vergrote lymfeklier bij sleutelbeen: ik ben bang voor het ergste..

23 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Meisje1980
Offline
Berichten: 10
vergrote lymfeklier bij sleutelbeen: ik ben bang voor het ergste..

Afgelopen zaterdagavond heb ik een vergrote klier ontdekt bij m'n sleutelbeen aan de linkerzijde. Daar waar ook mijn tumor zat.

Deze week wordt er nog een een echo gemaakt om te kijken of het kwaad kan.

Maar jee, wat ben ik bang! ik ben toch wel vrij nuchter, maar weet niet zo goed hier mee om te gaan. Er spelen allerlei scenario's door m'n hoofd, en dat terwijl er misschien niks aan de hand is. 

Sorry, Ik moet het even kwijt. 

Offline
Berichten: 518

Ach jeetje, ik reageer net op je voorstelbericht maar had deze nog niet gelezen. Ik kan mij voorstellen dat je je reuze zorgen maakt. Heel veel sterkte voor je bezoek aan het ziekenhuis. En laat, als je kan, even weten hoe het is afgelopen. 

Hartelijke groet, 

Linda 

afbeelding van Meisje1980
Offline
Berichten: 10

Dank je Linda. 

 

Ik laat zeker wat weten. wink

Offline
Berichten: 156

Jeetje wat spannend voor je! Zal voor je duimen dat het onschuldig is! 

Offline
Berichten: 4287

Meisje, ja ik snap dat je dat heel verontrustend vindt. Ik hoop dat je snel uitsluitsel hebt. Laat je ook wel even een punctie nemen?

afbeelding van Meisje1980
Offline
Berichten: 10

Hallo Ellen,

Er wordt ook direct er punctie gedaan, indien men dat nodig vindt.

Ik heb ook met het AVL contact opgenomen, omdat ik daar gevoelsmatig, denk ik,  beter om m'n plek ben. 

Online
Berichten: 344

Jemig meisje1980, wat spannend! 

Ik zal ook voor je duimen dat het niks is! 

Offline
Berichten: 73

Hoi Meisje,

Ik kan me voorstellen dat je in de piepzak zit. Ik hoop voor je dat het allemaal wel mee zal vallen. Ik ben ook zeer benieuwd. Sterkte

 

afbeelding van Meisje1980
Offline
Berichten: 10

Hallo Meiden, 

Het is toch foute boel. De punctie was niet goed. Ik kan het niet geloven en voel me lam geslagen . Aanstaande maandag heb ik een PET scan om te kijken waar het precies zit. Op mijn verzoek word ik doorverwezen naar het Antoni van Leeuwenhoek. Ik hoop dat het behandelbaar is.

Offline
Berichten: 452

Hey Meisje, och wat shit zeg. Sterkte voor nu, kus.

Offline
Berichten: 156

Ach meisje toch, een uitslag die je niet wilt krijgen! Nu de spanning van de petscan nog en het wachten. Hoop dat je een beetje afleiding kunt vinden en dat je snel mag weten waar je aan toe bent. 

Veel sterkte meisje en een knuffel voor jou! 

Offline
Berichten: 198

Ach jee toch mis - veel sterkte - ik hoop dat ze met een heel goed behandelplan komen. Dat de behandeling goed aanslaat en dat je weinig last krijgt van bijwerkingen.

Online
Berichten: 344

Ohhh nee, dus toch niet goed! 

Heel veel sterkte de komende tijd en hopelijk kunnen ze je goed behandelen. Ik duim voor je van een goede uitslag van de Petscan! 

Offline
Berichten: 518

Ach jee wat een ontzettend rotnieuws. Ik hoop dat je snel meer weet, dat er niet nog meer verrassingen tevoorschijn komen en dat er toch een doeltreffend behandelplan kan worden opgesteld. Heel veel sterkte......

Offline
Berichten: 4287

Oh Meisje, wat een balennieuws, ik was er al zo bang voor. Heel veel sterkte met de komende onderzoeken. Ik hoop zo dat het bij die éne plek blijft! Hou je ons weer op de hoogte?

afbeelding van Meisje1980
Offline
Berichten: 10

Bedankt voor jullie lieve woorden.

Uit de pet scan is gebleken dat er 2 lynfeklieren zijn aangedaan. Die ene bij het sleutelbeen, die ik zelf had gevoelt, en eentje tussen m'n longen. 

De organen en botten zijn allemaal schoon. 

Eigenlijk dus het beste nieuws wat je kan ontvangen in een slechte situatie. 

Maandag kan ik al naar het AVL.  ik ga er vanuit dat ik snel ga starten met de behandelingen.

Ik probeer er niet heel de dag mee bezig te zijn en het een plekje te geven. Ook om het voor de kinderen zo normaal mogelijk te houden. Ik ga er vanuit dat ik er voorlopig nog wel even ben. Altijd positief blijven hè. 

Offline
Berichten: 4287

Acht meisje toch, wat een shitzooi zeg. Fijn dat je naar het AVL kunt. Ik ben heel benieuwd hoe ze je gaan behandelenen en zo. Hou je ons op de hoogte? Heel veel sterkte. Ik hoop dat je dit weekend toch even van de zon kunt genieten.

Offline
Berichten: 518

Ik denk inderdaad dat het gezien de situatie toch nog een gunstig bericht is.... Maar even goed ontzettend schrikken, naar en onzeker. Heel veel succes in het AvL. Je zit in elk geval op de juiste plek! En we gaan hard voor je duimen. 

afbeelding van Meisje1980
Offline
Berichten: 10

Lieve dames,

Hier weer een update. 

Ik ben inmiddels bij het AVL geweest. Zij geven een zeer positief beeld van de behandeling. de lymfe bij de longen wordt nog extra onderzocht. Ze zijn er niet zeker van dat het iets is. Er volgt nog een extra pet scan. 

Het kan dus goed zijn dat het alleen bij het sleutelbeen zit 

Het plan is chemo en bestraling en daarbij gaan ze uit van genezing. 

 Dat is natuurlijk heel fijn nieuws!

Wat me wel zorgen baart is het in het andere ziekenhuis niet helemaal lekker liep bij het stellen van de diagnose in het andere ziekenhuis. ( dus niet het AVL)

Ik heb m'n zorgen ook doorgegeven. hopelijk wordt daarmee iets gedaan. Gelukkig ben ik zelf zeer assertief, anders had het heel anders kunnen zijn. 

 

Al met al heeft het een positieve boost met veel energie om er ( toch maar weer) tegenaan te gaan. 

Offline
Berichten: 73

Dat is goed nieuws, en inderdaad, zorg dat je positief blijft en ga er volop tegenaan. Sterkte ermee.

 

Offline
Berichten: 922

Fijn dat het te genezen lijkt! Wel naar dat je (weer?) aan de chemo's moet. Terug naar standje verstand op nul en gewoon doorgaan... Veel sterkte, meisje.

Offline
Berichten: 4287

Nou, dat is inderdaad heel goed nieuws zeg. Go go go meisje!

Offline
Berichten: 518

Wat goed om te horen dat de insteek van de behandeling genezing is! Heel veel sterkte met er weer tegenaan gaan. Ik hoop dat het een beetje te doen is.