Kuiltjes in beide borsten

7 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 3
Kuiltjes in beide borsten

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw hier, en eigenlijk hoor ik hier nog niet thuis alleen maak ik me een beetje zorgen en wil ik mijn verhaal kwijt. 

Een paar maand geleden merkte ik ineens een soort kuil op aan de onderkant van m'n rechter borst.  Maar alleen bij het optillen van m'n arm.  Ik besloot om dit in de gaten te houden.  Wie weet was het een afdruk van m'n bh oid. Al snel bleek dus dat hij er altijd zit, en niet alleen na het bh dragen.  

Nu wou ik vandaag weer alles controleren maar had even geen spiegel bij de hand dus met de mobiel even alles bij langs.  Nu zag ik dat die kuil in m'n rechter borst eigenlijk 2 Kuiltjes zijn. Of dit altijd al zo was weet ik niet want normaal via de spiegel zag ik het alleen vanaf de zijkant.  En nu dus van onder af.

Maar ik schrok eigenlijk nogal van m'n linker borst.  Dat blijkt vlak onder de tepel ook een kuil te zitten.  Zo voor de spiegel zie je hem zo over het hoofd, maar ik heb hem rondom gefotografeerd en je ziet toch echt een duidelijke kuil.  

Ik heb dan ook besloten nu maar meteen een afspraak bij de dokter te maken.  Donderdag kan ik terecht.  Het enige wat je over kuiltje in de borst kan vinden is negatief, maar kan dit ook iets onschuldigs zijn? Ik heb immers wel 5 zwangerschappen achter de rug, wat natuurlijk ook zo een aanslag op mn borsten hebben gedaan.  Overigens alleen bij de laatste borstvoeding gegeven. Maar dit was helaas niet zo'n succes dit te weinig aanmaak en ben dus na zo'n 3 maand gestopt. 

Ik weet niet wat ik hiermee wil bereiken.  Ik moest het gewoon even kwijt.  De man wil er niets over horen, en ik ben ondanks dat ik er nuchter in sta toch wel van geschrokken.  Ik hoop natuurlijk dat het niets is, en dat ik voor niets hier ben.  Maar ik hoor graag of meer mensen oneffenheden bij hun borst hebben zonder dat het wat betekend. 

In elk geval bedankt voor het lezen. 

Offline
Berichten: 4287

Een afwijking in je borsten kan bijna altijd van alles betekenen, maar even goed is het heel goed dat je alert bent. Ik zou me door laten verwijzen naar een mammapoli, waar ze gewoonlijk snel en goed kunnen onderzoeken waarom die kuiltjes er zitten. Veel succes bij je huisarts. Ik vind echt dat je de goede stappen zet.

Offline
Berichten: 3

Nou eindelijk bij de huisarts geweest. Pff wat was dat wachten slopend! Ondanks dat ik heel positief en nuchter ben ingesteld doet het toch wat met je.  

Maar de dokter denkt dat het toch een aanslag van de zwangerschap is.  Ze voelde verder niets afwijkends. Wel voor controle en mijn gemoedsrust aanvraag voor mammo en scan gedaan.  Nu wachten wanneer ik terecht kan... maar ze zei dat ze echt vreemd zou opkijken als er wel wat gevonden is.  Maar ze snapt m'n angst volledig.  (Ze had het zelf ook eens meegemaakt) 

Dus eigenlijk heeft ze bevestigd wat ik al dacht, nu maar hopen dat de spanning ook wat weg trekt.  Slapen en eten is echt drama. 

Wordt vervolgd..

Offline
Berichten: 298

Fijn dat je huisarts goed naar je luistert en je serieus neemt. En dat je doorgestuurd wordt lijkt me geruststellend.  Nu duimen we dat het allemaal meevalt en je hopelijk weer afscheid van ons kan nemen! 

Offline
Berichten: 4287

Dat is mooi. Stap 1 is gezet. Nu nog even héél goed kijken op de mammapoli en dan zwaaien we je vast weer uit.

Offline
Berichten: 3

Bedankt voor jullie reacties! 

Zo goed dat jullie er voor anderen zijn heart

Ik kan donderdag terecht voor een mammografie, dus we zullen het moeten afwachten.  Ik ga me nu focussen op andere dingen zodat ik me niet zo lang nog in de stress werk.  Want we duimen gewoon voor goed nieuws.  Ik laat het nog wel weten wat de uitslag is. 

Voor de rest.  Heel veel sterkte en succes dames. 

Offline
Berichten: 922

Hoi mom, hoe is het donderdag gegaan? Heb je al uitslag gehad?