 12 maanden al zoveel verandering te zien is valt me tegen. Wat dan de komende jaren? Ben pas 48, en wil nu weer flink gaan sporten maar durf niet zo goed meer. Heb a.s. doderdag afspraak met de plastisch chirurg. Hoop op iets meer info om mee te nemen. 

 

Zag wel dat lipo-filling mogelijk een optie kan zijn. De mmc-verpleegkundige gaf aan dat er geen reden is voor operatie.

Kan de prothese dan ook weer terug-gemasseerd worden??

(uit de stuitligging...;)..

 

Alvast bedankt!

 

Esther

In vergelijking met foto`s van mei dat jaar vond ik het verschil echt erg groot.

Wie heeft hier ook ervaring mee, er is bar weinig over tevinden, foto`s al helemaal niet.