Lichte bruine Verkleuring linker borst

3 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Hazan
Offline
Berichten: 6
Lichte bruine Verkleuring linker borst

Dag lieve dames,

Ik heb aanstaande vrijdag mammografie.
In januari was ik bij de ha geweest omdat ik erge borst pijn en pijn in de kraakbeen en borstbeen. Hij gaf aan dat ik leed aan mastopathie en syndroom van tietze.
Vervolgens na 5 maanden was de pijn niet verdwenen. Echter zag ik dag ik een boven de tepelhof een verkleuring had van bruine kleur eerst deed het daar pijn en soms ook weer niet. Heb toen dit laten zien aan ha en die was verbaast en heeft een verwijzing door gestuurd naar ziekenhuis voor mammografie.

Ik vraag mij nu of of jullie zulke sympten ook wel eens hebben gehad en of dit kwaadaardig of goedaardig kan zijn kan al paar dagen niet eten ivm zenuwen. Ben 31 moeder van 3 jarige prachtige zoon verder geen borstkanker in de familie.

afbeelding van Hazan
Offline
Berichten: 6

Ohh ja en wanneer ik koud heb op de vlekje donkerder heel raar. Ha zei hij denkt dat heg bloeduitstorting is.

Offline
Berichten: 526

Hoi Hazan. Wat naar dat je nog even in onzekerheid moet zitten. Het hoeft helemaal niks te betekenen, maar het kan ook borstkanker zijn. Enige uitsluitsel die je krijgt is na de inderzoeken. Meest logische is eerst een mammografie, dan evt een echo en bij verdenking of twijfel een punctie.
Er valt zo geen zinnig woord over te zeggen, wij zijn ook geen artsen. Wat we wel kunnen doen is heel hard duimen dat het loos alarm is! Ik wens je heel veel sterkte met wachten en met de onderzoeken. Hopelijk is het goed!
Lieve groetjes, Zangeres.