tetanus spuit en chemo

4 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Wiep
Offline
Berichten: 8
tetanus spuit en chemo

Ik heb een vraag. Zonet heb ik, handig als ik ben :-w ef mn vingers in prikkeldraad gestoken tijdens het uitlaten van de hond. Natuurlijk was het ook net lekker roestig. Voor de zekerheid nr huisarts gebeld (had ik normaal gesproken echt nooit gedaan) en nu moet ik maandag een tetanus spuit. Ik moet nog 5 x wekelijks chemo. Nu ga ik maandag wel t zkh bellen voor de zekerheid maar ik ben benieuwd of iemand van jullie dit ook gehad heeft en nu al weet of dit samen kan met chemo. Mn neutro`s of hoe heten die dingen zijn ook steeds ad lage kant (1.6) dus ik hoop niet dat r nu nog wat bij komt. Ik heb ook een vakantie geboekt met maar ruimte voor een keer uitloop 8)

Offline
Berichten: 4239

Hi Wiep, geen idee wat het effect is van een tetanusinjectie als je weerstand laag is. Maar je hebt wel meer kans op problemen door dat roestige prikkeldraad doordat je weerstand laag is, dus wat is wijsheid?

Offline
Berichten: 2

hoe is het afgelopen? Heb je iemand in het ziekenhuis gesproken? Ik denk dat het belangrijk is dat je arts op de hoogte is. Hopelijk heeft het geen nare gevolgen voor je!

afbeelding van Wiep
Offline
Berichten: 8

Bedankt voor jullie reacties. Ik heb met het zkh gebeld en mocht de spuit hebben. Wondjes genezen goed ondanks neutro's van 1.5 deze week. Nog niks ontstoken ofzo dus geluk gehad wat dat betreft!!! Nu hopen dat die waardes weer snel wat omhoog gaan. Best rasr dat ze zo lang laag blijven. Volgens zkh kan dat nawerking zijn van de ac kuur. Maar zit nu op 8 taxol herceptin.