Uitslag MRI

8 berichten / 0 nieuw
Offline
Berichten: 24
Uitslag MRI

Afgelopen maandag had ik mri-scan. Op de echo was een tumor te meten van 6mm. Nu kreeg ik de uitslag dat er 12mm is gemeten. Dat kwam doordat het voorstadium zichtbaar is? Wie o wie heeft hier ervaring mee?

Stoere Leeuw hostess
afbeelding van Stoere Leeuw hostess

Een echo meet niet alles, helaas. Bij mij werd er rechts tumor van 2-3 cm gezien en links niks. Na weefselonderzoek bleek ik rechts twee tumoren 5,5 cm en 2,5 cm te hebben en links ook een tumor, piepklein - paar milimeter - weliswaar maar toch.

Offline
Berichten: 178

Ja.. was bij mij ook.. echo gaf 1,5 cm. later bleek dit 3 cm. te zijn.

Offline
Berichten: 306

Hier ook, 4,6 cm op echo en meer dan 8 cm na MRI!

Offline
Berichten: 4239

Hier was het andersom: mammografie en echo toonden één tumor van 2,1 - 2,6 cm, maar toen ik een maand later geopereerd werd bleek het maar 1,7 cm te zijn.

Elke scan blijft een inschatting.

Offline
Berichten: 24

Ik heb natuurlijk maar een hele kleine tumor maar ik schrok wel toen ze het zei. Woensdag is mijn operatie al. Kan bijna niet wachten!

Offline
Berichten: 6

T gaat niet om de grootte ..er zit iets wat er niet hoort dus weg ermee. Ik wens je heel veel succes met de operatie (ik had borstbesparende en een tumor van 2,2 cm) ik vond het allemaal meevallen,geen pijn gehad. Maar ook voor de tijd erna..succes.

afbeelding van LieverLies
Offline
Berichten: 4

mri 3 cm.. Maandag had ik mijn amputatie en hoop donderdag definitief meer te weten nav het pathologisch onderzoek. incl poortwachter.

fingers crossed