Zo bang

5 berichten / 0 nieuw
afbeelding van Mamamist86
Offline
Berichten: 4
Zo bang

Daar zit ik dan, bah wat ben ik bang.
Ik ben 30 jaar getrouwd en mama van 2 hele lieve kindjes van 7 en 4. Een aantal weken terug voelde ik een verdikking in mijn borst. Niet pijnlijk. Het even gelaten voor wat het was. Afgelopen dinsdag voelde ik het nog steeds. Het ging gepaard met kleine spelden prikjes niet elke keer maar af en toe. Mijn man voelde ook duidelijk verschil met beide vorsten. Woe naar de ha geweest. Ze wou het nog 4 weken aankijken of het met mijn cyclus te maken heeft. Ik ben ook waarschijnlijk niet heel duidelijk geweest dat het er al langer zat... nu vandaag weer gebeld met het verhaal. Ze belde terug en heeft mij doorgestuurd naar de mammapolie. Zometeen de verwijzing ophalen. Hoelang duurde het bij jullie voordat je werd opgeroepen? Ik ben zo verschrikkelijk bang.

Offline
Berichten: 251

Hoi Mamamist86, bij mij zat 1 dag tussen huisarts en mammapoli. Ik snap dat je erg bang bent, maar er kunnen ook heeeel veel andere (onschuldige) oorzaken zijn voor je klachten, probeer dat aub ook in gedachten te houden. Ik hoop dat je gauw terecht kan op de poli en dat je gerustgesteld wordt.

afbeelding van Mamamist86
Offline
Berichten: 4

Dankjewel ja dat hou ik ook zeker in gedachten. Net de verwijzing opgehaald en hoef klaarblijkelijk niet naar de mammapoli maar alleen een mammografie. Afijn er wordt naar gekeken en hopelijk veel naars uitgesloten. As maandag moet ik er al zijn.

Offline
Berichten: 6

Hoi Mamamist86, bij mij zat een week tussen. Eerst onderzoeken gehad en een week later de uitslag. Ik wens je sterkte met alles. Hoop natuurlijk dat het niets ernstigs is.

Offline
Berichten: 17

@mamamist86; als je een afwijking voelt is het gebruikelijk om ook even met de echo te kijken. Zou dit zeker vragen mits mammogram niks laat zien. Je bent jong en hebt mogelijk dicht klierweefsel (onder de 30 wordt geen standaard mammogram gemaakt) dus echo is goede aanvulling!
Laat je weten hoe het is gegaan?