Ingetrokken en pijnlijke/gezwollen tepel

8 berichten / 0 nieuw
afbeelding van albertinah
Offline
Berichten: 17
Ingetrokken en pijnlijke/gezwollen tepel

 

Hallo allemaal, lang geleden ben ik hier al eens geweest met vragen omdat ik knobbels in mijn borsten had,dit is allemaal goed afgelopen gelukkig,het waren fibroadenomen.

Maar nu zit ik met het volgende,afgelopen donderdag voelde ik een onbehaaglijk gevoel in mijn linkerborst ,ook licht pijnlijk,besteede er geen aandacht aan maar de volgende dag was mijn tepelhof erg pijnlijk en licht rood,ook mijn tepel is ingetrokken (niet helemaal verdwenen maar komt er niet goed uit )en de tepel is ook wat opgezwollen,is ook dikker als mijn andere tepel,

Ik kan mijn tepel niet oppakken zoals ik mijn andere tepel kan pakken en omhoog kan trekken, 

Ik maak me uiteraard zorgen en heb eind van de middag een afspraak bij de huisarts,hopelijk stuurt ze me naar de mammapoli.

Pff ben stiekum toch wel bang

Offline
Berichten: 4287

en wat zei je huisarts?

 

Offline
Berichten: 518

Hoi Albertina, 

Hopelijk ben je doorgestuurd? Altijd goed als het even wordt nagekeken. 

Hartelijke groet, 

Linda

afbeelding van albertinah
Offline
Berichten: 17

Een beetje laat maar ik ben er mee naar de huisarts geweest en zij zei dat het een ontstoken melkgangetje was en vanzelf over zou gaan.

Het is idd overgegaan na een paar dagen,maar nu heb ik het weer en vraag me af of het toch iets is wat ik op de mammapoli zou moeten laten zien

Offline
Berichten: 4287

als het een ontstoken melkgangetje is, zal dat wel niet nodig zijn. Ik zou het zelf een paar maanden heel goed in de gaten houden en een dagboekje erover bijhouden. Hoe voelt het, hoe groot is het, gaat het helemaal weg tussendoor? Als je er over een paar maanden dan nog last van hebt zou ik weer teruggaan naar de huisarts.

afbeelding van albertinah
Offline
Berichten: 17

En nu heb ik het weer, weer dezelfde tepel, het wordt nu na 2 weken weer minder,maar vind het vreemd dat dit elke keer blijft terug komen.

Offline
Berichten: 4287

klinkt erg als mastopathie. Ik zou gewoon in het ziekenhuis er goed naar laten kijken. Deze onrust is ook niks, dat is toch geen leven.

Online
Berichten: 66

Ik denk dat ik er mee terug zou gaan en vragen om een onderzoek. Beter het zekere voor het onzekere.