knobbeltje oksel

19 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 93
knobbeltje oksel

Ik ben een aantal weken geleden geopereerd, toen is mijn borst verwijderd, daarvoor al een borstsparende operatie gehad en sentinel node, dit was goed en ik had "gewoon" een zeer uitgebreide dcis, nu zit er sinds eergisteren een klein knobbeltje in mijn oksel, het is echt goed te voelen, echt een stevig soort knikkertje, ik maak me nu toch wel ongerust, heb toevallig donderdag nog een afspraak staan bij de mammapoli dus ik zal het ze dan maar meteen laten voelen.
Zou het kunnen dat het gewoon een opgezwollen lymfekliertje is of zoiets? Ik vind het zo raar dat dit er nu zo ineens zit.

Offline
Berichten: 375

He getver wat eng Melzazu. Ik kan je geen tips geven, want heb werkelijk geen idee. Maar kan wel voor je duimen dat het niks bijzonders is, dat hoop ik echt voor je!!

Cat
Offline
Berichten: 665

Ik ga heel hard voor je duimen dat het een opgezwollen lymfeklier is, goed dat je er van de week al naar laat kijken, heel veel succes.

Offline
Berichten: 179

Bij geval van twijfel zou ik een echo en punctie vragen.

Offline
Berichten: 1148

Melzazu, ik heb destijds ook iets dergelijks gehad.
Ik was net gestart met de bestraling en gelukkig wilde een arts daar meteen naar kijken.
Het bleek een ontstoken haarzakje te zijn.

Ik hoop dat het bij jouw ook iets dergelijks onschuldigs is.

Offline
Berichten: 93

Ik hoop ook dat het iets simpels is maar je vertrouwt het nu gewoon niet meer hè? Zo stom. Ik heb vanochtend voor de zekerheid toch maar alvast even gebeld met de mammapoli en ze nam het gelukkig wel serieus, ze wou vandaag alvast overleggen met de arts en misschien dat ze dan eventueel meteen een echo wilden doen, dat zou mooi zijn. Verder moeten we het maar weer afwachten, maar dat kent iedereen hier wel, dat wachten......

Offline
Berichten: 127

Ik heb ook een klein knobbeltje onder mijn oksel gehad kort na de operatie, dat bleek nog van een onderhuidse hechting te zijn, het is daarna weg getokken. Maar ik heb het toen ook meteen laten onderzoeken.

Offline
Berichten: 350

Suc6 met wachten en ik duim dat het iets onschuldigs is!

Offline
Berichten: 1089

Oh bah en weer die onzekerheid. Goed om het even na te laten kijken. Heel veel sterkte en ik duim voor je.

Offline
Berichten: 93

Nou, gelukkig moet ik morgen, ben benieuwd of er meteen een echo komt, hoop van wel, by the way, het zit er nog maar dat begrepen jullie waarschijnlijk wel.

Bedankt allemaal voor het meeleven/meelezen

afbeelding van gipsy
Offline
Berichten: 109

Fijn dat je zo snel terecht kan, Melzazu.
Ik duim voor je dat het iets heel onbenulligs is.
Sterkte morgen !

Offline
Berichten: 185

Succes Melzazu duim voor je dat het iets onschuldigs is.

Offline
Berichten: 93

Volgens de dokter gewoon een reactief kliertje, pff, gelukkig. Ik was echt wel opgelucht, ik moet het wel in de gaten houden maar in principe zou het uit zichzelf weg moeten gaan. Is het met 6 weken niet weg dan moet ik toch nog terug maar ik neem aan dat dat allemaal wel goed komt.

Offline
Berichten: 127

Toch een beetje geruststelling, hopelijk gaat het snel vanzelf weg!

Offline
Berichten: 350

Ooh wat fijn .... opgelucht ademhalen weer!! Hoop dat het snel afzakt!

Offline
Berichten: 93

pfff, knobbeltje zit er nog steeds, vreemd, ik heb de afgelopen keer in het ziekenhuis meteen een nieuwe afspraak moeten maken, die had ik dan af mogen bellen als het weg was. Die afspraak staat voor dinsdag gepland, die gaat dus toch maar gewoon door. Ben benieuwd wat ze ervan zeggen dinsdag.

son
afbeelding van son
Berichten: 306

Toch weer spannend dan! Alvast succes dinsdag!

afbeelding van admin
Offline
Berichten: 4387

Goedeavond

Ik ben een jongen dame van 19 en heb nu al jaar last van Een bobbel bij mijn oksel,
Het zit precies tussen mijn oksel en linkerborst. In het begin deedt het niet pijn maar na een tijdje begon het opeens te groeien ben gelijk naar huisarts gegaan en kreeg daar te horen dat mijn klier ontstoken zou zijn heb netjes mijn antibiotica geslikt maar hij werd iets kleiner geen pijn. Je moet het zien dat het eerst groote had van een erwt en toen ik naar de dokter ging was het de grote van een spruit. Nu is het zo dat ik na 4 maw den terug ging hij had weer de grote van een spruit gekregen begon weer te irriteren ben toen doorgestuurd naar de dermatoloog voor Exceem haar er gelijk naar late kijken zei zei dat het geen huid probleem is en dat ik weer naar huisarts zou moeten gaan ben toen weer naartoe gegaan en ze zei dat het door het Exceem kwam dat ik terug moest komen als hij weer groter werd. Op dit moment is het zo dat het in 1 dag gegroeid is van een erwtje naar een spruit. Ik ga me nu wel zorgen maken omdat mijn oma op 60 jarige leeftijd is overleden aan borstkanker zei had hier al bijna 6 jaar last van ik word nu van Dokter Naar huis vestiges Maar vertrouw het total Niet

Gr soes

Offline
Berichten: 4292

Als jij het niet vertrouwt dan zou ik me gewoon door laten sturen naar een mammapoli. De kans dat je borstkanker hebt is extreem klein maar als je zo bezorgd bent dan lijkt het me gewoon al ter geruststelling beter dat je er daar een keer naar laat kijken.